Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tip: Koop het Pink Ribbon armbandje

Pink Ribbon Armband Oktober Borstkanker

Wist je dat in Nederland 1 op de 7 vrouwen de diagnose borstkanker krijgt? Bijna iedereen kent wel iemand die geraakt wordt door deze verschrikkelijke ziekte. Omdat het helaas zoveel voorkomt is er veel onderzoek nodig! Elk jaar in oktober zet Pink Ribbon zich in om zoveel mogelijk geld te verzamelen voor het borstkankeronderzoek. 

Pink Ribbon Armband Oktober Borstkanker

Al heel wat jaren koop ik trouw elk jaar het Pink Ribbon armbandje. Ik kan mij nog goed herinneren dat ik van mijn eerste salaris een armbandje kocht. Ten eerste omdat ik het een goed doel vond, maar het armbandje zelf ook erg leuk vond.

Volgen jullie mij ook op Instagram?

Ook dit jaar is er natuurlijk weer een nieuw armbandje om aandacht te vragen voor het borstkankeronderzoek en om geld in te zamelen. Want het is nog steeds ontzettend belangrijk dat er onderzoek gedaan wordt naar deze nare kankersoort waar veel vrouwen helaas mee te maken krijgen.

Pink Ribbon Armband Oktober Borstkanker

Dit jaar is de Pink Ribbon Armband ontworpen door Pascal van de Bunte van PScallme. In het ontwerp is een liefdevolle bloem verwerkt, afgeleid van Allamandabloem. De sluiting is verschuifbaar, waardoor de armband heel gemakkelijk in de juiste maat kan worden versteld.

Ontwerpster Pascal van de Bunte van PScallme sieraden: “De bloem wordt verbonden door twee roze ribbons, dit staat symbool voor naastenliefde en samenwerking. Kanker heb je niet alleen. Kanker heb je samen met je naasten. En samen staan we sterker!”

Pink Ribbon Armband Oktober Borstkanker

Het armbandje dit jaar is simpel en dat vind ik eigenlijk ook wel zo mooi. Vroeger kocht ik ze vaak omdat ze vrij uitgesproken en druk waren, nu vind ik het zo veel mooier. Het mooie roze touwtje met simpele gouden accenten maakt het af.

Wat ik ook handig vind is dat het armbandje te verstellen is zodat hij iedereen past, jong en oud.

Pink Ribbon Armband Oktober Borstkanker
Pink Ribbon Armband Oktober Borstkanker

Het armbandje is simpel, maar heeft hele leuke en mooie details. Hij draagt ook erg prettig. Omdat hij niet al te groot is heb je bijna niet door dat je hem draagt. Ik draag hem de komende maand in ieder geval elke dag!

Pink Ribbon Armband Oktober Borstkanker

Wil jij nou ook zo’n leuke armband of het borstkankeronderzoek steuenen? De Pink Ribbon armband is te koop voor € 9,99 bij onder andere Bruna, C&A, DA, Hunkemöller, Jumbo, AKO, Casa, DEEN, Primera en online. En er gaat per verkochte armband€ 4,26 naar het borstkankeronderzoek.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

3 reacties

  1. Wat goed dat je hier een blogpost aan wijdt! Ik ga de armband zeker ook kopen. Wel jammer dat er van de 10 euro ‘maar’ 4,26 naar Pink Ribbon gaat, snap dat er kosten aan zitten qua productie en distributie maar toch.

    1. Ja inderdaad, in mijn ogen had het best ook meer kunnen zijn. Maar het is in ieder geval al goed dat er aandacht voor is en een bedrag naar het goede doel gaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *