Search
Close this search box.

Therme Ibiza Flow Wereldkuur Collectie

Automatische concepten

Ik denk dat iedereen het merk Therme wel kent en hun bijbehorende wereldkuren waar hun heerlijke geuren en producten op gebaseerd zijn. Speciaal voor de zomer is daar een nieuwe wereldkuur bijgekomen, de Ibiza Flow. De naam zegt het al, het is een geur geïnspireerd op de bohemian flower.

Automatische concepten

Met deze lijn waan je je weer even op het eiland Ibiza in de Middellandse Zee. De bloemige geur van jasmijn, violet en de zachte oriëntaalse tonen van witte musk en sandelhout maken de geur van deze collectie. Jasmijn is een geur die ontspannend en rustgevend werkt en violet brengt vreugde. Musk brengt de warmte en energie en sandelhout is een romig en zacht ingrediënt dat voor positiviteit staat.

Volgen jullie mij al op Instagram?

In de producten van de Therme Ibiza Flow Wereldkuur staan de extracten magnesium en zeezout centraal.

Ik vind de producten er erg leuk en vooral vrolijk uitzien, je krijgt er meteen de Ibiza vibe van. De hele collectie is uitgebreid met onder andere een douche gel, foam, scrub, body butter en een body mist.

Automatische concepten
Automatische concepten

Therme Ibiza Flow Shower Scrub – € 8,95

In de zomer gebruik ik heel vaak een scrub. Namelijk om mijn huid mooi glad te houden, maar ook om de overtollige zonnebrand er weer af te scrubben. Ik vind het fijn dat Therme de scrubs in een tube doet want die potten met scrub onder de douche vind ik helemaal niets. Deze scrub is trouwens een douchegel en scrub in één! Zo hoef je niet je daarna nog eens te wassen.

De scrub ruikt heerlijk en heeft hele fijne scrubdeeltjes die goed zijn werk doen.

Automatische concepten
Automatische concepten

Therme Ibiza Flow Foaming Shower Gel – € 7,49

Ik ben gek op douche foams, ik gebruik ze tegenwoordig eigenlijk alleen nog maar. Deze foam is eerst een gel en ontwikkeld zich tot een heerlijk schuim. Ik zelf vind het altijd wel fijn als de foam eerst een gel is, zo gebruik je ook niet teveel.

De douche foam ruikt heerlijk en laat een goede laag schuim achter tijdens het douchen, echt een verwenmomentje!

Automatische concepten
Automatische concepten

Therme Ibiza Flow Shower Satin – € 5,29

De hydraterende douchecrème, met bloemige oriëntaalse parfum, geeft het lichaam bruisende energie. Eigenlijk hoef ik niet zo heel erg veel over deze shower satin te zeggen, het is gewoon een heerlijke shower gel.

Het fijne aan deze zeep is dat het wat dikker is en als je het verdeelt over de huid heerlijk zacht wordt. De geur is zeker aanwezig en ik vind het heerlijk! Omdat de shower gel ook wat dikker is vind ik het ook erg fijn om mijn benen en oksels er mee te scheren!

Automatische concepten
Automatische concepten

Therme Ibiza Flow Body Butter – € 9,95

Je huid goed verzorgen en hydrateren is natuurlijk belangrijk, ook in de zomer. Niets is zo vervelend als een leuke jurk of rok dragen met daaronder droge en schilferende benen. Een goede body butter kan je helpen je benen en de rest van de huid goed te hydrateren.

Deze body butter heeft onder andere shea butter en voedende oliën toegevoegd waardoor het een heerlijk voedend product is. De body butter smeert gemakkelijk uit en trekt snel in zonder een echte vettige laag achter te laten. Ook fijn is dat de heerlijke geur ook erg lang blijft hangen!

Automatische concepten

Therme Ibiza Flow Body Mist – € 7,99

Verwen je zintuigen met de warme, lichtzoete geur van Ibiza Flow Body Mist. Deze licht revitaliserende lichaamsparfum heeft een verfrissende werking op het lichaam. Eigenlijk valt er niet heel veel over de body mist te vertellen. Het is een spray die lekker warm ruikt.

Het is een fijn en handzaam flesje dat zo mee gaat in je tas. Zelf vind ik het fijn om het op me te spuiten tijdens warme dagen of over mijn beddengoed, heerlijk!

Automatische concepten

Ik vind de Therme Ibiza Flow wereldkuur echt ontzettend lekker ruiken. Als je van warme geuren houdt met een bloemige twist is dit echt iets voor jou. Het ruikt namelijk echt als een warme en luxe geur, heerlijk! De Therme Ibiza Flow collectie is exclusief te koop bij de Kruidvat en Trekpleister.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

  1. Ik gebruik op dit moment toevallig ook een douchegel van Therme, maar deze is niet helemaal mijn geurtje. Hoe je deze variant omschrijft, klinkt me beter in de oren. Ben benieuwd!

  2. Zo jammer van de scrub! Ik begrijp niet dat merken nog steeds plastic gebruiken hiervoor. Bedankt om dit in je review te vermelden. De andere producten zou ik nog wel willen proberen, vooral de body butter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *