Search
Close this search box.

The Body Shop Vitamine E Cool BB Cream

 photo BBE_zps288e624c.png

Vanaf vandaag ligt er weer een nieuwe BB Cream in de winkel. Dit keer een BB Cream van The Body Shop uit de welbekende Vitamine E lijn. Naar mijn idee is dit een goede aanvulling op deze lijn die eigenlijk alles voor gezichtsverzorging had behalve een BB Cream, wat nu natuurlijk wel een trend is om te hebben. Ik ben zelf ontzettend fan van de Vitamine E lijn en verschillende producten van opgemaakt, maar is deze BB Cream ook zo fijn?

 photo BBE1_zps8a33e0ff.png

De BB Cream heeft een lichte dekking en is er in één tint te koop, deze belooft zich aan te passen naar je eigen huidskleur. Spannend, want naar mijn idee werkt dat niet altijd even goed, maar we gaan het zien. De Vitamine E lijn heeft natuurlijk al functie de huid goed te hydrateren en dat doet deze BB Cream ook, maar liefst 12 uur lang! Dat is fijn want zo voelt je huid de hele dag prettig en comfortabel aan. Natuurlijk is deze BB Cream verreikt met Vitamine E en tarwekiemolie.

 photo BBE2_zps51add464.png

Ingrediënten.

 photo BBE3_zps5fac71ef.png

De verpakking bevat 50 ml wat een normaal formaat is voor een foundation of BB Cream. De BB Cream zit in een handige tube waar je het makkelijk uit kan krijgen. Ook heeft het een handige opening waar meteen genoeg uit komt.

 photo BBE8_zps2436435c.png

Wat me meteen opvalt is de dikheid van deze BB Cream, hij is echt heel dik. Maar door de warmte van de huid kan je hem heel makkelijk aanbrengen op het gezicht en wordt hij lekker vloeibaar. Maar wat me ook meteen opvalt is de kleur, deze is toch wel echt wat aan de donkere kant, ben benieuwd of het bijtrekt zoals het product belooft.

 photo BBE4_zps73335ed6.png

Uitgesmeerd, hij voelt echt heel prettig aan op de huid en zacht, laat totaal geen cakey effect achter. Tsja, alleen de kleur is toch echt veel te donker voor mij.

 photo BBE5_zpsf0f5e46b.png

Zonder make-up en BB Cream.

 photo BBE6_zps493ee486.png

Alleen met de Vitamine E Cool BB Cream. Zoals je ziet is het een echt licht dekkende BB Cream. De moedervlekjes heeft hij lichtelijk bedekt maar voor de rest zie je er eigenlijk alles doorheen, hij is dus heel erg basic. En helaas voor mijn gezicht is hij ook te donker. Maar hij voelt wel heel erg prettig aan op mijn gezicht. Hij ligt heel natuurlijk op de huid en laat geen vervelende laag achter.

 photo BBE7_zps5b7bee53.png

En dan met make-up! Deze foto is van iets dichterbij dan de vorige foto’s en hier kan je een beetje het vlekkerige effect zien doordat hij te donker is. Zie je het bij mijn kaak en boven mijn wenkbrauw? Niet echt heel erg mooi.

Ik baal echt als een stekker dat deze BB Cream te donker voor mij is want anders had ik hem heel erg fijn gevonden. Ik hou sowieso niet van dekkende producten en ik ben fan van de Vitamine E lijn. Heb jij dus een wat donkerdere huid dan mijn en op zoek naar een licht dekkende BB Cream dan is deze Vitamine E Cool BB Cream echt iets voor jou, anders zou ik hem skippen.

Hij is vanaf nu te koop bij de The Body Shop voor € 19,00.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

38 reacties

  1. Hij lijkt me opzich wel mooi, maar ik had van de body shop toch net iets andere ingredienten verwacht. Voor de ingredienten die erin zitten kun je een stuk goedkopere BB cream krijgen.

  2. Oh jeetje, die is wel heel donker. Wat ik trouwens wel vaak heb is dat sommige producten in de winter te donker zijn, maar die ik juist ’s zomers prima kan dragen. Misschien een tip om het in de zomer nog eens te proberen, misschien past hij dan wel heel goed!

  3. Wat jammer dat deze zo donker is. Ik val onder de sneeuwwitje categorie dus deze zal ik maar skippen. Goede review!

  4. Wat jammer van die kleur, ze kunnen toch bedenken dat dat niet werkt, breng ‘m dan lekker in vier kleuren ofzo uit joh! Verkoopt ook nog eens veel beter…

  5. Hey Aranka, ik wou hem bijna kopen, maar door deze review ga ik toch 2x nadenken. Ik heb nu de YR BB cream medium en die werkt perfect voor me. Wat ga je nu doen met deze? (nu dat ie niet de juiste kleur heeft…). Oja, ik ga me inschrijven op je blog :D x Linda België

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *