Zoek
Sluit dit zoekvak.

The Voice Of Holland Eau de Toilettes

 photo Voice1_zps56a1d929.png

Toen ik het pakketje met deze twee geuren voor man en vrouw ontving moest ik wel een beetje lachen. Een parfum van een talentenjacht, en dan ook nog eens in de vorm van een microfoon? Ik vond het wel heel erg grappig maar eigenlijk verwachte ik er ook vrij weinig van. Maar ik was aangenaam verrast, de geuren zijn lekker en de prijs is écht heel goed te doen. Dit zijn echt twee leuke producten!

 photo Voice_zpsd6ee7914.png

Geïnspireerd door het succesvolle programma The Voice Of Holland ontwikkelde JTG WWL in samenwerking met RTL Nederland en Talpa twee Eau de Toilettes van ‘The voice of Holland’. JTG WWL is een onafhankelijke groothandelaar in A-merken parfums, huidverzorging en luxe cosmetica. Leuk dus dat zo een grote naam de samenwerking aangaat met een programma in plaats van een duur merk of bekend iemand.

De verpakking ziet er standaard uit en totaal in het teken en stijl van The Voice, het is gewoon niet te missen en iedereen herkent het meteen.

 photo Voice2_zps43228b9c.png

Voor beide geuren van ‘The voice of Holland’ Eau de Toilettes werd gekozen voor een unieke flacon in de vorm van een professionele microfoon. De versie voor hem kreeg een verpakking met een stoere, mannelijke kleurstelling in zwart, verlopend naar donkerrood. De verpakking van de damesgeur kreeg een krachtige rode look.

 photo Voice4_zpsccc9dbd9.png

The Voice Of Holland Eau de Toilette for Women

De Eau de Toilette voor haar van ‘The voice of Holland’ opent de ‘performance’ met sprankelende topnoten van citroen, bloedsinaasappel, bergamot en groene mandarijn. De melodie in het hart is bloemig en vrouwelijk door geurnoten van sambac jasmijn, sinaasappelbloesem, lelietje-van-dalen, neroli en gardenia, met een verfrissend vleugje ozon. De basis in de laatste zangnoot is warm en sensueel dankzij musk, vanille, amber, cederhout en een tikkeltje mysterieus accent van patchouli. Deze Eau de Toilette maakt van élke vrouw een regelrechte wereldster!

The Voice Of Holland Eau de Toilette for Men

De mannelijke versie van de ‘The voice of Holland’ Eau de Toilette zet qua ritme in met topnoten van citroen, bergamot, ananas en mandarijn. Het refrein in het hart onthult geurnoten van jasmijn, lelietje-van-dalen en roos, in combinatie met verrassend kruidige ‘add libs’ van nootmuskaat en kardamom. Zijn slotakkoord laat een onuitwisbare laatste indruk achter op het publiek, dankzij masculiene geurnoten van amber, musk en sandelhout! Dit is dé geur voor nieuwe popidolen!

Eigenlijk had ik van beide geuren niet heel veel verwacht, ze zien er niet echt speciaal uit en de prijs – die echt bespottelijk laag is – van € 14,95 voor 100 ml is echt een giller. Maar toch ben ik echt heel erg verrast. Ik vind beide geuren echt heel erg lekker! Ze zijn niet speciaal, maar wel voor echt iedereen goed draagbaar, zoet en warm van geur. Ik denk dat je iedereen een plezier kan doen met deze geur omdat het zo veilig is. Ik vind hem gewoon echt lekker ruiken. Ook de houdbaarheid is echt prima in orde, aan het einde van de dag ruik ik hem nog steeds, terwijl ik helemaal niet veel heb gebruikt.

 photo Voice3_zps61f34925.png

Of gaan we even een stukje zingen? Nee, dat laat ik maar aan de kandidaten over, zo goed zijn mijn zangkunsten niet.

 photo Voice5_zps4f8c16c1.png

Ik ben echt blij verrast over deze twee geuren van The Voice Of Holland, het is zeker een leuk cadeau om te geven met de feestdagen voor zeker niet veel geld. Ik denk dat je altijd safe zit met zo een soort geur. De The Voice Of Holland Eau de Toilettes kosten € 14,95 voor 100 ml en zijn te koop bij de Kruidvat. Het uiterlijk ziet er misschien niet echt uitnodigend uit, maar de geur is zeker aan te raden, helemaal voor dat geld!

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

29 reacties

  1. Ik vind het eigenlijk een beetje treurig dat men als programma ook al een parfum uitbrengt, na de bekende artiesten nu de bekende programma’s, het moet niet gekker worden.

  2. Ik ben totaal geen TVOH-fan dus ik zou ook liever een mooie flacon hebben maar goed, wel weer een slimme marketingtruc. En de geur klinkt me wel goed in de oren! Beetje standaard denk ik maar desalniettemin lekker :)

  3. Hahah vet grappig! Natuurlijk wordt er goed ingespeeld op de commersie, maar fijn dat het ook daadwerkelijk iets is, want meestal vallen dit soort producten tegen.

  4. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de verpakking echt niks vind, maar wel fijn dat de geuren lekker ruiken haha :D Als iemand The Voice fan is is het een leuk cadeau!

  5. op instagram las ik alleen maar dat mensen het een heel stom idee vinden deze parfum maar toch wel erg leuk om dan toch een positieve review te lezen!! ik ga in e winkel zeker even ruiken. alhoewel ik de flacon echt heel erg lelijk vind xD

  6. Mijn dochter van 12 jaar heeft haar fles van the Voice eau de toilette kapot laten vallen. Wie kan mij helpen aan vervanging (tegen betaling) of weet waar ik er eentje kan bestellen.

    groet
    siemon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *