Zoek
Sluit dit zoekvak.

Therme Foaming Shower Gel Mousse

Therme Foaming Shower Gel Mousse

Als ik onder de douche stap is het echt even een momentje voor mezelf. Lekker genieten van het warme water, het ontspannen en natuurlijk de heerlijke producten die ik gebruik. Ik ben best selectief met het gebruiken van producten onder de douche en gebruik dan ook heel graag een douche foam. Een douche foam geeft me altijd een gelukzalig en heel fijn gevoel omdat het zo lekker schuimt. Vandaag laat ik jullie de heerlijke Therme Foaming Shower Gel Mousse in zes verschillende geuren zien!

Therme Foaming Shower Gel Mousse

Het merk Therme kennen jullie vast wel, het is een merk dat echt voor een wellness momentje is gemaakt, maar dan wel lekker in je eigen badkamer. De geuren van Therme vind ik persoonlijk echt super lekker. Therme verdeelt haar geuren in 14 verschillende wereldkuren die allemaal hun eigen assortiment hebben. De wereldkuren zijn ontwikkeld vanuit de beautygeheimen van deze landen. Zes van die wereldkuren hebben een Foaming Shower Gel Mousse in het assortiment zitten en daar ga ik jullie wat meer over vertellen!

Therme Foaming Shower Gel Mousse

Zoals ik al zei zijn er zes verschillende soorten Foaming Shower Gel Mousse met elk hun eigen geur:

 • Hammam – een friszoete geursensatie met een Oosters tintje.
 • Thalasso – een frisse geur die zorgt voor een zuiver en verkwikkend gevoel van de oceaan.
 • Lomi Lomi – een zoete, zomerse geur met als basis de fragipane beautybloem en kokosnoot.
 • Bali Flower – een oriëntaalse bloemengeur met een vleugje vanille, orchidee en jasmijn.
 • Zen White Lotus – een zuivere, ontspannende geur met de kracht van witte lotus
 • Ylang Ylang – een betoverende geur die zoet, exotisch maar toch ook zacht is.

Therme Foaming Shower Gel Mousse

Misschien kende je de Therme Foaming Shower Gel Mousse al wel, maar wellicht dan in een andere verpakking. Therme heeft de Foaming Shower Gel Mousse namelijk vernieuwd! Zoals ik al zei is het design vernieuwd met een opvallende gekleurde dop. Maar de flessen zien er nu ook wat aantrekkelijker en vrouwelijker uit, echt een eyecatcher voor onder de douche. Maar ook de dop waar het product uitkomt is vernieuwd, zo kun je nog makkelijker doseren en hem in elke positie gebruiken, zelfs op zijn kop!

 

Therme Foaming Shower Gel Mousse

Ik kon niet wachten om met de nieuwe foams onder de douche te gaan! Eenmaal onder de douche heb ik ze de afgelopen week allemaal getest en kan zeggen dat ik een heerlijk momentje voor mezelf onder de douche heb gehad. De geuren zijn allemaal ontzettend lekker en eigenlijk kan ik niet kiezen wat mijn favoriet is. Natuurlijk doet de Zen White Lotus en de Bali Flower het altijd goed, maar de Lomi Lomi en Ylang Ylang is echt fantastisch voor de zomer. Is het weer een wat winterse dag dan kun je echt heerlijk ontspannen met de Hammam en Thalasso geur.

Therme Foaming Shower Gel Mousse

De verpakking en de naam verraden het al, dit is een foam die er eerst als gel uit komt en langzaam in een heerlijk schuim veranderd. Als je hem op de natte huid aanbrengt en hem verdeelt ontstaat er een heerlijk laagje schuim dat echt fantastisch ruikt. De geuren van Therme hebben allemaal een aanwezige geur dus je badkamer vult zich heerlijk met die geur, ik vind dat echt super lekker!

Therme Foaming Shower Gel Mousse

Ingrediënten van de Therme Foaming Shower Gel Mousse.

Therme Foaming Shower Gel Mousse

Wisten jullie trouwens dat Therme heel bewust met het milieu bezig is? De verpakkingen bevatten namelijk geen drijfgas, wat schadelijk is voor het milieu. Therme maakt gebruik van de Airopack innovatie. Dit duurzame spuitsysteem werkt op basis van luchtdruk en deze staat onder constante druk van 2 bar. Er komt dus geen drijfgas vrij bij het gebruiken van dit product en dat draagt bij aan de verlaging van de CO2 uitstoot. En wat ook fijn is om te weten, door het luchtdruk systeem maak je het product tot de laatste druppel op en de dosering is van begin tot eind hetzelfde!

Therme Foaming Shower Gel Mousse

Hier ze je de handige dop waarmee het product eruit komt. Het is echt ontzettend makkelijk te doseren en het product komt er gemakkelijk uit. Het spuit er niet zo hard uit als bij een flacon op drijfgas, maar vergelijk het met een zeeppompje. Handig, want zo gebruik je ook niet te veel, vaak had ik ook veel te veel op mijn handen. Wist je trouwens dat deze Shower Gel Mousse echt ontzettend lang meegaan? Ik gebruik ze best vaak en dan doe ik echt twee maand met zo een fles en met een ander merk doe ik vaak maar twee weken omdat ze zo onzuinig in gebruik zijn en je vaak het laatste er niet uit krijgt. Je krijgt dus echt waar voor je geld!

Therme Foaming Shower Gel Mousse

Hier kun je goed zien hoe het werkt, het product komt er echt eerst als een gel uit.

Therme Foaming Shower Gel Mousse

En binnen een paar seconden veranderd het in een schuim. Als het dan in aanraking komt met de natte huid gaat het helemaal rijk schuimen, heerlijk. De foam maakt mijn huid goed schoon en laat het echt heerlijk ruiken. Ook droogt het mijn huid totaal niet uit en laat het lekker zacht achter, eigenlijk heb ik helemaal niets op deze heerlijke producten aan te merken.

Therme Foaming Shower Gel Mousse

De Therme Foaming Shower Gel Mousse zijn te koop voor € 6,95 bij verschillende drogisterijen en online in de webshop van Therme.nl.

Dit is een gesponsord bericht

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

17 reacties

 1. Ik heb de geur Ylang Ylang en ik vind het een heerlijke foam. Ik wist trouwens niet dat er zoveel varianten bestaan. De anderen geuren wil ik ook eens proberen!

 2. Wat leuk dat Therme ook zulke douche mousses heeft uitgebracht. De geur Ylang Ylang is erg lekker vind ik. Vandaag toevallig een review online staan over de body mist van deze lijn. Goed ook dat Therme zo bewust bezig is met het milieu!

 3. Bali flower, Ylang Ylang, lomi lomi & hammam zijn mijn favoriet !!!!!
  Dat zijn ze dus bijna allemaal hahaha.
  Echt z’on fijn merk, en zoveel goedkoper dan Body shop of Rituals, terwijl de ingredienten minstens zo goed zijn en qua spa momentje doet dit merk ook echt niet onder voor de twee duurdere optie’s (vind ik persoonlijk).
  Mooie foto’s weer hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *