Tip: Fabulosa schoonmaakmiddel bij de Action

Fabulosa schoonmaakmiddel

Ik ben echt een sucker voor TikTok video’s. Als mensen vol enthousiasme een video maken over een bepaald product, dan is mijn interesse gewekt. Ik vind het stiekem heerlijk om schoonmaakvideo’s te bekijken en daar zie ik heel vaak de schoonmaakmiddelen van Fabulosa voorbij komen. Ik had er al eens naar gezocht op internet, maar ik vond het vrij prijzig met verzendkosten erbij. Maar laatst kwam ik de schoonmaakmiddelen van Fabulosa gewoon tegen bij de Action. En inderdaad, het ruikt echt fantastisch!

Fabulosa schoonmaakmiddel

Het schoonmaakmiddel van Fabulosa is een ware internet hit. Het merk staat vooral bekend om de heerlijk ruikende producten, maar naast dat het lekker ruikt, maakt het ook heel goed schoon. De Fabulosa producten hebben namelijk een goede reinigende formule. Daarnaast zijn de producten ook dierproefvrij, dat vind ik ook altijd fijn om te weten.

Je hebt heel veel verschillende producten van Fabulosa en deze zijn dan weer in verschillende geuren te verkrijgen. Het verbaasde mij dat de Action een best ruim assortiment had. Helaas was de normale allesreiniger op, maar ik nam de Bicarb Cleaner Spray mee, dit is een sterk ontvettend product dus ideaal om mijn kookplaat mee schoon te maken.

Fabulosa schoonmaakmiddel3

Fabulosa bij de Action te koop

Naast de Wibra verkoopt de Action dus nu ook de producten van Fabulosa voor € 1,79 per stuk, wat een vriendelijk prijsje is al zeg ik het zelf. Leuk dat de Action dit doet, want ze hebben sinds kort ook The Pink Stuff schoonmaakmiddel. Nu nog een Scrub Daddy en de hele collectie is compleet. De Action verkoopt vier verschillende producten van Fabulosa in verschillende geuren:

  • Fabulosa allesreiniger
  • Fabulosa keukenreiniger
  • Fabulosa badkamerreiniger
  • Fabulosa bicarbreiniger

Zoals je misschien wel kunt zien op de foto zijn er echt ontzettend veel geuren te koop en ik moet zeggen dat ze allemaal ook erg lekker zijn. Je kunt voor fris kiezen, maar ook voor mierzoet met de Pink Lemonade variant.

Fabulosa schoonmaakmiddel2

Mijn ervaring met Fabulosa schoonmaakmiddel

Goed, ik kocht de Fabulosa Bicarb Cleaner Spray in de geur Floral Bouqet, een geur die heel fris naar bloemen ruikt, echt heel lekker. De bicarb variant, of ook wel natriumcarbonaat genoemd is heel effectief tegen vet dus ik gebruik hem vooral om mijn kookplaat mee schoon te maken na het koken. En echt, dit spul maakt echt super goed schoon, ruikt heerlijk en laat geen strepen achter. Het is een beetje te vergelijken met Dasty, alleen dan ruikt het veel lekkerder!

Gebruiken jullie wel eens de schoonmaakmiddelen van Fabulosa?

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter