Zoek
Sluit dit zoekvak.

The Body Shop Vanilla Pumpkin

The Body Shop Vanilla Pumpkin

We weten allemaal dat The Body Shop met kerst elk jaar weer de lekkerste limited edition geuren heeft, maar dit jaar laat het merk Halloween ook niet zomaar voorbij gaan. Ze brengen namelijk een hele toepasselijke tijdelijke collectie met pompoen uit! Pompoen met een vleugje vanille, dat is de hele lijn dat in totaal uit vier verschillende producten bestaat. Ik vertel je meer over deze warme herfstige geur.

The Body Shop Vanilla Pumpkin

De herfst heeft altijd veel mooie momenten te bieden, wat dacht je van de mooie kleuren in de natuur, de blaadjes die van de bomen vallen, de warme kleding die weer uit de kast wordt getrokken en natuurlijk de warme en zwoele geuren. Deze limited edition Vanilla Pumpkin is geïnspireerd op vers gebakken lekkernijen en heeft een heerlijke herfstige geur. Het heeft een typische pompoen-geur en is verrijkt met vanille uit Madagaskar. Maar naast vanille bevat het ook tonen van tonkaboon, hazelnoot en ahornsiroop. Het water stroomt me al in de mond…

The Body Shop Vanilla Pumpkin

The Body Shop Vanilla Pumpkin Body Butter – € 16,00

Je kunt de klok er op gelijk zetten, als de koude dagen eraan komen dan wordt de huid een stuk droger. Tenminste die van mij wel. En bij The Body Shop kan natuurlijk een body butter niet aan het assortiment ontbreken. Ik vind de verpakking er echt heel erg leuk uitzien en geeft me stiekem ook wel een beetje het warme kerstgevoel, maar dat is volgens mij nog niet helemaal de bedoeling.

The Body Shop Vanilla Pumpkin

De body butter belooft de huid zijdezacht te maken en natuurlijk vooral ook lekker te laten ruiken. De body butter geeft de huid tot wel 24 uur lang hydratatie en laat het lekker soepel aanvoelen. Het is een flinke pot van 200 ml dus je doet er zeker weten de hele herfst mee, als het dan wel niet langer is.

The Body Shop Vanilla Pumpkin

Het is altijd even de vraag hoe dik deze keer weer de body butter van The Body Shop is. De ene keer is hij namelijk vrij dun en de andere keer zo dik als echte boter. Ook deze valt in het laatste rijtje thuis, het is een stevige en flinke body butter. Het zal dus wel geen verrassing zijn dat hij inderdaad goed de huid voedt maar toch wel een vette en plakkerige laag achterlaat, zelf ben ik daar niet echt weg van. Maar wellicht als je echt een droge huid hebt dat dit hemels is.

The Body Shop Vanilla Pumpkin

The Body Shop Vanilla Pumpkin Hand Cream – € 5,50

Dit vind ik dus echt een hele leuke toevoeging aan de collectie. Natuurlijk komt The Body Shop vaker met handcrèmes, maar in een collectie van vier producten vond ik dit wel echt een treffer. De handen zijn droog in het najaar en zo een handig tubetje stop je zo in je tas om onderweg even je handen mee in te smeren. Als je het mij vraagt is dit echt een onmisbaar product.

The Body Shop Vanilla Pumpkin

De handcrèmes van The Body Shop vind ik echt geweldig. Ze ruiken altijd lekker sterk en verzorgen de handen altijd erg goed voor veel voedende ingrediënten zoals amandelolie, sojaolie en ga zo maar door. Mocht je trouwens niet goed tegen parfum kunnen, dan kun je deze misschien beter overslaan want parfum staat bijna bovenaan het lijstje ingrediënten en dat ruik je ook meteen terug. De geur is vrij aanwezig en je moet wel van deze geur houden.

The Body Shop Vanilla Pumpkin

Ik had verwacht dat deze handcrème ook wat dikker zou zijn maar dat was niet zo. Ik kneep net even iets te enthousiast in de verpakking en daar kwam meteen een dot zachte en romige handcrème tevoorschijn. De handcrème smeert makkelijk uit en laat heerlijke zachte en geurende handen achter. Je moet ook niet te wild zijn met knijpen in de tube, want je hebt echt maar een klein beetje nodig.

The Body Shop Vanilla Pumpkin

Wat vind ik van deze collectie? Ik vind het heel erg leuk en krijg er ook meteen een herfstig gevoel bij. De geur is typisch herfstig in combinatie met de pompoen, vanille, tonkabonen, hazelnoten en ahornsiroop. Of ik de geur écht heel lekker voor het lichaam vind weet ik niet, misschien meer iets voor in huis. Maar dat is natuurlijk persoonlijk. De totale collectie bestaat uit een handcrème, body butter, shimmer mist en een douchegel. De collectie is vanaf nu te koop bij The Body Shop en online, hoe lijkt jullie deze geur?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

  1. Ik vind de geur echt heerlijk dus ik baalde al dat hij niet voor de gevoelige huid is, dat is voor mij namelijk wel een must. De handcrème ga ik nog wel aanschaffen de volgende keer als ik hem weer tegenkom! :)

  2. Ik vind de geur zeer veel lijken op Marshmallow Heaven van Treacle Moon. Dus mocht de douchegel eerder op zijn dan bitter en mist dan kun je het altijd nog daar mee mixen en matchen.

  3. Oh, ik was hier echt enorm benieuwd naar en van de week heb ik hem dan eindelijk geroken. Vond hem wel weer echt vernieuwend maar wel heftig haha;-) Net wat je zegt; ik zou hem denk ik meer kunnen waarderen als interieur parfum bijvoorbeeld dan op mijn huid.

  4. Ik denk dat deze geur iets te zoet is voor me, maar ik ga toch effe snuffelen. Goed dat je waarschuwt voor die plakkerige laag die achterblijft, want daar hou ik ook niet van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *