Search
Close this search box.

Tigi Bed Head Candy Fixations

Al een tijdje heb ik de producten van Tigi in huis, de Bed Head Candy Fixations lijn. Een haarstyling lijn die heerlijk naar zoete snoep ruikt. Nouja heerlijk is misschien niet het goede woord omdat het écht mier zoet ruikt. Ik ben een fan van zoet, maar dit gaat me iets te ver bij sommige producten. Maar dat is de geur, de werking is misschien wel geweldig!

Ik heb de producten ongeveer 2 maanden gebruikt en kan er nu wel een oordeel over geven, ik moet zeggen dat ik door sommige producten zeer verast ben en door andere producten een beetje teleurgesteld ben. Benieuwd waarom en met welke producten dan moet je zeker eventjes met me mee lezen. Wat in ieder geval wel ontzettend leuk is aan deze collectie de geweldige vrolijke verpakkingen die je tegemoet stralen.

Totally Baked is een styling mousse met een sterke karmelgeur, totaal niet mijn ding want ik vind de geur gewoon storend in mijn haar. Maar de werking daar in tegen is wel weer erg prettig. Na het douchen en het kammen van mijn haar doe ik wat mousse – nou ja het is meer schuim – in mijn haar en kneed het in. Hierna droog is het met de föhn en mijn haar zit prachtig in model. Wel vind ik dat mijn haar een beetje viezig aanvoelt door dit product, maar hij blijft wel lang mooi zitten.

Dit product is voor jou geschikt als je volume wilt en daarbij ook nog eens fan bent van karamel geur, ben je dit niet moet je dit zeker skippen want ik word niet vrolijk van deze geur. De Totally Baked mousse kost € 23,00 voor 207 ml.

Sugar Shock is een texturizing spray die je haar een beetje een wild en beachy look geeft. Vol enthousiasme begon ik mijn haar hiermee te stylen, alleen dit is nou niet echt een product waar ik enthousiast van word. Het voelt namelijk heel erg vies in mijn haar aan. Niet echt een aanrader dus. Daarin tegen is het effect wel weer ontzettend leuk, dus het is een afweging doe je moet maken. Ik ben gewoon iemand bij wie het haar zijde zacht en glad moet zijn dus moet altijd eventjes wennen als er een ander plakkerig product in mijn haren zit. Dit product vind ik trouwens wel lekker ruiken naar suikerspin, ook zoet maar niet zo erg als de mousse. De Sugar Shock kost 21,90 voor 150 ml.

Wat wel handig is aan de Sugar Shock en Totally Baked is de handige spuitmondjes, zo kan je het makkelijk aanbrengen op de goede manier!

En dan komen we bij mijn favoriete product! De Glaze Haze! Jullie hadden hem vast al een aantal keer voorbij kunnen zien komen op de website. Glaze Haze is een haar serum die de droogtijd met de föhn moet verkorten (en dat doet die!) je haar moeten laten glanzen en ook nog eens zijdezacht te maken. Ook ruikt dit heerlijke serum naar Niza koekjes van Verkade, ik vind hem echt heerlijk ruiken. Ik gebruik dit product eigenlijk elke dag. Het product is ook nog eens heel erg zuinig in gebruik want je hebt maar 1 pompje nodig voor je hele haar! Maar het kan mijn KMS serum niet verslaan. De Glaze Haze kost € 19,50 voor 60 ml.

Dan hebben we hier een product waar ik eigenlijk niet zo goed wist wat ik ermee moest doen. Sugar Dust is een poeder die meer volume aan je haar moet geven, maar hoe dan? Eerst dracht ik het aan op mijn handen om het vervolgens door mijn haar de verdelen. Fout, dat werkt dus niet. Je moet het echt op je hoofdhuid strooien en dan goed in masseren. De poeder voelt heel erg stroef aan, maar dat moet natuurlijk als je meer volume wilt hebben.

Ik ben ook blij verrast door dit product want mij haar heeft echt stukken meer volume. Voor uitgaan of een feestje gebruik ik deze poeder eigenlijk alleen maar. De poeder is behoorlijk prijzig voor 1 gram betaal je € 19,50. Maar met het potje doe je wel ontzettend lang.

En dan een product die ik altijd liet staan omdat ik dacht dat het een soort van gel was en totaal niet bruikbaar is in mijn haar, maar fout dit is een van mijn favoriete producten geworden. Het is een soort mousse of crème wat je in je haar moet kneden om meer textuur in je haar te krijgen en ik vind het echt geweldig. Ik hang even op de kop masseer het in mijn puntjes en ik heb een prachtige volle, wildere bos in plaats van dat het zo saai naar beneden hangt.

 Hierboven zie je een foto dat ik de Mega Whip in mijn haar heb, na een dag het gedragen te hebben. De Mega Whip kost 21,50 voor 105,5 gram.

Over het algemeen ben ik dus heel erg tevreden met de producten, ze hadden alleen wel iets minder zoet mogen ruiken want aan sommige stoor ik me gewoon omdat het zo heftig ruikt. Voor de rest is de werking van de producten wel ontzettend fijn. De producten kan je op het internet kopen en in de kapperszaken waar ze Tigi gebruiken

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

  1. Oh de producten lijken mij echt geweldig, ik vind TIGI echt een fijn merk. De kapper waar ik naar toe ga gebruikt het ook en elke keer zit ik weer te twijfelen om een haarspray te kopen.

  2. Ik denk dat ik niet tegen die geur zou kunnen haha! Als hij echt zo zoet is.. Die Mega Whip lijkt me dan wel weer heel fijn! Maar ik zou hem inderdaad ook niet snel zelf pakken uit het schap!

  3. De collectie van het merk, ziet er in elk geval heel leuk uit! Een eerlijke mening heb je, mij lijkt dus ook echt alleen de spray super! Ook meer, omdat het andere niets voor me is ! ;)

  4. Oei, wat een geweldig leuk product! Iets minder voor mijn portemonnee helaas. Ik ben nu aan het sparen voor een Naked & Naked 2 palette en dan nog voor de producten van One Love Organics. Haha, ga nu even niets meer op die lijst zetten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *