Zoek
Sluit dit zoekvak.

The Body Shop The Gingerbread School House

 photo Huisje2_zpsed890309.png

Speciaal voor kerst heeft The Body Shop ontzettend veel leuke kerst cadeauverpakkingen in de winkel staan. Ben je nog op zoek voor een last minute kerstcadeau dan weet ik zeker dat je de persoon wie je dit pakket geeft en de kinderen in Nepal heel erg blij maakt. Want je maakt niet alleen de ontvanger er blij mee, want The Body Shop doneert ook geld aan Nepal om scholen te bouwen van deze collectie!

 photo Huisje_zps194551c1.png

Het huisje ziet er echt ontzettend leuk uit en is fantastisch om te geven! Het is ook nog eens van stevig karton, dus het gaat niet zomaar stuk. Leuk om onder de kerstboom te zetten!

Het Gingerbread School House werd ontworpen met een de hand gemaakt huisje door de medewerkers van Get Paper Industries, een coöperatie in het Nepalese Kathmandu war men op traditionele wijze, met de hand geschept papier maakt. Dit geschenk staat symbool voor het project van The Body Shop waarop ze helpen kinderen een betere toekomst te geven in de gebieden waar dat nodig is.

 photo Huisje1_zps1e917994.png

Inhoud van dit ontzettend leuke doosje is een Cranberry Joy shower gel & body butter, een Ginger Sparkle shower gel & body butter en een heerlijke douche puff!

 photo Huisje3_zps8f612dcf.png

De inhoud! Vinden jullie het niet ontzettend schattig! In het leuke huisje zitten allemaal mini’s die handig zijn mee te nemen als je weg gaat of je de geuren gewoon lekker wilt proberen. De geuren zijn wel limited edition dus je kunt ze helaas de rest van het jaar niet kopen, maar vaak na kerst wel in de sale! Dat is altijd handig meegenomen!

 photo Huisje4_zps77855bf9.png

De mini body butters zijn net zo fijn en dik als de normale body butters. Ze ruiken heerlijk sterk en laten een lekker zachte huid achter. Wel vind ik altijd dat het een tijdje duurt voordat de body butter in de huid trekt, maar dat komt natuurlijk omdat ze zo lekker dik en voedend zijn.

 photo Huisje5_zpsb0c63325.png

Dan hebben we nog twee heerlijke douche gels waar je jezelf heerlijk mee kan verwennen onder de douche.

 photo Huisje6_zps013d28ff.png

En om ze lekker schuimend te krijgen gebruik je natuurlijk deze bijbehorende douche puff. Handig want hiervoor heb je maar een klein drupje nodig en je krijgt daardoor ontzettend veel schuim om je lekker mee in te soppen!

 photo Huisje7_zpse8bdd085.png

Deze ontzettend leuke set is te koop voor € 23,- bij The Body Shop en natuurlijk online! Wil je hem nog met kerst cadeau geven ga dan snel naar de winkel, maar je kan natuurlijk ook nog evenjes wachten tot de sale!

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

19 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *