The Instagram Tag

The Instagram Tag

Ik maak graag gebruik van Instagram, elke foto word gezien van de mensen die ik volg. Al plaats ik zelf niet de hele dag door foto’s, ik vind het heerlijk door alle foto’s te bladeren van anderen. Ik vond het daarom ook heel erg leuk dat Joyce me uitnodigde om de Instragram Tag in te vullen! Een leuke vragenlijst met persoonlijke Instgram vragen en foto’s natuurlijk! Kijken jullie mee?

Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram?

Dat was gisteren bij de kapper! Gisteren besloot ik weer eens naar de kapper te gaan, de laatste keer was in september, oeps! In mijn haar zat totaal geen model meer en ik vond het een rare lengte, tijd om er wat af te halen dus, nu zit het weer mooi en ik ben blij! Dit is trouwens FÖHN in Zwolle, een super fijne en leuke kapperszaak!

Wat is de allereerste foto die je plaatste op Instagram? #TBT

Volgens mij durfde ik nog niet zo goed op de foto te gaan, deze foto is dan ook niet door mezelf gemaakt maar door iemand anders. Waarom ik hem op Instagram heb gezet weet ik eigenlijk niet eens meer. Hij kreeg wel 0 likes, dat dan weer wel. Een prachtige foto van mezelf!

Wat is je allerleukste foto op Instagram waar je zelf op staat?

Ik denk dat dat deze is! Hier was mijn haar net geknipt en was ik klaar om naar Amsterdam te gaan voor wat afspraken! Eigenlijk zit alles perfect op deze foto, mijn haar make-up en outfit. Like! Of mag je dat niet van jezelf zeggen?

Van welke Instagramfoto krijg jij ter plekke heimwee?

Ik wil weer op vakantie naar de zon! Dit is de Algarve in Portugal met de prachtige rotsen in de zee. Was ik daar maar weer met een lekkere 30 graden, beter dan het weer hier in Nederland!

Wat is het állerlekkerste gerecht dat je in 2014 op Instagram hebt gezet?

We gaan niet heel vaak uit eten en als we uit eten gaan is het vaak sushi/grill dus niet echt fotogeniek. Maar dit is wel de lekkerste foto. Dit is op vakantie in Albufeira waar we gingen steengrillen. Hadden we dit ook maar in Zwolle… Dit. Was. Zo. Lekker! Als je trouwens naar Albufeira op vakantie gaat, dit is bij BANK, zeker een aanrader!

Welke foto kreeg in 2014 de meeste likes?

Gek genoeg deze foto van onze woonkamer in ons eigen huis. Deze steekt er met kop en schouder boven uit. Wel leuk, want we zijn stiekem best trots op onze inrichting! Hier is het nog niet helemaal af (er staan nu mooie planten in de kamer en accessoires) maar het lijkt er wel op!

Wat is de allerleukste foto die je in 2014 maakte van een (huis)dier?

Niet mijn huisdier maar wel de hond van mijn schoonouders, Shiba! Die zie ik nu niet meer zo vaak, echt jammer! Maar deze foto vind ik denk ik het leukste, ze poseert zo mooi!

Welke fotobewerkingsapps (of Instagramfilter) gebruikte jij het meest?

Ik moet je eerlijk zeggen dat ik helemaal geen andere apps gebruik. Ik moet mijn Apple account verifiëren en ik heb geen idee wat mijn geheime antwoorden zijn dus ik kan niet meer kopen (terwijl ik nog wel veel tegoed heb). Daarom gebruik ik gewoon de Instagram app zelf en InstaSize om ze af en toe in zijn geheel op Instagram te kunnen zetten.

Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram?

Daar hoef ik niet zo heel erg lang over na te denken. Dat is de hastag #beautyblogger. Deze zet ik vaak onder foto’s neer als ik weer wat leuks en nieuws heb te laten zien op gebied van beauty! Ik heb hem alleen laatst niet echt meer gebruikt!

Dat was hem dan, The Instagram Tag! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen, als je hem zelf wilt invullen ben je natuurlijk vrij om dat te doen! En vergeten jullie je niet te volgen op Instagram, dat vind ik leuk! Tot de volgende foto daar en bedankt voor het doorgeven van de tag Joyce!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

29 reacties

 • Reply
  husnapolat
  21 januari 2015 at 15:22

  Ik volg je vrij kort op instagram en je plaatst gezellige foto’s! Zo te zien heeft je woonkamer ook wel veel likes verdient hoor!

 • Reply
  Nicolish
  21 januari 2015 at 15:36

  Echt een leuke tag en leuke foto’s. Altijd leuk om iedereens eerste instagram foto te zien haha!

 • Reply
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  21 januari 2015 at 15:42

  Leuke tag is dit en je hebt alles kunnen invullen.
  Je hebt een heel leuke feed en ik volg jou met plezier!

 • Reply
  marieke
  21 januari 2015 at 15:48

  Leuk om te lezen! Vind die foto van jou zelf ook erg leuk, mag je dus zeker liken van jezelf hoor haha!

