Search
Close this search box.

Tip: Ikea kaarshouder als kwastenhouder

 photo Ikea1_zpsd4346cdf.png

Mijn kwasten bewaarde ik altijd in grote glazen maar die werden toch wel een beetje krap, vooral met gezichtskwasten, ze pasten er niet eens allemaal meer in. Ik was dus op zoek naar iets nieuws. Ik zat wat rond te kijken en vond ineens deze ontzettend leuke kaarsenhouders van de Ikea en bedacht me dat hier mijn kwasten ook wel in konden, en dat kon! Ziet het er niet super leuk uit?

 photo Ikea_zpsb8520cdb.png

 photo Ikea3_zps4bfa5f21.png

Veel uitleg heeft het artikel denk ik niet nodig. Het zijn super schattige ijzeren houdertjes waar je eigenlijk een kaarsje hoort te branden. Maar ze hebben ook het perfecte formaat om je kwasten in te bewaren. Ze passen er qua lengte precies in.

 photo Ikea4_zps0ca79c9d.png

 photo Ikea5_zpsaa885bbb.png

 photo Ikea2_zps9e5dabe4.png

De kaarsenhouders kun je vinden tussen de accessoires voor de kaarsen op de accessoires afdeling bij de Ikea. De potjes kosten € 1,99 per stuk wat ik helemaal niet veel geld vind voor zulke leuke houders wat helemaal in mijn interieur past. Waar bewaren jullie je kwasten in?

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

54 reacties

  1. Oh wauw, wat zijn die leuk! Ik vind dit echt van die kwastenhouders die je op Youtube bij de luxepoezen beautyguru’s veel ziet, haha. Dat is positief dus, want ik ben altijd stikjaloers op hun mooie salontafels en inrichting!

  2. Ziet er leuk uit. Ik bewaar ze in vierkante (soort van ) vazen. En daarin heb ik steentjes in gedaan, zodat ze goed recht op kunnen staan. Ik vind het echt ideaal.

  3. Ik bewaar ze ook in deze kaarsenhouders ook heb ik de grote versie op mijn kamer waar ik een leuke neppe ikea plant in heb. Zo past alles bij elkaar.
    Xoxo chy

  4. Ik bewaar ze nu in een soort plastic accubakje, maar die begint te klein te worden. Net een ELF bestelling met veel kwasten binnen, dus vind jouw houders wel een hele goede tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *