The Master Perfumer (Kruidvat) Ortiental Summer

The Master Perfumer (Kruidvat) Ortiental Summer

Ik ben gek op lekkere geuren en wil daar ook best wat geld aan uitgeven. Maar eigenlijk vind ik het nog veel leuker als een lekker goedkoop luchtje ook ontzettend lekker ruikt. Jullie kennen wellicht vast wel The Master Perfumer, het huismerk van de Kruidvat als het op geuren aankomt. Voor mannen en vrouwen hebben ze echt bijzonder lekkere geuren voor heel weinig geld. Dit seizoen komen ze ook met een nieuwe geur voor vrouwen die verdacht veel op een heel populaire en dure andere geur lijkt.

The Master Perfumer (Kruidvat) Ortiental Summer

Nu ik bekend ben met de geuren en het merk trekken de geuren mij meteen aan. Maar ik kan me voorstellen als je dit doosje en het merk voor het eerst ziet je niet meteen denkt van, dit moet ik hebben! Het ziet er vrij goedkoop en niet heel spectaculair uit. Alleen dat is het dus wel als je het mij vraagt, want de geuren zijn echt ontzettend lekker en ze maken steeds meer dupes van geuren. Zo was er al een exacte kopie van La Vie Est Belle en deze doet me ook heel erg denken aan een bekende geur.

The Master Perfumer (Kruidvat) Ortiental Summer

Op de achterkant van het doosje vind je wat meer informatie over de geur en hoe deze tot stand is gekomen. Zoals je kan zien en lezen is het een warme zomerse geur met onder andere sinaasappelbloesem, jasmijn en vanille-orchidee.

The Master Perfumer (Kruidvat) Ortiental Summer

De flacon zelf ziet er ook niet heel spannend uit, wellicht een beetje saai en nietszeggend. Qua verwennerij voor het oog kan het natuurlijk wel iets beter. Maar ach, daar betaal je ook niet voor. Want 100 ml eau de toilette kost maar € 7,99 wat ik echt een bizar lage prijs vind. Natuurlijk merk je dat wel een beetje terug in de kwaliteit (hij vervliegt sneller dan andere geuren) maar dat vind ik niet hinderlijk.

The Master Perfumer (Kruidvat) Ortiental Summer

De geurnoten van de geur kan ik helaas nergens echt ontdekkend, maar mijn neus vind het wel heel erg lekker. Er zit dus een oranjebloesem, jasmijn en vanilleorchidee in wat ik erg lekker vind. Kenners zeggen trouwens dat het een dupe is van Yves Saint Laurant Black Opium en daar kan ik wel inkomen! Het verschil is alleen dat die van Yves Saint Laurant een stuk zwaarder blijft en beter blijft hangen dan deze, maar wat wil je voor die prijs.

The Master Perfumer (Kruidvat) Ortiental Summer

Ik vind het echt een hele lekkere geur en zeker een goede toevoeging aan de collectie van de geuren van Kruidvat. De geur is heerlijk warm en geeft me echt een zomers gevoel alsof ik op een tropisch oord ben met ondergaande zon. De geur is een eau de toilette en is er in twee varianten 15 ml voor € 3,59 en 100 ml voor € 7,99. Ook vind ik het een heel leuk idee om cadeau te geven. De The Master Parfumer geuren zijn te koop bij Kruidvat.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

18 reacties

 • Reply
  chucky1012
  17 juli 2016 at 08:46

  Ik hou van de bloemige mix in een zomerse parfum van oranjebloesem, jasmijn en vanilleorchidee.
  Mooie flacon.

  Xoxo

 • Reply
  Vanessa
  17 juli 2016 at 09:46

  Ooh, ik ben heel benieuwd naar deze geur! Gisteren was ik nog in het Kruidvat maar ik heb er helaas niet aan gedacht om er naar te kijken.

 • Reply
  Mariëlle
  17 juli 2016 at 10:44

  Ik heb hem van de week eindelijk gekocht, weliswaar in de mini versie maar ik heb hem! Ik vind hem ook heerlijk :)

 • Reply
  Jesse
  17 juli 2016 at 11:00

  lekker ,maar wel voor de herfst vind ik zelf ;) :)

 • Reply
  Varenka W
  17 juli 2016 at 11:13

  Ik ben al aan mijn volgende flesje toe :-)
  Ik heb Black Opium van YSL maar vind ze heel verschillend ruiken hoor.
  De flacon & houdbaarheid van deze Indian summer vind ik persoonlijk best goed trouwens.
  Maar ik hou wel van sober en de kleur maakt het weer wat vrolijker.
  Smaken verschillen he, gelukkig maar……
  Foto’s zijn weer zo mooi gemaakt, het lijkt wel of het om een duur parfum gaat.

  • Reply
   Varenka W
   18 juli 2016 at 08:53

   PS Oriental summer bedoel ik ;-)

 • Reply
  Manon
  17 juli 2016 at 12:00

  Dit is toch geen 100ml? Ik dacht 50ml en de herengeuren 100ml :)

 • Reply
  beautifulday4makeup
  17 juli 2016 at 12:17

  Ik heb her nog een tasverstuiver liggen om te proberen. Dat moet ik dringend doen als ik dit zo lees! :)

 • Reply
  Melike
  17 juli 2016 at 13:39

  Hallo! Toen ik las dat het een dupe is van YSL dacht ik echt I WANT IT! Deze gaat op de wishlist.

 • Reply
  Hilde
  17 juli 2016 at 15:30

  Ik heb de dupe van Lancome nog op mijn wishlist staan. Maar ik ga deze ook zeker even ruiken als ik bij het Kruidvat ben.

 • Reply
  Renée
  17 juli 2016 at 16:02

  Heb deze al een tijdje, heerlijk luchtje. Op de gok gekocht, want geen tester maar de omschrijving klonk goed en het is ook echt heel lekker. Warm, zoet maar niet te overheersend.

 • Reply
  Susan
  17 juli 2016 at 18:27

  Ik ben benieuwd naar deze geur!

 • Reply
  Angela
  17 juli 2016 at 21:23

  Leuke review!
  Zelf vind ik de blauwe versie van deze heeeel erg fijn en lekker! Heb de mini nu eerst en neem hem overal mee naartoe, maar wil de fullsize ook heeeel graag!

  Deze zal ik op jouw aanraden ook eens gaan ruiken bij Kruidvat.

 • Reply
  Inge
  17 juli 2016 at 22:43

  Oriental summer is zo’n lekker geurtje! Mijn favoriet op dit moment!

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  18 juli 2016 at 10:03

  Ik ben hier heeeel benieuwd naar! Die dupe van Lancome heb ik gehad en die vond ik erg lekker, en helemaal leuk voor die prijs. Voor ‘erbij’ gewoon hartstikke goed! Ik vind de flesjes trouwens wel mooi, lekker minimalistisch, echt prima!

  • Reply
   Manuela
   16 februari 2018 at 14:53

   Kun jij mij vertellen welk nummer of kleur die dupe van lancome is? Groetjes

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  18 juli 2016 at 14:30

  Ik heb ook een zo’n parfum en die is ook zo lekker!

 • Reply
  rachel
  18 juli 2016 at 14:44

  ik heb er ook eentje van weet alleen het nummer niet zo uit mijn hoofd maar vind hem niet zo, deze heb ik nog niet geroken dus ben benieuwd

 • Laat een reactie achter