The Body Shop White Musk L’Eau

The Body Shop White Musk L’Eau

Vorige week werd ik verrast door een enorme en prachtige bos bloemen ter ere van The Body Shop haar nieuwe geur. Het is een nieuwe geur op de klassieke White Musk variant, alleen dan heerlijk licht en – hoe kan het ook anders met een boeket prachtige bloemen – bloemig. Het is een subtiele en alledaagse geur die mij zelf heel erg trekt, terwijl ik normaal niet echt een White Musk fan ben. Ik vertel je er meer over.

The Body Shop White Musk L’Eau

De geur zit in een hele subtiele en eenvoudige verpakking. Het is een matte witte doos met daarop in het pastelgroen een vierkant. In dat vierkant staan met witte letters het logo en de naam van de geur bedrukt. Het ziet er heel simpel maar toch ook heel erg mooi uit. Ik vind het een prachtige verpakking en het past ook goed bij de frisse lentegeur wat deze geur wil symboliseren.

The Body Shop White Musk L’Eau

De glazen fles van de geur ziet er ook echt prachtig uit, maar ook weer heel subtiel en niet met al te veel poespas. Het is eenvoudige fles maar het straalt toch ook zeker wat uit. De geur straalt meteen frisheid en eenvoud uit, dat is ook wel waar de geur je aan doet denken als je hem ruikt.

The Body Shop White Musk L’Eau

Vond je het originele parfum al lekker, dan moet de nieuwe White Musk L’Eau jouw nieuwe vegan verslaving. De delicate sensualiteit van onze originele musk is ondergedompeld in een lenteachtige frisheid. De White Musk L’Eau is gezoet met onder andere tonen van peer voor een heerlijke, fruitige laag die moeiteloos past bij de iconische bloemige mix van lelie, jasmijn en rozen-essentie van de geur.

The Body Shop gebruikt niet alleen cruelty-free musk voor de White Musk L’Eau-lijn, maar ook nog eens organische Community Trade-alcohol. Deze wordt in Brazilië gedestilleerd uit suikerriet, door het milieuvriendelijke bedrijf Native. Native is koploper op het gebied van innovatieve, duurzame landbouw en stimuleert lokale bedrijvigheid door werk te bieden aan 470 lokale vrouwen. Bovendien financiert Native gemeenschapsprojecten. Ik vind het echt mooi om te lezen dat The Body Shop hier allemaal zo goed en intensief mee bezig is.

The Body Shop White Musk L’Eau

De geur sprayt makkelijk en rijkelijk op, maar omdat het een best frisse geur is heb je er niet veel van nodig. Het is een eau de toilette en omdat het een vrij frisse geur is kun je er best wel wat meer van gebruiken. Ook spray ik hem gedurende de dag graag bij omdat het zo een lekkere en verfrissende geur is. Ik vind dit nou echt de perfecte geur voor het voorjaar voor iedere dag. Hij is een stuk minder zwaar en aanwezig dan de klassieke White Musk geur, dus ik denk dat velen deze geur erg lekker vinden!

The Body Shop White Musk L’Eau

Ik dacht omdat we zo een prachtige bos met bloemen en de geur kregen dat hij al wel te koop zou zijn, maar op de The Body Shop White Musk L’Eau moeten we nog eventjes wachten. In mei gaat hij in de verkoop en ik denk dat het een groot succes gaat worden door de lekkere en toegankelijke geur. De geur wordt onder andere in een giftset verkocht met een fles van 100 ml en een body lotion voor € 60,00. Hoe lijkt jullie deze geur?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

16 reacties

 • Reply
  wieskerrebijn
  13 maart 2017 at 15:13

  Wat een prachtige bos bloemen, en leuk dat TBS een nieuwe geur heeft uitgebracht! Hij klinkt erg lekker, ik houd wel van frisse geurtjes :) Alleen nog even wachten dus!

 • Reply
  Loes
  13 maart 2017 at 15:20

  Ik droeg toen ik jonger was altijd de White Musk geur van the Body Shop. Leuk dat ze een nieuwe versie hebben uitgebracht!

 • Reply
  Priscilla
  13 maart 2017 at 15:49

  Ik denk dat ik deze geur heel erg lekker vind. ‘Vroeger’ droeg ik ook altijd een Musk geur van TBS. Ik ben best nieuwsgierig naar dit parfum, ik vind musk heerlijk!

 • Reply
  Joyce - LemonyLifeNL
  13 maart 2017 at 15:56

  Mooie foto’s! Ik ben erg benieuwd naar de geur!

 • Reply
  femketje
  13 maart 2017 at 16:01

  oehh hij lijkt mij wel super nice :D

 • Reply
  Manon
  13 maart 2017 at 17:18

  Leuk dat ze een nieuwe geur hebben uitgebracht! Ik ben heel erg benieuwd. Nog even wachten dus

 • Reply
  Merel
  13 maart 2017 at 17:41

  Ik ben zelf al fan van de normale white musk. Nu wil ik deze ook zeker een kans geven!

 • Reply
  Varenka
  13 maart 2017 at 18:14

  Ik heb liever wat zwaardere geuren en vind de eerste versie juist wel lekker zo maar ik denk dat dit toch wel veel mensen zal aanspreken. Vooral als het buiten wat warmer word dan is een wat luchtiger parfum wel fijn. Super mooie foto’s heb je gemaakt trouwens.

 • Reply
  beautykylie
  13 maart 2017 at 20:22

  Ah deze lijkt me echt superlekker!!

 • Reply
  Jessica J.
  13 maart 2017 at 21:05

  Ik hou van musk op zich, maar denk dat deze toch iets te fris voor me is. Volgens mij is dit een geurtje waarmee ik m’n moeder zou kunnen plezieren. :-) Mooie foto’s heb je gemaakt!

 • Reply
  Sara
  13 maart 2017 at 22:15

  Oeh. Hier wil ik zeker eventjes aan gaan snuffelen als hij in de winkel ligt. Fijn artikel met prachtige foto’s!

 • Reply
  Susan
  14 maart 2017 at 07:15

  Ik ben heel erg benieuwd naar deze geur!

 • Reply
  Sharon - Choose to Shine
  14 maart 2017 at 07:38

  Oeeeh ik ben al fan van de gewone White Musk dus kan niet wachten tot ik deze variant kan uitproberen!

 • Reply
  chucky1012
  14 maart 2017 at 10:02

  Hier ben ik zo benieuwd naar….

 • Reply
  rachel
  14 maart 2017 at 10:28

  moeten we hebben haha ben al gek op de white musk dus deze zal ik ook wel lekker vinden

 • Reply
  hillybillybeauty
  14 maart 2017 at 10:46

  Als Body Shop Freak moet ik deze hebben! ik heb toevallig vorige week nog de Red Musk gekocht. De standaard White Musk heb ik ook, dus deze zal ik vast ook heerlijk vinden. Mooie foto’s heb je gemaakt trouwens.

 • Laat een reactie achter