The Body Shop VIP avond van BeautyScene

Helemaal blij was ik toen ik hoorde dat ik was uitgenodigd om naar de VIP party te mogen van Beautyscene en de Body Shop. Alleen het was wel in Amsterdam, niet echt om de hoek voor mij. Omdat ik toch de hele dag vrij was besloten mijn vriendin en ik er een gezellig dagje shoppen van te maken en ’s avonds naar de party te gaan. We begonnen al vroeg in de trein naar Utrecht, want Kim moest eerst naar school toe, daarna heb ik mij vermaakt in het centrum.

In Utrecht heb ik heerlijk rondgekeken bij de Sephora, MAC en andere leuke winkels natuurlijk. In Utrecht heb ik eigenlijk niks gekocht alleen een minerale foundation van MAC, daar gaan jullie nog een artikel over lezen binnenkort!

Nadat Kim klaar was met school zijn we naar Amsterdam gegaan, ik had een OV kaart aangevraagd omdat ik heel erg graag een keertje naar de Inglot wou, maar dat echt te ver lopen was dus we konden nu lekker met de tram. Het was ook mijn eerste keer in een tram dus leuk was het zeker. We waren al redelijk snel bij Inglot en wat een prachtige winkel is dat zeg. Ik was meteen fan! Ik wou graag een eigen palette samen stellen dus had een klein palette gekozen met 3 kleuren het artikel daarvan kunnen jullie hier lezen. Daarna hebben we nog heerlijk op het Museum plein van het zonnetje genomen onder het genot van een lekker ijsje! We zijn terug gegaan met de tram en ondertussen nog leuke winkels bekeken.

Rond 6 uur zijn we wat gaan eten in het centrum en richtig de Kalverstraat gelopen waar de VIP party was. Alles zag er echt prachtig uit en wat echt heel erg goed verzorgd. Heerlijke cupcakes waren er en lekkere drankjes. Echt helemaal in de puntjes verzorgd. Het was best wel druk maar meteen erg gezellig en heb gezellig met Charlotte staan kletsen, wat een ontzettend leuke en knappe meid is dat zeg!

Na een tijdje gewacht te hebben op Debbie begon Karim met het opmaken van 2 meisjes en gaf echt hele leuke tips en trucs, wat is dat een gezellige en spontane man zeg, ik heb enorm gelachen! Daarna mochten we allemaal natuurlijk eventjes shoppen en er was natuurlijk een leuke actie op alle make-up! Ik heb niet heel veel gekocht, alleen een bronzer, facemist en een serum. Aan het einde kregen we allemaal ook nog een goed gevulde goodiebag mee naar huis met enorm leuke producten erin!

Hier gebruikt Karim zijn favoriete product, namelijk de Vitamine E mist.

De dag was echt ontzettend geslaagd en vond het echt heel erg leuk om Debbie, Wendy en Charlotte te ontmoeten wat een leuke mensen zijn dat zeg, hopelijk kom ik ze nog een keertje vaker tegen!

foto’s zijn van BeautyScene

Dit vind je misschien ook leuk

19 reacties

 • Reply
  LaScalaBeauty
  22 juni 2011 at 13:01

  Wat ziet t er gezellig uit en wat leuk dat je er was!:D

 • Reply
  LottedeJ
  22 juni 2011 at 13:40

  Leuk artikel! Ik had er ook graag bij willen zijn. Ik ben benieuwd wat er allemaal in de goodie bag zat!

 • Reply
  Jessica
  22 juni 2011 at 13:51

  Ik wil ook wel eens zien wat er in de goodiebag zat. :grin:

 • Reply
  Kayla
  22 juni 2011 at 13:51

  Leuk artikel! Ziet er gezellig uit!

 • Reply
  Daniëlle
  22 juni 2011 at 13:58

  Ziet er leuk uit! Ben ook benieuwd wat er in die Inglot tasjes zit, haha!

  • Reply
   Daniëlle
   22 juni 2011 at 13:59

   Wat twee artikels eronder staat, haha! Oeps!

 • Reply
  Elien
  22 juni 2011 at 14:00

  wat zit er in je goodie bag?
  X

 • Reply
  Sharon
  22 juni 2011 at 14:32

  Oeh lijkt me echt superleuk joh! :)

 • Reply
  Paola
  22 juni 2011 at 14:55

  Leuk artikel!

 • Reply
  Miranda
  22 juni 2011 at 16:17

  Leuk artikel;D

 • Reply
  Lisa
  22 juni 2011 at 17:12

  Zag er zo te zien leuk uit! :) Leuke foto’s ^_^

 • Reply
  Anne
  22 juni 2011 at 18:26

  Heel erg leuk artikel zeg!

 • Reply
  Esmay
  22 juni 2011 at 18:38

  Klinkt als een gezellige dag :D

 • Reply
  Silva
  22 juni 2011 at 18:48

  Het ziet er erg gezellig uit :)

 • Reply
  Evelien
  22 juni 2011 at 19:06

  Leuk hoor, en leuke foto’s ook :D

 • Reply
  Maris
  22 juni 2011 at 19:52

  Ziet er gezellig uit en leuke foto’s ook! :)
  x

 • Reply
  Lien
  23 juni 2011 at 11:11

  Zag er ontzettend leuk uit zeg! :D

 • Reply
  Joyce
  23 juni 2011 at 14:01

  Wat leuk dat je erbij was! :)

 • Reply
  Roos
  23 juni 2011 at 14:38

  Ziet er leuk uit :)

 • Laat een reactie achter