Tijdje rustig geweest.

Misschien hebben jullie het wel gemerkt dat het de afgelopen week behoorlijk rustig is geweest op ByAranka. Dit komt omdat ik deze week mijn herkansing had (die niet goed is gegaan) en ik veel moet werken en veel met vriendinnen had gedaan. En als ik dan thuis was, was ik erg moe dus niet echt iets met de site of computer heb gedaan. Vanaf morgen probeer ik het weer op te pakken en flink vooruit te schrijven want ik moet de komende weken nog lekker veel werken. Maar dan weten jullie dat in ieder geval en sorry daarvoor.

Liefs, Aranka!

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply
  Alyssa
  25 juni 2011 at 11:57

  Helemaal niet erg. Een blog heb je voor de lol en niet omdat het moet. Het is supervervelend dat je gezakt ben en ik kan me voorstellen dat je dan liever leuke dingen met vriendinnen gaat doen.

 • Reply
  Joan
  25 juni 2011 at 12:01

  Ik snap ook niet dat veel bloggers zich soort van schuldig voelen als ze even wat minder tijd hebben voor hun blog. Ik heb soms ook één of twee dagen (en eerder wel eens wat meer dagen gehad) dat ik geen nieuwe post online zette, gewoon omdat ik andere dingen te doen had die op dat moment even belangrijker waren. Neem aan dat iedereen daar wel begrip voor heeft, dus vind echt niet dat je daar sorry voor hoeft te zeggen. :)
  Balen trouwens dat die herkansing niet goed is gegaan!

 • Reply
  Silva
  25 juni 2011 at 12:16

  Helemaal niet erg joh! Je hoeft je niet te verontschuldigen tegenover ons :)
  Balen van die herkansing, zeg.

 • Reply
  Miranda
  25 juni 2011 at 12:40

  Ohh wat jammer van die herkansing. En natuurlijk is het niet erg, je blog heb je toch voor je plezier..:)

 • Reply
  LottedeJ
  25 juni 2011 at 13:13

  Ahh, getsie, wat naar dat je herkansing niet goed is gegaan. Ik hoop dat je toch nog een voldoende haalt! Geeft niks, van de updates. Het is logisch dat je hoofd er nu niet naar staat. Er komen vanzelf wel weer leuke artikelen online!

 • Reply
  Marjolein
  25 juni 2011 at 13:25

  Echt balen dat je herkansing niet goed ging ;( Hopen dat het stiekem toch een voldoende is.
  en ik snap dat je nu even niet kan/wil bloggen, helemaal niet erg, ik wacht gewoon af :)

 • Reply
  Mariska
  25 juni 2011 at 13:42

  Het is toch alleen maar leuk dat je dingen hebt kunnen doen met je vriendinnen.. Je privé is altijd belangrijker vind ik :)

 • Reply
  Evelien
  25 juni 2011 at 17:31

  Maakt toch niets uit, je bent niks verplicht hoor!

 • Reply
  Elien
  25 juni 2011 at 21:15

  is helemaal niet erg!! ik snap dat je jezelf even op iets anders moest concentreren !
  (:

 • Laat een reactie achter