Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tip: Gratis opzetstuk voor je Dyson Airwrap

Dyson Air Wrap4

Ik heb mijn Dyson Airwrap alweer een aantal jaar en ik gebruik hem nog steeds trouw elke dag. Het was een hele investering, maar ik ben er nog steeds iedere dag super blij mee. Ik föhn mijn haren droog, ik breng het in model met één van de borstels of krul het mooi. Echt, een top aankoop. En nu zag ik iets heel tofs, je kunt een gratis opzetstuk aanvragen wanneer je al een Dyson Airwrap hebt!

Dyson Air Wrap Borstel

Gratis opzetkam met brede tanden voor de Airwrap

Hoe leuk is het dat je dit gratis kan aanvragen? Ik heb hem meteen besteld en benieuwd wanneer hij binnen komt. De opzetkam met brede tanden is bedoeld om het haar langer te maken tijdens het drogen. Het is vooral bedoeld voor mensen met kroezig of krullend haar. Nou heb ik dat niet, maar misschien droogt het zo wel een stuk sneller en mooi in vorm. Check hier alle informatie over het nieuwe product.

Hoe vraag je het gratis Dyson opzetstuk aan?

1. Identificeer het serienummer van je Dyson Airwrap™ multistyler. Deze vind je op de stroomkabel dichtbij de stekker.

2. Op de productpagina, voeg het opzetstuk met brede tanden toe aan je winkelmand. Hij is helaas niet altijd op voorraad, maar zet voor de zekerheid dan de e-mail reminder aan!

3. Ga door naar de kassa, voer je gegevens in en selecteer een bezorgmethode uit de gegeven opties.

4. Selecteer de link ‘Kortingscode invullen’ en voer het serienummer van jouw föhn in. Eventuele verzendkosten worden dan afgetrokken en de waarde van het opzetstuk wordt gewijzigd in €0,00.

Hebben jullie een Dyson Airwrap en gaan jullie de gratis opzetborstel bestellen?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *