The Make Up Spot Spotted Beauty Palette

The Make Up Spot Spotted Beauty Palette

The Make Up Spot is op dit moment wel één van de grootste beautywebshops van het land. Ze hebben prachtige merken in het assortiment en zijn van alle markten thuis. Maar wat nog leuker is is dat ze sinds kort ook eigen merk producten hebben. Vaak moet ik nog maar zien of het ook werkelijk wat is maar dit palette beloofd veel goeds en neemt ons mee terug naar de 88-palette trend. Het is namelijk een enorm palette met de allermooiste nude tinten.

The Make Up Spot Spotted Beauty Palette

Het The Make Up Spot Eyeshadow Palette Spotted Beauty is dé dupe van het overal uitverkochte 35O Palette van Morphe en bestaat uit allemaal prachtige, super gepigmenteerde warme oogschaduwkleuren met verschillende finishes. Nou ken ik het palette niet, maar het schijnt inderdaad een hele goede dupe te zijn. Ik kan de paletten niet met elkaar vergelijken, maar ik zal zeker mijn mening over dit palette geven. Ik weet wel dat Morphe een kwalitatief erg sterk merk is dus dat houd ik in gedachte.

The Make Up Spot Spotted Beauty Palette

Als we het palette open maken komt als eerst een chemische lucht op je af, dat vind ik wel meteen een groot nadeel aan dit palette. Het ruikt niet echt heel erg fris of lekker, een geurloos palette was wat mij betreft beter geweest. Maar gelukkig merk je helemaal niets van die geur tijdens het aanbrengen en je ruikt het ook zeker niet terug op de huid. De doos is gemaakt van plastic wat niet het stevigste plastic is wat je ooit hebt gezien maar het is ook niet waaibomenkarton. Een prima palette dus op het eerste gezicht qua vormgeving.

The Make Up Spot Spotted Beauty Palette

Als we verder gaan kijken zien we natuurlijk ontzettend veel nude- en aardetinten in dit palette. Nu kun je denken, dit is weer het ik-weet-niet-hoeveelste palette of het is echt een verrijking van je stash. Stiekem had ik een beetje het eerste gevoel, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Niet iedereen heeft een kamer vol met beautyproducten. De kleuren lijken soms best op elkaar, maar alles is weer anders. Zo zijn er kleuren met een duo chrome finish, shimmer en matte. Je kunt echt elke kant op.

The Make Up Spot Spotted Beauty Palette

Hier zie je de kleuren wat beter. Wat me trouwens opvalt is dat het palette vrij veel matte kleuren heeft. Dat vind ik leuk want eigenlijk zie je dat niet zoveel. Wel maakt het me meteen een beetje bang want vaak zijn ze matte kleuren in budget paletten niet van de allerbeste kwaliteit. We gaan het ervaren.

The Make Up Spot Spotted Beauty Palette

De oogschaduws zijn zelf heel romig en poederig van stuk. Je hoeft er echt maar een klein tikje op te geven met je kwast en er komt een grote hoeveelheid vanaf. Voorzichtigheid is dus echt geboden met dit palette. Maar als je dat van de voren weet kun je daar natuurlijk ook rekening mee houden. Omdat de oogschaduws zo poreus van stuk zijn denk ik niet dat dit een ideaal palette is om mee te nemen. Ik zou hem gewoon veilig in je stash laten liggen.

The Make Up Spot Spotted Beauty Palette

Swatches van de eerste rij, ziet er goed uit.

The Make Up Spot Spotted Beauty Palette

Swatches van de tweede rij, ook deze hebben een prima pigmentatie.

The Make Up Spot Spotted Beauty Palette

Swatches van de middelste rij, ook allemaal erg goed gepigmenteerd, ook de matte kleuren.

The Make Up Spot Spotted Beauty Palette

Swatches van de vierde rij. Mooie intense kleuren. De matte kleuren doen niet onder voor de shimmer kleuren.

The Make Up Spot Spotted Beauty Palette

En dan de laatste rij met swatches met de meest intense kleuren, erg mooi!

The Make Up Spot Spotted Beauty Palette

Desondanks dat de kleuren heel zacht en poederig zijn geven ze wel een prachtige pigmentatie. Stiekem was ik wel een beetje bang dat de kleuren kleur zouden verliezen op het oog tijdens het blenden, dat zie je toch wel vaak bij poederige kleuren.

The Make Up Spot Spotted Beauty Palette

Maar dat viel me alles behalve tegen! De kleuren pakken goed en blenden mooi met elkaar. De kleur vervaagt wel iets, maar het is niet dramatisch of hinderlijk. Ik ben echt onder de indruk van dit prachtige palette.

The Make Up Spot Spotted Beauty Palette

Je kan het palette van twee kanten bekijken, het is het zoveelste nude palette of echt een prachtig nude palette voor een fijne prijs met een hele goede kwaliteit. Het palette bevat maar liefst 35 verschillende kleuren met allemaal een top pigmentatie die ook nog eens erg prettig werkt op het oog. Ik ben om, ik mag dan wel zoveel palette hebben, dit is echt een aanrader! Het enige nadeel vind ik dan de geur en het formaat, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Het The Make Up Spot Spotted Beauty Palette is te koop bij The Make Up Spot voor € 19,95. Wat vinden jullie van dit palette? Het aanschaffen waard of niet?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

24 reacties

 • Reply
  femketje
  23 juni 2016 at 15:19

  ik vind de kleuren echt gorgeous :D

 • Reply
  chucky1012
  23 juni 2016 at 15:41

  Erg mooie kleuren!

 • Reply
  Kelly
  23 juni 2016 at 16:16

  Wat een prachtige kleuren! Leuk zoveel oranje/rode tinten! Zo nude vind ik het palette niet, want er zitten best wel wat gewaagde kleuren tussen!

 • Reply
  Mariska
  23 juni 2016 at 16:34

  Ziet er heel mooi uit, mooie kleuren zitten er ook in het palette :)

 • Reply
  Jamey - Beauty Unboxing
  23 juni 2016 at 16:38

  Prachtig pallet hoor!!

 • Reply
  Nienke
  23 juni 2016 at 16:45

  Ik vind het palette echt prachtig! Ik vraag me wel af of dit een toevoeging op mijn stash zou zijn, dus voor nu laat ik hem links liggen. Maar looking awesome!

 • Reply
  manon
  23 juni 2016 at 17:08

  Ziet er mooi uit! Mooie ooglooks heb je er ook mee gemaakt!

 • Reply
  Melissa
  23 juni 2016 at 17:46

  Mooi! Inderdaad voor mij het zoveelste palette met dit soort tinten, maar een paar jaar terug zou ik hiervan echt uit mijn dak gegaan zijn, haha!

 • Reply
  Astrid
  23 juni 2016 at 19:25

  Mooi palette, deze kleurtjes staan je goed. De swatches zien er heel goed uit qua pigment vind ik.

 • Reply
  Miss
  23 juni 2016 at 19:26

  Wat een mooi palette is dit! Prachtige ooglook heb je er mee gemaakt!

 • Reply
  Vera
  23 juni 2016 at 20:26

  De kleuren zijn echt ontzettend mooi. Vooral kleuren die ik dagelijks gebruik. Toch maar eens over nadenken.

 • Reply
  Wies | Nature of Happiness
  23 juni 2016 at 20:44

  Mooie kleurtjes, en de swatches zijn ook erg mooi!

 • Reply
  Ashley Corpier
  23 juni 2016 at 22:52

  Wat een mooie bruin tinten en het palette is ook niet eens zo duur voor zoveel kleurtjes! Leuke review!

 • Reply
  irene
  24 juni 2016 at 00:31

  Oeeh wauw, heel mooi palette, mooie kleuren! X

 • Reply
  sharon
  24 juni 2016 at 06:40

  Morphe 35o is echt vele malen beter! Ik weet zeker dat je daar ook daadwerkelijk van onder de indruk zou zijn. Prijs is bijna hetzelfde. ..probeer morphe eens uit!! Echt geweldig!

 • Reply
  Mjay
  24 juni 2016 at 08:42

  Oh ik wist helemaal niet dat ze ook zo’n palette hebben! Vind het alleen jammer dat ze het letterlijk gekopieerd hebben om dan “maar” 5 euro goedkoper te zijn… Dan ga ik liever voor de echte Morphe ^^

 • Reply
  Mariëlle
  24 juni 2016 at 09:40

  Grote palettes vind ik super onhandig en ik vind veel kleuren op elkaar lijken, maar de kwaliteit lijkt me zeker goed!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  24 juni 2016 at 09:54

  Wauwie, mooi kleuren! Wel veel van hetzelfde..

 • Reply
  LA DOLCE EVITA
  24 juni 2016 at 10:08

  Ik had gedacht dat de kleuren veel meer op elkaar zouden lijken. Ben positief verrast!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  24 juni 2016 at 10:19

  Ik vind dat het er erg mooi uitzien, maar ik ga het niet kopen: ik heb al te veel gelijkaardige kleuren

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  24 juni 2016 at 11:39

  Mooi! Voor mij voegt het inderdaad niet zoveel toe aan mijn stash (helaas), maar ik vind het er wel supergoed uit zien!

 • Reply
  Jana
  24 juni 2016 at 21:10

  Heel mooi palette met een prachtige pigmentatie. Ik ben helaas niet zo fan van de kleurtjes zelf :-) x

 • Reply
  Evelien
  24 juni 2016 at 23:45

  Oehlala, mooi palette en gave kleuren!

 • Reply
  Nicole
  25 juni 2016 at 12:17

  Er zitten echt hele mooie kleurtjes in dit palette. Ziet er goed uit!

 • Laat een reactie achter