Therme Zen White Lotus Eau de Parfum

Therme Zen White Lotus Eau de Parfum

Een van de meest bekende geuren van Therme is Zen White Lotus. Het is ook een behoorlijke unieke geur, want ik ruik nooit ergens anders deze kenmerkende geur. Ook niet zo gek dat zo’n lekkere geur nu met een parfum op de markt komt. Ik vertel je graag meer over deze super budgetvriendelijke eau de parfum!

Therme Zen White Lotus Eau de Parfum

Ik denk dat velen van jullie de Therme Zen White Lotus geur wel kennen, het is namelijk best een unieke geur. Een zachte en rustgevende geur die je steeds meer gaat waarderen als je ouder wordt. De eau de parfum zit in een chique doosje met een andere stijl dan je normaal van Therme gewend bent. Ik vind het er heel erg mooi en chique uitzien.

Volgen jullie mij ook op Instagram?

Therme Zen White Lotus Eau de Parfum

In het doosje zit een glazen grijze flacon met daarin 30 ml eau de parfum die te koop is voor € 14,99 wat natuurlijk absoluut niet duur is voor een parfum. De geur ruikt precies hetzelfde als alle andere Zen White Lotus producten wat natuurlijk ook de bedoeling is. Het is een mooie aanvulling op het huidige Zen White Lotus assortiment.

De geur heeft de volgende geurnoten:

Topnoten: Lotus, Jasmijn, Lelie en Tuberoos
Hartnoten: Roos, Sinaasappel, Perzik en Melkachtige noten
Basisnoten: Musk en Vanille

Therme Zen White Lotus Eau de Parfum

De Therme Zen White Lotus geur is een subtiele geur, dus niet zo krachtig en aanwezig. Maar doordat het een eau de parfum is ruik je hem wel goed de hele dag door. Wil je echt de hele dag goed naar deze geur ruiken dan moet je hem wel bij spuiten. Gelukkig is dat niet zo’n ramp met een vrij goedkope parfum.

Het flesje is voor de rest simpel gehouden en ik vind het er mooi uitzien. Therme heeft sowieso wat rustigere en witte verpakkingen, dus dit past er goed bij.

Therme Zen White Lotus Eau de Parfum

Ik vind de pafum een echte alledaagse geur die je altijd kan dragen. De Therme Zen White Lotus eau de Parfum is onder andere te koop bij de DA, Etos en online voor € 14,99 per verpakking.

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply
  Kelly
  13 oktober 2020 at 18:34

  Ik ben zó benieuwd naar deze geurlijn! Het ziet er in ieder geval fantastisch uit. :)

 • Reply
  Kelly
  13 oktober 2020 at 22:24

  Leuke revieuw! Deze is zooo lekker! En ik had mazzel bij etos 1+1 gratis!

 • Reply
  Marloes
  15 oktober 2020 at 10:50

  Ik heb een ander geurtje van Therme. Helaas vind ik die niet zo lekker ruiken… De flacon vind ik trouwens vrij groot. Ik vroeg me dan ook af of het geen 50 ml. is?! Therme zou toch geen foutje hebben gemaakt..?

 • Reply
  Fabienne, Enjoyyourownbeauty.nl
  16 oktober 2020 at 09:57

  Deze lijkt mij echt heel fijn! Zeker omdat de geur niet héél sterk is. :)
  Dank voor het delen Aranka!

  Liefs
  x

 • Laat een reactie achter