Therme Saigon Pink Lotus Home Collection

Automatische concepten

Nu de herfst er weer aankomt en de dagen korter worden vind ik het heerlijk om het ’s avonds gezellig te maken in huis. Mijn (geur)kaarsen en dekentjes komen weer tevoorschijn en wil het graag zo gezellig mogelijk in huis maken omdat ik het buiten te koud vind. Tijd om de Therme Home Collection eens te testen!

Automatische concepten

Een hele tijd geleden schreef ik al eens over de Therme Saigon Pink Lotus lijn die ik tot op de dag van vandaag echt heerlijk vind ruiken. Omdat ik hem zo lekker vond, heb ik wel eens geroepen dat ze met een geurkaars moesten komen. Volgens mij zijn mijn gebeden gehoord en dit jaar kwam Therme met een Home Collection. In die collectie vinden we een geurkaars, geurstokjes en een home spray. De Home Collection is er in drie wereldkuren, de Zen White Lotus, Hammam en dus de Saigon Pink Lotus.

Volgen jullie mij al op Instagram?

Automatische concepten

De Therme Home Collection is vanaf nu exclusief te koop bij de Etos waar ze dus alle producten in het schap hebben staan (en online natuurlijk). Ik vind de Home Collection er mooi en herkenbaar uitzien. De kaars zit in een mooie chique glazen verpakking, de stokjes in een wit, glazen flesje en de home spray in een handige spuitflacon.

Automatische concepten

Therme Saigon Pink Lotus Scented Sticks – € 9,99

De geurstokjes kende ik al langer van Therme en die heb ik echt met ontzettend veel plezier gebruikt. De geurstokjes hebben een hele sterke geur en verdelen de geur dus ook heel goed door de ruimte. Maakt niet uit of je ze nou op het toilet of in de woonkamer neerzet, overal ruik je duidelijk de geur. Kwalitatief zijn het dus goede geurstokjes met vind ik een hele lekkere geur.

Therme Saigon Pink Lotus Candle – € 9,99

De geurkaars is wat nieuwer in het assortiment en hier had ik nog geen ervaring mee. Ik vind de kaars er mooi simpel en clean uitzien. De geurkaars heeft 40 branduren en geeft een gezellige sfeer. Qua geur is hij wat subtieler dan de geurstokjes, maar toch ruik ik hem op mijn zolderkantoor prima. In een grote ruimte is hij wat subtieler van geur. Maar de geur van de Saigon Pink Lotus maakt alles weer goed.

Automatische concepten
Automatische concepten

Therme Saigon Pink Lotus Home Spray – € 7,49

Wil je heel gemakkelijk en snel een lekkere geur in je (woon)kamer hebben? Gebruik dan de Hom Spray van Therme. Je kunt hem onder andere in de kamer gebruiken, maar ook op je beddengoed of kleding voor een lekkere geur. Zelf neem ik vaak van dit soort sprays mee op vakantie zodat het wat muffige beddengoed weer lekker ruikt.

Maar omdat ik zo een groot fan ben van de Saigon Pink Lotus geur vind ik het ook heerlijk om mijn beddengoed er thuis mee in de sprayen. De spray ruikt krachtig, maar is niet overweldigend zodat je er misselijk van wordt.

Automatische concepten

Ik vind het echt heel erg leuk dat Therme ook met een collectie voor in huis is gekomen. Zo kun je je favoriete geuren ook in huis neerzetten. De Therme Home Collection is exclusief bij de Etos te koop. Hebben jullie al wel eens iets van de Therme Home Collection geprobeerd?

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Marloes
  10 september 2019 at 07:24

  Wat een heerlijke collectie, klinkt goed!

 • Reply
  Lien
  10 september 2019 at 08:36

  Ik gebruik graag dergelijke producten en deze zien er goed uit. Alleen jammer dat er geen Etos is in België… ?

 • Reply
  Bettie
  10 september 2019 at 09:48

  Ik kende dit nog niet maar ziet er leuk uit. Ik zal eens binnenkort naar de Etos gaan om te gaan kijken

 • Reply
  rachel
  10 september 2019 at 09:52

  het klinkt heel lekker en nee heb er nog niks van geprobeerd maar ga dat nu wel doen

  • Reply
   Marloes
   13 september 2019 at 22:55

   Wat ontzettend leuk dat Therme ook een geurkaars in het assortiment heeft. Je hebt me nieuwsgierig gemaakt naar de geur van de gehele lijn.

 • Reply
  Kelly
  10 september 2019 at 15:10

  Oeh, deze geur vind ik in inderdaad ook erg lekker!

 • Reply
  Tessa
  10 september 2019 at 18:31

  Dit klinkt echt heerlijk

 • Laat een reactie achter