 • Reply
  Kirsten
  21 januari 2015 at 15:55

  Het is een super leuke tag met mooie foto’s!

 • Reply
  Sofie
  21 januari 2015 at 16:03

  Dit blijft een leuke tag, deze ga ik denk ik binnenkort ook s doen. Dat ijsje ziet er lekker uit trouwens x

 • Reply
  Simone
  21 januari 2015 at 16:04

  Mmm die hete steen met dat vlees ziet er echt heel goed uit.

 • Reply
  Elise
  21 januari 2015 at 16:21

  Leuke TAG, het valt me nu pas op dat ik je vaak niet meer voorbij zie komen. Gelukkig volg ik je nog wel hahah

 • Reply
  Beautyjuf
  21 januari 2015 at 16:31

  Natuurlijk mag je dat over jezelf zeggen :-) Je ziet er ook onwijs mooi uit op die foto! Grappig dat de foto van jullie huisje de meeste likes kreeg.

 • Reply
  Marie Beauty
  21 januari 2015 at 16:46

  Leuke foto’s ! :)

 • Reply
  Kelly
  21 januari 2015 at 16:56

  lEUKE TAG!

 • Reply
  inspiredbylifee
  21 januari 2015 at 17:37

  Wat een leuke Tag om te lezen!

 • Reply
  femketje
  21 januari 2015 at 18:26

  leuke tag is dit ;D

 • Reply
  AA Beautyaddicts
  21 januari 2015 at 18:37

  Leuke tag!!

 • Reply
  Edith
  21 januari 2015 at 19:29

  Super leuke tag, ben verslaafd aan instagram en mooie foto’s <3

 • Reply
  Margot
  21 januari 2015 at 19:34

  Grappig om te zien wat je eerste foto was!

 • Reply
  Melissa
  21 januari 2015 at 19:36

  Wat leuk om te lezen. Mensen vragen mij ook vaak wat ik gebruik om foto’s te bewerken, maar Instagram zelf is al prima!

 • Reply
  Vera
  21 januari 2015 at 19:37

  Echt een hele leuk tag! En je favo foto van jezelf is ook echt een hele mooie hoor! Je make-up en haar zit heel mooi.

 • Reply
  lonneke
  21 januari 2015 at 20:08

  Ik vind dit echt een heerlijke tag!
  Ga deze ook over een tijdje maar eens doen:)
  Liefs Lonneke

 • Reply
  beautifulday4makeup
  21 januari 2015 at 21:07

  Wat een leuke foto’s

 • Reply
  lucindainwonderland
  21 januari 2015 at 21:23

  leuke tag, vooral omdat ik hem nog niet eerder heb gezien. Het zijn zeker mooie foto’s die je laat zien. Ikzelf gebruik Instagram nog te weinig, maar daar komt ook ooit wel verandering in. xxx Lucinda

 • Reply
  Sara
  21 januari 2015 at 22:01

  Leuke tag is dit. Die foto van jezelf is inderdaad ontzettend mooi!

 • Reply
  Diolifestyle
  21 januari 2015 at 22:35

  Dat horloge is echt tof!

 • Reply
  Jolien
  21 januari 2015 at 22:39

  Shiba is echt een mooie hond! En je huis ziet er prachtig uit, helemaal mijn stijl.

 • Reply
  PatriciaKleijn
  21 januari 2015 at 23:25

  Leuke tag hoor ik heb hem zelf ook gedaan, lichtelijk verslaafd aan instagram

 • Reply
  xmmke
  22 januari 2015 at 11:09

  Een super leuke tag om te lezen <3 die mooiste foto van jezelf is echt prachtig!

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  22 januari 2015 at 22:21

  Wat een mooie foto’s!
  Liefs, Iris

 • Reply
  Nicky
  23 januari 2015 at 13:17

  Die tag komt ook overal boven! :D Mooie invulling!

 • Reply
  Danielle
  27 januari 2015 at 20:09

  Hi Aranka! Wat ontzettend leuk dat je The Instagram Tag hebt ingevuld die ik heb bedacht! Toen ik de tag op 13 december 2014 bedacht (http://culturalize.nl/2014/12/instagram-tag/), had ik niet verwacht dat het zo’n succes zou worden.

  Eén van de regels die ik bij de tag bedacht, was dat bloggers die de tag overnamen Culturalize.nl zouden linken (wel zo fair vind ik), ergens is dit helaas misgegaan. Ik zou je daarom willen vragen alsnog een link naar mijn blog toe te voegen in jouw artikel. Dan zet ik jouw blog weer bij de lijst op mijn blog (http://culturalize.nl/2014/12/leuke-bloggers-die-instagram-tag-invulden/).

  Natuurlijk is het ook erg fijn als je dit deelt met de bloggers die jij weer hebt getagd.

  Laat je van je horen? Dankjewel!

  Liefs Danielle

 • Laat een reactie achter