Zoeken
Sluit dit zoekvak.

The Body Shop White Musk Smoky Rose

 photo White_zps34dbd3bb.png

White Musk is denk ik wel de meest bekende geur van The Body Shop. Elk jaar komen ze weer met een nieuwe variant op deze geur uit en dit keer is het de White Musk Smoky Rose. En ik ben er helemaal verliefd op en dat ik heel gek, want ik vind normaal White Musk totaal niet lekker ruiken, maar deze is echt een dikke aanrader!

 photo White4_zpsfd0d5521.png

Dare to wear de nieuwe geur Smoky Rose, een rebelse geur die zeker tot leven komt in de avond. Het is een iets wat zwaardere geur met krachtige bloemnoten en is vooral heel erg verleidelijk.

 photo White1_zpsff343ec3.png

White Musk Smoky Rose Eau De Parfum

De collectie bestaat uit een eau de toilette en een eau de parfum van beiden 30 ml. Zelf heb ik de eau de parfum en deze is goed aanwezig en de geur blijft ook echt de hele dag zitten. Je hebt helemaal niet veel nodig omdat de geur gewoon goed aanwezig is. Ik weet niet of de eau de toilette net zo goed blijft zitten, maar het zal wel iets minder zijn.

 photo White5_zps1c065c6d.png

Geurnoten van de geur zijn:

Topnoten: bergamot, roze peper en zwarte bessen
Hartnoten: bitterzoete tabaksbloemen, rokerige rozen en delicate oranjebloesem
Basisnoten: muskus, strobloem en gomhars

Met andere woorden volgens The Body Shop, een heerlijk bloemenboeket met muskus! Alle ingrediënten en geurnoten die in de producten zitten zijn trouwens cruelty-free!

 photo White6_zpsd7a2fc9d.png

White Musk Smoky Rose Body Wash

Heerlijk voor onder de douche de body wash! Ik douche me hier met ontzettend veel plezier mee en het is een ontzettend goede basis voor de geur die ik na het douchen met veel plezier op spuit. De body wash schuimt heerlijk onder de douche en laat na het douchen een heerlijk en maar toch ook subtiele geur achter.

 photo White2_zps666649e9.png

Ingrediënten zijn niet heel bijzonder, maar toch zijn er wel SLS is, toch wat uitdrogend maar zelf heb ik daar niets van gemerkt.

 photo White7_zps4f38c61f.png

De The Body Shop White Musk Smoky Rose bestaat uit vijf verschillende producten:

Eau de toilette 30 ml –  €19,50
Eau de parfum 30 ml – € 29,00
Body Wash 250 ml – € 13,00
Body Lotion 250 ml – € 14,50
Fragrance Mist 100 ml – € 14,50

De producten liggen vanaf half oktober in de winkels van The Body Shop en de The Body Shop counters in de V&D. Dit is echt zeker een aanrader om eventjes te ruiken als je van iets zwaardere en mysterieuze geuren houdt!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

31 reacties

  1. Ik ben echt héél benieuwd naar deze geur, vooral omdat ik White Musk Libertine wél onwijs lekker vond, maar veel andere “White Musk” geuren van TBS vond ik niet echt wat…

  2. Het lijkt me echt een hele lekkere geur! Ik heb nog nooit een parfum van TBS geprobeerd, maar ik ben fan van hun lichaamsproducten dus deze moet ik ook wel fijn vinden :D

  3. Ben heel erg benieuwd naar deze geur. De gewone white musk trekt me ook niet zo, maar white musk libertine daarentegen is wel een van mijn favoriete geuren. Deze klinkt nog beter en wat een mooie fles! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *