The Voice Of Holland Eau de Toilettes

 photo Voice1_zps56a1d929.png

Toen ik het pakketje met deze twee geuren voor man en vrouw ontving moest ik wel een beetje lachen. Een parfum van een talentenjacht, en dan ook nog eens in de vorm van een microfoon? Ik vond het wel heel erg grappig maar eigenlijk verwachte ik er ook vrij weinig van. Maar ik was aangenaam verrast, de geuren zijn lekker en de prijs is écht heel goed te doen. Dit zijn echt twee leuke producten!

 photo Voice_zpsd6ee7914.png

Geïnspireerd door het succesvolle programma The Voice Of Holland ontwikkelde JTG WWL in samenwerking met RTL Nederland en Talpa twee Eau de Toilettes van ‘The voice of Holland’. JTG WWL is een onafhankelijke groothandelaar in A-merken parfums, huidverzorging en luxe cosmetica. Leuk dus dat zo een grote naam de samenwerking aangaat met een programma in plaats van een duur merk of bekend iemand.

De verpakking ziet er standaard uit en totaal in het teken en stijl van The Voice, het is gewoon niet te missen en iedereen herkent het meteen.

 photo Voice2_zps43228b9c.png

Voor beide geuren van ‘The voice of Holland’ Eau de Toilettes werd gekozen voor een unieke flacon in de vorm van een professionele microfoon. De versie voor hem kreeg een verpakking met een stoere, mannelijke kleurstelling in zwart, verlopend naar donkerrood. De verpakking van de damesgeur kreeg een krachtige rode look.

 photo Voice4_zpsccc9dbd9.png

The Voice Of Holland Eau de Toilette for Women

De Eau de Toilette voor haar van ‘The voice of Holland’ opent de ‘performance’ met sprankelende topnoten van citroen, bloedsinaasappel, bergamot en groene mandarijn. De melodie in het hart is bloemig en vrouwelijk door geurnoten van sambac jasmijn, sinaasappelbloesem, lelietje-van-dalen, neroli en gardenia, met een verfrissend vleugje ozon. De basis in de laatste zangnoot is warm en sensueel dankzij musk, vanille, amber, cederhout en een tikkeltje mysterieus accent van patchouli. Deze Eau de Toilette maakt van élke vrouw een regelrechte wereldster!

The Voice Of Holland Eau de Toilette for Men

De mannelijke versie van de ‘The voice of Holland’ Eau de Toilette zet qua ritme in met topnoten van citroen, bergamot, ananas en mandarijn. Het refrein in het hart onthult geurnoten van jasmijn, lelietje-van-dalen en roos, in combinatie met verrassend kruidige ‘add libs’ van nootmuskaat en kardamom. Zijn slotakkoord laat een onuitwisbare laatste indruk achter op het publiek, dankzij masculiene geurnoten van amber, musk en sandelhout! Dit is dé geur voor nieuwe popidolen!

Eigenlijk had ik van beide geuren niet heel veel verwacht, ze zien er niet echt speciaal uit en de prijs – die echt bespottelijk laag is – van € 14,95 voor 100 ml is echt een giller. Maar toch ben ik echt heel erg verrast. Ik vind beide geuren echt heel erg lekker! Ze zijn niet speciaal, maar wel voor echt iedereen goed draagbaar, zoet en warm van geur. Ik denk dat je iedereen een plezier kan doen met deze geur omdat het zo veilig is. Ik vind hem gewoon echt lekker ruiken. Ook de houdbaarheid is echt prima in orde, aan het einde van de dag ruik ik hem nog steeds, terwijl ik helemaal niet veel heb gebruikt.

 photo Voice3_zps61f34925.png

Of gaan we even een stukje zingen? Nee, dat laat ik maar aan de kandidaten over, zo goed zijn mijn zangkunsten niet.

 photo Voice5_zps4f8c16c1.png

Ik ben echt blij verrast over deze twee geuren van The Voice Of Holland, het is zeker een leuk cadeau om te geven met de feestdagen voor zeker niet veel geld. Ik denk dat je altijd safe zit met zo een soort geur. De The Voice Of Holland Eau de Toilettes kosten € 14,95 voor 100 ml en zijn te koop bij de Kruidvat. Het uiterlijk ziet er misschien niet echt uitnodigend uit, maar de geur is zeker aan te raden, helemaal voor dat geld!

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

29 reacties

 • Reply
  wendyestherx
  15 november 2013 at 15:04

  Wat leuk bedacht zeg! En ze zijn inderdaad lekker goedkoop!
  De flacon is niet de mooiste, als de geur maar lekker is :)

 • Reply
  martinaa89
  15 november 2013 at 15:20

  Ziet er grappig uit!

 • Reply
  Dagma® (@ByDagmarValerie)
  15 november 2013 at 15:32

  Haha wat een geniale producten, super leuk bedacht! De foto’s zijn al heel tof!

 • Reply
  lisanne
  15 november 2013 at 15:42

  haha grappige parfums

 • Reply
  beautybylj
  15 november 2013 at 15:43

  Leuk bedacht! Maar ik zou het zelf niet kopen xoxo

 • Reply
  me
  15 november 2013 at 15:49

  Ik vind het eigenlijk een beetje treurig dat men als programma ook al een parfum uitbrengt, na de bekende artiesten nu de bekende programma’s, het moet niet gekker worden.

 • Reply
  Hester
  15 november 2013 at 16:14

  Ik ben totaal geen TVOH-fan dus ik zou ook liever een mooie flacon hebben maar goed, wel weer een slimme marketingtruc. En de geur klinkt me wel goed in de oren! Beetje standaard denk ik maar desalniettemin lekker :)

 • Reply
  Beau
  15 november 2013 at 16:32

  Het ziet er grappig uit! Ik ga hem binnenkort eens ruiken.

 • Reply
  chucky1012
  15 november 2013 at 16:40

  Hhihihi…. leuk.
  Mooie foto van je.
  Binnenkort maar eens snuffelen aan deze geur.

 • Reply
  Roos
  15 november 2013 at 16:45

  De geur zelf klinkt niet verkeerd. Maar ik vind voor een parfum het flesje ook heel erg belangrijk en dit flesje spreekt mij niet zo heel erg aan.

 • Reply
  nikkivand1986
  15 november 2013 at 16:46

  Leuke verpakking! Wel leuk om gewoon in mijn stash te hebben!

 • Reply
  iscreambeauty
  15 november 2013 at 16:51

  Ik had er niet te veel van verwacht, maar het klinkt wel goed! Leuk als cadeautje!

 • Reply
  Nina
  15 november 2013 at 16:54

  Haha wat grappig!

 • Reply
  Natasja
  15 november 2013 at 17:16

  Hahah vet grappig! Natuurlijk wordt er goed ingespeeld op de commersie, maar fijn dat het ook daadwerkelijk iets is, want meestal vallen dit soort producten tegen.

 • Reply
  beautybysandra
  15 november 2013 at 17:18

  Wat grappig, ik ben best benieuwd naar de geur!

 • Reply
  Judithr8
  15 november 2013 at 17:19

  Wat apart! Dit zou je echt niet verwachten bij een programma als dit. De microfoon vind ik erg lollig gedaan!

 • Reply
  Kimberley
  15 november 2013 at 17:28

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik de verpakking echt niks vind, maar wel fijn dat de geuren lekker ruiken haha :D Als iemand The Voice fan is is het een leuk cadeau!

 • Reply
  pamela
  15 november 2013 at 18:05

  op instagram las ik alleen maar dat mensen het een heel stom idee vinden deze parfum maar toch wel erg leuk om dan toch een positieve review te lezen!! ik ga in e winkel zeker even ruiken. alhoewel ik de flacon echt heel erg lelijk vind xD

 • Reply
  beautyjuf
  15 november 2013 at 18:11

  Wat een geweldige flacon! :-) Echt een leuk hebbedingetje ;-) Ik ben erg nieuwsgierig naar de geur. Volgens mij vind ik ‘m wel lekker.

 • Reply
  Eline
  15 november 2013 at 18:18

  Ik vind de verpakking echt heel erg leuk!

 • Reply
  jacky
  15 november 2013 at 18:20

  ziet er super leuk uit!!!

 • Reply
  femketje
  15 november 2013 at 18:29

  grappig geurtje :D

 • Reply
  heartshapedrosepetals
  15 november 2013 at 19:16

  Grappige verpakking, ben nu echt benieuwd naar de geur!

 • Reply
  Anne Solveig
  15 november 2013 at 20:44

  Wat grappig!!

 • Reply
  Laura van Hoorn
  15 november 2013 at 22:45

  Ik knap wel een beetje af op die verpakking!

 • Reply
  MySimplySpecial
  15 november 2013 at 23:26

  Grappige verpakking, maar ik zou het niet kopen.

 • Reply
  Tessa
  16 november 2013 at 18:53

  omg belachelijk lelijke flacons, zou niet eens in mijn parfumkast MOGEN

 • Reply
  Paola
  27 november 2013 at 21:45

  Ik vind de flacon juist heel erg leuk en ben heel benieuwd of de geur mij ook aanspreekt!

 • Reply
  siemon harder
  23 december 2015 at 21:17

  Mijn dochter van 12 jaar heeft haar fles van the Voice eau de toilette kapot laten vallen. Wie kan mij helpen aan vervanging (tegen betaling) of weet waar ik er eentje kan bestellen.

  groet
  siemon

 • Laat een reactie achter