Search
Close this search box.

The Master Perfumer (Kruidvat) Ortiental Summer

The Master Perfumer (Kruidvat) Ortiental Summer

Ik ben gek op lekkere geuren en wil daar ook best wat geld aan uitgeven. Maar eigenlijk vind ik het nog veel leuker als een lekker goedkoop luchtje ook ontzettend lekker ruikt. Jullie kennen wellicht vast wel The Master Perfumer, het huismerk van de Kruidvat als het op geuren aankomt. Voor mannen en vrouwen hebben ze echt bijzonder lekkere geuren voor heel weinig geld. Dit seizoen komen ze ook met een nieuwe geur voor vrouwen die verdacht veel op een heel populaire en dure andere geur lijkt.

The Master Perfumer (Kruidvat) Ortiental Summer

Nu ik bekend ben met de geuren en het merk trekken de geuren mij meteen aan. Maar ik kan me voorstellen als je dit doosje en het merk voor het eerst ziet je niet meteen denkt van, dit moet ik hebben! Het ziet er vrij goedkoop en niet heel spectaculair uit. Alleen dat is het dus wel als je het mij vraagt, want de geuren zijn echt ontzettend lekker en ze maken steeds meer dupes van geuren. Zo was er al een exacte kopie van La Vie Est Belle en deze doet me ook heel erg denken aan een bekende geur.

The Master Perfumer (Kruidvat) Ortiental Summer

Op de achterkant van het doosje vind je wat meer informatie over de geur en hoe deze tot stand is gekomen. Zoals je kan zien en lezen is het een warme zomerse geur met onder andere sinaasappelbloesem, jasmijn en vanille-orchidee.

The Master Perfumer (Kruidvat) Ortiental Summer

De flacon zelf ziet er ook niet heel spannend uit, wellicht een beetje saai en nietszeggend. Qua verwennerij voor het oog kan het natuurlijk wel iets beter. Maar ach, daar betaal je ook niet voor. Want 100 ml eau de toilette kost maar € 7,99 wat ik echt een bizar lage prijs vind. Natuurlijk merk je dat wel een beetje terug in de kwaliteit (hij vervliegt sneller dan andere geuren) maar dat vind ik niet hinderlijk.

The Master Perfumer (Kruidvat) Ortiental Summer

De geurnoten van de geur kan ik helaas nergens echt ontdekkend, maar mijn neus vind het wel heel erg lekker. Er zit dus een oranjebloesem, jasmijn en vanilleorchidee in wat ik erg lekker vind. Kenners zeggen trouwens dat het een dupe is van Yves Saint Laurant Black Opium en daar kan ik wel inkomen! Het verschil is alleen dat die van Yves Saint Laurant een stuk zwaarder blijft en beter blijft hangen dan deze, maar wat wil je voor die prijs.

The Master Perfumer (Kruidvat) Ortiental Summer

Ik vind het echt een hele lekkere geur en zeker een goede toevoeging aan de collectie van de geuren van Kruidvat. De geur is heerlijk warm en geeft me echt een zomers gevoel alsof ik op een tropisch oord ben met ondergaande zon. De geur is een eau de toilette en is er in twee varianten 15 ml voor € 3,59 en 100 ml voor € 7,99. Ook vind ik het een heel leuk idee om cadeau te geven. De The Master Parfumer geuren zijn te koop bij Kruidvat.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

18 reacties

 1. Ik ben al aan mijn volgende flesje toe :-)
  Ik heb Black Opium van YSL maar vind ze heel verschillend ruiken hoor.
  De flacon & houdbaarheid van deze Indian summer vind ik persoonlijk best goed trouwens.
  Maar ik hou wel van sober en de kleur maakt het weer wat vrolijker.
  Smaken verschillen he, gelukkig maar……
  Foto’s zijn weer zo mooi gemaakt, het lijkt wel of het om een duur parfum gaat.

 2. Ik heb de dupe van Lancome nog op mijn wishlist staan. Maar ik ga deze ook zeker even ruiken als ik bij het Kruidvat ben.

 3. Heb deze al een tijdje, heerlijk luchtje. Op de gok gekocht, want geen tester maar de omschrijving klonk goed en het is ook echt heel lekker. Warm, zoet maar niet te overheersend.

 4. Leuke review!
  Zelf vind ik de blauwe versie van deze heeeel erg fijn en lekker! Heb de mini nu eerst en neem hem overal mee naartoe, maar wil de fullsize ook heeeel graag!

  Deze zal ik op jouw aanraden ook eens gaan ruiken bij Kruidvat.

 5. Ik ben hier heeeel benieuwd naar! Die dupe van Lancome heb ik gehad en die vond ik erg lekker, en helemaal leuk voor die prijs. Voor ‘erbij’ gewoon hartstikke goed! Ik vind de flesjes trouwens wel mooi, lekker minimalistisch, echt prima!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *