Search
Close this search box.

The Commoner Tag

The Commoner Tag is eigenlijk de omgekeerde Princess Tag, in deze video laten Lara en ik onze favoriete budget producten zien. Veel plezier met kijken. Vergeet je natuurlijk niet te abonneren op mijn Youtube kanaal!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

  1. Universal and Jason Blum’s microbudgeted thriller The Purge had no trouble scaring off The Internship as it grossed a stunning $36.4 million — double the opening of the Google comedy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *