Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Tip: Geurkaarsen van de Kruidvat

 photo Kruidkaars_zps3ff97375.png

Gisteren was ik gezellig met Lara een middagje in Den Bosch om lekker de shoppen en de stad een beetje te verkennen, want ik was serieus nog nooit in Den Bosch geweest, shame on me! Maar bij binnenkomst vond ik het al heel erg leuk. Het accent, de oude stad en de Brabantse gezelligheid! Goed daar gaat deze post niet over, maar wel over de Kruidvat geurkaarsen!

 photo Kruidkaars1_zps689430df.png

Lara en ik liepen de Kruidvat binnen en dat we allebei gek zijn op kaarsen is jullie misschien niet ontgaan. We bleven ineens bij het schap met alle kaarsen hangen met een groot bord ervoor, het hele kaarsen assortiment 50% korting! Woehoe! Ik baalde eigenlijk meteen dat ik in Den Bosch was en al een loeier van een tas mee had (die natuurlijk propvol zat) en dus niet echt veel kon meenemen. Maar deze twee geurkaarsen kon ik niet laten staan.

 photo Kruidkaars2_zps6dcec723.png

Ik kocht de geur Cotten Fields, dat heerlijk naar vers gewassen katoen ruikt en een hele winterse geur Winter Time, deze is misschien niet meer echt van toepassing maar als ik hem nou snel opbrand kan het prima!

 photo Kruidkaars3_zps592c4164.png

De kaarsen zitten in een mooi glas en ruiken echt lekker! Niet eens heel goedkoop, wat ik in de eerste instantie wel dacht zonder dat ik ze geroken had. Ik ben zeker fan van deze kaarsen en natuurlijk had je ze nog in veel meer geuren zoals vanille, orchidee, lavendel, kaneel en noem het maar op.

 photo Kruidkaars4_zps4f8df0ae.png

De kaarsten kosten normaal € 1,79 per stuk maar nu met de 50% actie maar € 0,90! Dus mocht je nog opzoek zijn naar goedkope kaarsen, ga snel naar de Kruidvat en sla je slag!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

45 reacties

 1. Geurkaarsen zijn altijd welkom bij mij en dat voor 0,90 cent nu! Ik denk dat ik maar eens een kijkje ga nemen. Thanks voor de tip.

 2. Leuke tip! Hopelijk geldt deze actie deze week dan ook nog gezien de nieuwe aanbiedingen bij de kruidvat altijd pas op dinsdag in gaan.

 3. Ik heb morgen toch al een tripje naar de kruidvat in de planning dus ik ga hier zeker even voor kijken. Neem ik wel meteen een fijne budget nagellakremover mee om de stickers eraf te halen want dat is niet zo mijn ding ;-)

 4. Ik zag ze vorige week ook staan, maar heb ze niet meegenomen.. Maar nu die actie er is, ga ik zeker even kijken als ik tijd heb!

 5. Toch snel even naar het kruidvat morgen. Ik twijfelde altijd omdat ik al zo vaak geurkaarsen heb gekocht die zo lekker roken, maar eenmaal thuis was de geur nergens meer te bekennen als ik ze aanstak.

 6. Leuke tip! Ik brand ook best wel vaak geurkaarsjes, dus ben altijd op zoek naar nieuwe. Morgen ga ik langs bij de Kruidvat dan zal ik ook wel even kijken of ze bij ons ook in de aanbieding zijn.

 7. 90 cent?! Dat is bijna niks. Als je een euro kwijt zou zijn, zou je het niet eens merken. Ik heb alleen al 3 geurkaarsen op mijn kamer verspreid, misschien toch eerst maar niet doen. 1,79 is trouwens ook helemaal niet duur, toch bedankt voor de tip! :)

 8. Ik had ze bij “mijn” kruidvat al gespot maar eigenlijk nooit geroken. Goede tip dus! En gelukkig waren ze in Den Bosch een beetje aardig voor je. Nu kom je zeker snel terug naar ons brabantse land ;-)

 9. Ahhhh ik kom net bij Kruidvat vandaan! 90 cent is echt zo goedkoop voor mooie geurkaarsen.. ik koop ze altijd bij Action, maar deze geuren ken ik nog niet! Leuk artikel, love it :D

 10. geode tip zeg! Ik heb nog wel veel geurkaarsen dus ik hoef ze nu niet, misschien voor een ander keertje!

 11. Super tip! Eigenlijk zweer ik bij die van de Tuinen, maar deze wil ik ook wel eens proberen voor zo’n zacht prijsje :)

 12. Hoi Aranka, Ik heb de geur Orchid van deze serie en die is zo heerlijk. Echter op een gegeven moment kom je bijna tot de bodem en dan hou je dus een stukje over. Ik kwam op het idee om dat stukje in brokjes te maken en in een oliebrandertje te doen. Wist niet of het werkte, maar echt het werkt super. Ik ga morgen dus even naar het kruidvat om meer van deze kaarsen te kopen en denk dat ik ze nu ook heel anders ga opbranden :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *