Thierry Mugler Alien

Ken je dat? Je ziet een parfum waar je nog nooit van gehoord hebt of ook helemaal niet kent qua uiterlijk en dat je er dan helemaal niet benieuwd naar bent? Ik had serieus nog nooit van Thierry Mugler gehoord en dus interesseerde de parfum me ook vrij weinig, want ik kende het toch niet. Tot ik een keer een testertje bij de Douglas kreeg en ik opslag verliefd werd op dit heerlijke luchtje. Dit is niet echt een standaard luchtje voor mij, maar daarom vind ik hem misschien wel zo overheerlijk!

Eigenlijk mocht ik hem niet kopen van mezelf, ik had zo ontzettend veel parfum staan, die moest ik eerst maar eens gaan opmaken. Maar die kortingsactie bij de Sephora maakte het me er niet makkelijker op. 25% korting op alle geuren is wel erg verleidelijk. En ja, ik nam dit heerlijke luchtje dus mee naar de kassa.

Het doosje is trouwens alleen al erg mooi. Een wit shimmery doosje met overal Alien in paarse glim letters opgedrukt, wat er echt ontzettend gaaf uitziet en het flesje zelf mag er ook zeker weten wezen!

Ik heb gekozen voor de eau de toilette omdat deze iets minder duur was en ook iets minder zwaar, want ik moet zeggen dat ik Alien een behoorlijke zware geur vind voor mezelf. En daarom is een eau de toilette ook prima te doen! Deze lichtere versie is mysterieus en bruisend dankzij geurnoten van mandarijn, Marokkaanse Jasmijn, witte amber en Kasjmier hout. Voor de rest is er helaas niet veel te vinden over deze parfum wat er allemaal in zit helaas.

Het mag dan een eau de toilette zijn, je hoeft hem maar 1x op een dag bij te spuiten, want deze geur blijft echt geweldig zitten. Hij is wel niet zo intens als de parfum maar voor een eau de toilette is dit een echte aanrader. Wil je voor iets meer intensiteit, ja dan moet je echt voor de parfum gaan. Maar ik vind deze al genoeg aanwezig.

Ik ben in ieder geval helemaal verliefd op deze wat zwaardere zoete lucht. Ik kan je alleen maar aanraden als je een keer in een parfumerie bent eventjes aan dit luchtje te ruiken, want hij is echt ge-wel-dig!

Deze 30 ml kost € 46,00 en is nu mooi in de aanbieding bij de Sephora met 25% korting (wat trouwens geldt op alle geuren).

Dit vind je misschien ook leuk

17 reacties

 • Reply
  Tessa
  20 december 2011 at 16:01

  Ik vind het flesje zo prachtig!

 • Reply
  Manon
  20 december 2011 at 16:08

  Dit is mijn lievelings geur (op Loverdose van Diesel na). Hij blijft ook heel erg lang hangen!

 • Reply
  Joyce
  20 december 2011 at 16:11

  Ik ga hem zeker eens besnuffen! Zeker omdat ik hierboven bij Manon lees dat het haar favoriete luchtje is op Loverdose na – die ik echt verrukkelijk vind!

 • Reply
  Yara
  20 december 2011 at 16:20

  Hihi dat is één van mijn favoriete geuren! Geweldig luchtje!

 • Reply
  Lisa
  20 december 2011 at 17:34

  Tot wanneer is die actie precies ;o? En weet je toevallig ook of ik die tegelijk met een sephora cadeaubon van 5 euro en nog een vvv bon erboven op kan gebruiken van 15euro?

  • Reply
   Aranka
   20 december 2011 at 17:46

   Ik heb hierbij ook cadeaubonnen ingeleverd en het kon prima, dus bij jou kan het vast ook! Tot wanneer deze actie duurt weet ik alleen niet.

 • Reply
  LottedeJ
  20 december 2011 at 17:37

  De verpakking vind ik echt heel erg mooi! De geur zelf lijkt me ook heel lekker, ik hou van zware zoete parfums.

 • Reply
  charile
  20 december 2011 at 17:47

  Lijkt me heerlijk!

 • Reply
  Kim
  20 december 2011 at 18:20

  Ik heb hier ook een proefje van en vind hem echt heerlijk ruiken! Zou er ook heel graag een full size fles van aanschaffen!

 • Reply
  Paola
  20 december 2011 at 18:21

  Ja! Dit heb ik ook best vaak! Deze geur lijkt me erg lekker!

 • Reply
  Jenna
  20 december 2011 at 18:53

  beetje raar dat miss lipgloss hem ook erg lekker vind en jij hem opeens ok hebt

 • Reply
  Nicole
  20 december 2011 at 19:24

  hij lijkt me echt heel lekker!

 • Reply
  Miranda
  20 december 2011 at 20:42

  Wat een mooi flesje ,de geur lijkt mij ook heerlijk;D

 • Reply
  Marijke
  21 december 2011 at 10:37

  De flacon is in ieder geval echt super mooi!

 • Reply
  roos
  21 december 2011 at 17:12

  Ik heb er zelf ook een monstertje van gehad, maar ik vond hem echt niets. Maar dat komt denk ik gewoon omdat het echt niet mijn geur is. Het flesje daarentegen vind ik prachtig!

 • Reply
  Nannick
  25 december 2011 at 18:55

  De flacon is echt mooi! Maar het is niet echt mijn geur, ik had hem even geroken in de winkel.

 • Reply
  Nathalie
  28 december 2011 at 22:54

  Flesje is helemaal top om te zien en de geur is nog beter, wat een geweldig parfum! Maar oooh wat duur..

 • Laat een reactie achter