Search
Close this search box.

The Unsuccesful Adulting TAG

The Unsuccesful Adulting TAG

Door Elise werd ik in de The Unsuccesful Adulting TAG getaged. Het is een hele leuke tag om te laten weten of ik nog wel kinderachtige trekjes heb ja of nee. Ik nam de tag op en beantwoord alle vragen – die je hieronder terug vind -. Hopelijk vinden jullie het leuk en vergeet je natuurlijk niet te abonneren!

De vragen:

 • Wat is het meest onvolwassen eten dat je de afgelopen week hebt gegeten?
 • Hoe vaak ga je voor 22:00 uur naar bed?
 • Wat is het laatste kinderprogramma dat je hebt gekeken?
 • Wat is het laatste dat je bent vergeten?
 • Ben je wel eens in je pyjama naar buiten geweest?
 • Wat is je meest ranzige gewoonte?
 • Hoeveel enkele sokken heb je in je kast/la liggen?
 • Welke lelijke emoji gebruik je wel eens?
 • Wat is je meest nerderige eigenschap?
 • Wanneer was de laatste keer dat het eten dat je kookte mislukte?
 • Welke tik komt bij je naar boven als je je ongemakkelijk voelt?
 • Wat was de laatste rekening die je “verstopte”?

Bedankt Elise voor het taggen! En als jullie zelf de tag willen invullen, voel je vrij!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

 1. Ik had echt niet verwacht dat je je make-up er nooit afhaalde! Heb je dan geen vlekken op je kussen van foundation of mascara? Leuke tag!
  Liefs, Iris

 2. Leuke tag! Ik schrik er wel van dat je je make-up nooit afhaalt. Mocht ik dat niet doen, dan zou ik dat snel zien aan mijn huid. Haha, zo herkenbaar om te zeggen dat iets in de aanbieding was! :D

 3. Ik vind dit echt zo’n leuke tag.. Ik heb hem ook bij Elise Joanne gezien en overgenomen voor mijn blog (maard dan in de uitgeschreven vorm).
  Haha, dat je jouw make-up er niet afhaalt vind ik niet zozeer een ranzige gewoonte hoor! Alleen hoe is je huid ‘daaronder’?! Is die niet ontzettend onrustig?
  Een héle enkele keer heb ik geen zin om mijn make-up van mijn gezicht af te halen maar dat doe ik dan ook echt alleen niet als het slechts wat oogpotloog en mascara ofzo is..
  Oh, gekookte aardappel met groente en vlees maak ik echt nooit. Ik at dit vroeger elke dag en ik denk dat ik daar een licht trauma van heb opgelopen ;-)!
  Dat van die rekening van H&M is herkenbaar trouwens! Ik betaal altijd alles direct maar die van H&M blijft een enkele keer toch wel eens liggen… zonder reden!

 4. Oh haal jij nooit je make-up eraf? ik vergeet het vaak in het weekend , maar doordeweeks ben ik er altijd erg alert op

 5. Ik ken de Magic Schoolbus ook niet, ook niet na het opgezocht te hebben ;-) En oei, dat jij je make-up ’s avonds niet afhaalt had ik niet verwacht!

 6. Dit is zeker wel een leuke tag en kan zo ook wel wat antwoorden voor mij bedenken waaruit ik wel haal dat ik af en toe mij niet zo volwassen gedraag misschien. En de Magic Schoolbus, ik ken het wel van naam, maar heb het nooit echt actief gekeken. xxx Lucinda

 7. Jaaaaa the magic school bus, dat keek ik ook altijd! eindelijk imand die dat kent ^^ je hebt mijn dag goedgemaakt hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *