Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tiffany & Co. eau de Parfum

Tiffany & Co. eau de Parfum

Elke keer als ik bij de Bijenkorf kom sta ik weer te zwijmelen bij de vitrines van Tiffany & Co. Ik vind dit Amerikaanse sierradenmerk zó ongelofelijk mooi. Helaas is het niet een merk waarvan je meteen even een paar dingen koopt, het is gewoon heel erg kostbaar. Als afsluiter van een zware periode kocht ik een mooie ketting van het merk voor mijzelf en daar ben ik zielsgelukkig mee. Maar naast die mooie ketting wil ik nog veel meer hebben. Maar vanaf nu kan ik de nieuwe geur wel van mijn lijstje afstrepen!

Tiffany & Co. eau de Parfum

Het merk Tiffany & Co is zo een prachtig merk met zo een luxe uitstraling dat het bijna zonde is het persbericht in mijn eigen woorden te verwoorden, dat haalt de magie er toch een beetje vanaf. Daarom geef ik graag het woord aan Tiffany & Co zelf!

Welkom bij het volgende hoofdstuk van Tiffany & Co. – gedurfd, uitdagend en volkomen onverwacht, een iconische identiteit, krachtig en modern teruggebracht tot de kern. In de geest van
Tiffany, ontketent de nieuwe, ambachtelijke geur de essentie van het merk in al zijn puurheid – slechts naakte huid, een geur, een hint van juwelen en één iconische kleur. Dit is een exercitie in
eigentijdse parfumerie: het transformeren van de natuur door juist die noten te gebruiken waarin we geïnteresseerd zijn en zo een krachtig nieuwe essence te componeren.

Tiffany & Co. eau de Parfum

De verpakking is natuurlijk weer geweldig, simpel maar heel erg stijlvol. En vooral, de welbekende blauwe Tiffany & Co verpakking. Ik heb het sieraden zakje en doosje ook nog ergens staan, alleen al omdat ze zo mooi zijn. De parfum zit in een hele luxe doos die als een prachtige diamant in de verpakking zit, super mooi!

Tiffany & Co. eau de Parfum

Tiffany & Co. introduceert zijn nieuwe signatuurgeur – een gedurfde geur. De sprankelende florale musk is een contemporaine visie op de meest kostbare ingrediënten van de traditionele haute parfumerie. De geur opent met bruisende topnoten van mandarijnblad. In het hart speelt de kostbare irisbloem de hoofdrol. Tiffany’s band met de iris gaat terug naar de vroegste schetsen in het archief van Tiffany en is innig vervlochten met het dna van het huis. Het was een irisbroche bezet met demantoïde granaten en Montana saffieren waarmee Tiffany de Grote Prijs won op de Wereldtentoonstelling van 1900 in Parijs. Na in juli en augustus in Frankrijk te zijn geoogst, wordt de irisboter verkregen door een unieke hydrodestillatie. Deze extractie, die exclusief is voor de Tiffany-geur, zorgt voor een pure, heldere, sensuele en langdurende volheid tot de laatste noot. Dit signatuuringrediënt voegt kracht en vrouwelijkheid toe en verleent de compositie verfijning en subtiliteit. Basisnoten van patchoeli, omgeven door een verzachtende blend van musk-soorten, voelen sensueel aan op de huid. De uiteindelijke structuur is zowel onverwacht als tijdloos – geur in zijn meest elementaire vorm.

Tiffany & Co. eau de Parfum

Bij zo een merk verwacht je natuurlijk een klassieke geur die vooral heel vrouwelijk is. Ik hou wel van klassieke geuren, maar zware geuren zoals Chanel No. 5 vind ik dan weer helemaal niets. Ik ben dus super benieuwd welke kant Tiffany & Co opgaat. Tijdens het opspuiten werd ik meteen vrolijk. De geur is inderdaad klassiek maar ontzettend en dit herhaal ik nog een keer, ontzettend lekker. Het is een hele warme klassieke geur met een klein fris randje. De musk ruik je in het begin goed en blijft warm in de basis hangen gecombineerd met de andere geurnoten en wordt steeds warmer. Deze geur is echt ge-wel-dig.

Tiffany & Co. eau de Parfum

Ik denk dat dit mijn nieuwe favoriete geur gaat worden en het is fijn dat hij iets zwaarder is voor de winter. Helaas is hij niet heel erg goedkoop maar het zeker wel waard. De geur is een eau de parfum en blijft echt heel erg lang hangen, dus je hebt ook maar weinig nodig.

Prijzen:

Tiffany & Co. Eau de Parfum 30 ml – € 70,00
Tiffany & Co. Eau de Parfum 50 ml – € 90,00
Tiffany & Co. Eau de Parfum 75 ml – € 126,00
Tiffany & Co. Shower Gel 200 ml – € 35,00
Tiffany & Co. Body Lotion 200 ml – € 40,00
Tiffany & Co. Body Cream 150 ml – € 80,00

De Tiffany & Co. parfum en bijbehoren zijn te koop bij de luxere parfumerieën zoals de Bijenkorf, Hudson’s Bay en Douglas.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *