Zoek
Sluit dit zoekvak.

The Perfect Palette Tag

Van Sharon werd ik getagd in deze ontzettend leuke tag, the perfect palette tag. Dit is een tag waarbij we het gaan hebben over mijn favoriete, meest gekleurde, mooiste verpakking en meest teleurstellende verpakkingen. Ik was helemaal enthousiast, want deze tag is echt ontzettend leuk! Kijk dus snel mee naar het filmpje, meer informatie vind je onder de lees verder knop! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren op mijn youtube kanaal!

De Perfect Palette vragen:

1. Best Packaging
2. Best Color Payoff
3. Most Versatile
4. Best for Traveling
5. Biggest Regret
6. Best Color Names
7. Least Used
8. Most Used, Most Loved, Desert Island

Genoemde producten:

Urban Decay Naked 1 – review
Too Faced Natural Eye Palette – review
Inglot Free System Palettes
MUA Undress Me Too Palette – review
MAC Snowglobe Eyeshadow Sultry – review
MAC Riri Hearts MAC Her Cocoa – review
MAC Riri Hearts MAC Holiday Collection Phresh Out – review
Sleek Ultra Matts V1 – review
Sleek Ultra Matts V2 – review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

17 reacties

  1. Leuke tag! Je hebt een schitterende look op met prachtige kleuren make-up!
    De sleek palette met schitterende felle kleuren is super mooi. Zoveel diverse looks zijn ermee te maken. ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *