Zoek
Sluit dit zoekvak.

Therme Anti-Transpirant Zero Cream & Roller Deodorant

Automatische concepten

Sinds ik voor Therme werk leer ik steeds meer nieuwe producten van het merk kennen. Ik wist natuurlijk dat het een groot merk was wat betreft bad en douche, maar dat het ook nog deodorant had wist ik niet. Sinds kort hebben we een nieuwe Zero Roller en Zero Cream in het assortiment en die wilde ik natuurlijk wel testen.

Automatische concepten

Als het om deodorant gaat ben ik best wel een trouwe gebruiker. Als ik een deodorant fijn vind blijf ik die weer opnieuw kopen. Jullie weten denk ik allemaal wel dat ik groot fan was van de Nivea Invisible Dry en de Dove Invisible Care. Ik vind het heel belangrijk dat een deodorant niet vlekt en geen vervelende geurtjes doorlaat en dat deden deze twee deodorants goed.

Volgen jullie mij al op Instagram?

Sinds een maand gebruik ik nu de Therme Zero Roller en Cream en kan zeggen dat ik daar heel enthousiast over ben! Ik zal jullie snel wat meer vertellen over deze producten.

Automatische concepten
Automatische concepten
Automatische concepten

Therme Zero Roll-On Deodorant – € 7,49

Deze Zero Roll-on deodorant roller is vrij van aluminium en alcohol en bevat daarnaast ook geen parfum. In parfum zitten allergenen waar je huid gevoelig op kan reageren. Het is een vriendelijke deodorant voor de huid als die bijvoorbeeld wat gevoeliger is of als je liever geen parfum of alcohol gebruikt.

De deodorant is geurloos en eigenlijk vind ik dat wel prettig. Zelf gebruik ik altijd een parfum en zo vloekt mijn deodorant niet met de geur van mijn parfum.

De roller rolt heel gemakkelijk over de huid en laat meteen een goed laagje deodorant achter dat vrij snel in de huid trekt. Fijn is dat de roller goed rolt en daardoor ook geen vieze plekken krijgt gedurende de tijd aan je roller.

De deodorant beschermt mij goed gedurende de dag en ik ga mijzelf niet ruiken. Hier was ik wel een beetje bang voor omdat de geur van een deodorant vaak ook wat maskeert maar ik ruik mijzelf echt niet. Ook heb ik geen last van natte oksels en vlekt de deodorant ook niet. Ik ben dus echt heel erg enthousiast over deze deodorant!

Automatische concepten
Automatische concepten
Automatische concepten

Therme Zero Cream Deodorant – € 7,99

Eigenlijk is heeft de crème dezelfde werking als de roller, alleen dan in de vorm van een crème. Ook de crème heeft een formule zonder alcohol, parfum en aluminium. De crème belooft ook 24 uur lang te beschermen en geen vlekken achter te laten.

De Zero Cream deodorant zit in een handige tube waarmee je onder je oksel kan strijken. Als je zacht in de verpakking knijpt komt er wat crème uit en dat kun je door de handige ronde onderkant gemakkelijk uitsmeren.

In het begin moest ik een beetje wennen aan deze vorm van deodorant, maar ik moet zeggen dat het snel went. De cream deodorant brengt gemakkelijk aan en trekt snel in zodat je meteen weer verder kan met aankleden zonder vlekken te krijgen. Ook deze deodorant beschermt goed tegen nare geurtjes en natte oksels.

Automatische concepten

Ik ben echt enthousiast over de Therme Zero Roller en Cream deodorant. Ik vind het fijn dat hij niet irriteert en irriterende stoffen in zich heeft en daarnaast ook nog goed werkt. De deodorants van Therme zijn onder andere te koop bij de drogisterijen en online.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

  1. Ik vind Therme een heel fijn merk! Ben hier nu ook wel nieuwsgierig naar, het allerfijnste vind ik de bodymists. Al een paar jaar mijn vaste geur.
    Liefs

  2. Even een vraagje: nu je elke keer producten van Therme review, ben je dan nog wel objectief omdat je er nu werkt.
    Als je het product niet goed of prettig vindt, ga je dat dan ook vermelden.

    1. Ik schrijf over iets als ik enthousiast ben! Nu ik er werk leer ik nieuwe dingen kennen waar ik blij van word en dus wil delen. Stel dat ik iets niet goed of prettig zou vinden zou ik er niet over schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *