The Body Shop Red Musk Perfume Oil

 photo TheBodyShopRedMusk1_zps8274a698.png

Eens in de zoveel tijd brengt The Body Shop een nieuwe variant van hun bekende musk geur uit. Voor de feestdagen komt The Body Shop met Red Musk, een krachtige en sensuele geur die voor hem en haar geschikt is. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik niet echt een hele grote musk fan ben, maar ik hoor van verschillende kanten dat dit een hele lekkere geur is! Ik ben heel erg benieuwd, hij ziet er in ieder geval stoer uit!

 photo TheBodyShopRedMusk_zps5f3868db.png

Red Musk is in een aantal varianten te verkrijgen, een parfum olie van 30 ml en een eau de parfum van 60 en 100 ml. Zelf heb ik de parfum olie ontvangen die je gemakkelijk met een staafje kan aanbrengen op je hals en polsen. De verpakking van de geur ziet er in ieder geval leuk uit. Het doet me wel een beetje denken aan de uniseks geur van Lady Gaga, grappig dat deze uniseks geur dezelfde soort verpakking heeft.

 photo TheBodyShopRedMusk2_zpse3e52219.png

Parfumeur Corinne Cachen heeft deze geur bedacht, maar wilde eens iets anders. Alle geuren zijn vaak wat lief en bloemig, maar dat moest deze geur niet zijn. Daarom heeft ze alleen kruidige ingrediënten gebruikt. Hmm, spannend, want ik ben toch zelf echt meer van de zoete zware geuren, ik ben benieuwd hoe dit gaat uitpakken.

 

 photo TheBodyShopRedMusk4_zps86311628.png

De flacon vind ik stiekem niet echt heel erg handig, ik had liever een spuitflacon gezien, maar dan moet je toch echt bij de 60 en 100 ml variant zijn. Deze olie breng je namelijk met een soort van spateltje aan op de huid. Zelf vind ik het niet echt heel handig en vind het ook maar een beetje eng, stel je voor dat ik het potje om gooi, dan heb ik overal olie zitten. Maar misschien zijn er mensen die het wel handig vinden. Ik zie trouwens nooit ergens van deze verpakkingen, grappig.

 photo TheBodyShopRedMusk3_zpse438b7e2.png

Laten we snel verder gaan over de geur. Het is een kruidige muskus melange zoals jullie wel hadden verwacht. De geurnoten die je voor de rest terug vind in deze geur zijn:

Topnoot: Peper
Hartnoot: Kaneel
Basisnoot: Tabak

Dit maakt de geur een hele aparte en kruidige geur die ik voor mezelf alles behalve lekker vind. Als ik hem ruik denk ik dan ook meteen aan een mannengeur die ik voor mannen wel heel erg lekker vind ruiken. Maar nee, voor mezelf vind ik het niks, ik vind het dan ook totaal geen vrouwelijke geur. Maar dat is natuurlijk persoonlijk en ik heb heel veel vrouwen gehoor dat ze deze geur echt fantastisch vinden, alleen ik snap ze niet. Nee, een geur voor mij is dit niet. Maar ik weet zeker dat mannen hier heel blij mee gaan zijn. Ik vind het ook echt een stoere en mannelijke verpakking.

 photo TheBodyShopRedMusk5_zps6ca4fe7c.png

Helaas, The Body Shop heeft mij met deze geur niet blij kunnen maken, want ik vind het echt typisch een mannengeur. Ik nodig je zeker uit de geur te ervaren, want bijzonder is ‘ie wel! De The Body Shop Red Musk Perfume Oil is te koop voor € 22,50 bij The Body Shop. Ik ben heel benieuwd wat jullie van de geur vinden.

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

20 reacties

 • Reply
  femketje
  24 november 2014 at 15:07

  ik ben echt benieuwd naar de geur :D

 • Reply
  chucky1012
  24 november 2014 at 15:34

  Dit ken ik niet maar zal binnenkort eens langs TBS gaan om er aan te snuffelen ;-)

 • Reply
  artisticstateofmind
  24 november 2014 at 15:48

  Ik ben benieuwd naar de geur, mannengeuren vind ik vaak veel lekkerder namelijk!

 • Reply
  Margot
  24 november 2014 at 15:59

  Ik ben heel benieuwd naar de geur als ik dit zo lees!

 • Reply
  Deniece
  24 november 2014 at 16:03

  Ik heb de geur ook en vind het heerlijk! Juist omdat het een keer niet bloemig is, ben ik helemaal weg van deze geur. Wel vond ik het wennen hoor! Maar nu.. Heerlijk!

 • Reply
  Vanessa
  24 november 2014 at 16:17

  Ik ben benieuwd naar de geur!

 • Reply
  DiaryOfAMua
  24 november 2014 at 16:44

  Hij klinkt heerlijk, ik ben gek op musk!

  Xo

  Diary Of A Mua

 • Reply
  Esmée
  24 november 2014 at 16:49

  Net als jij ben ik gek op zoete geuren, dus ik denk dat het voor mezelf niks is! Misschien voor mijn vriend wel, ik zal voor sinterklaas even gaan snuffelen ;) x

 • Reply
  Edith
  24 november 2014 at 16:55

  Ben heel benieuwd naar deze geur, vind de musk geuren altijd heerlijk <3

 • Reply
  Kelly
  24 november 2014 at 17:02

  Ik heb zelf een testertje van het geurtje gehad en na een keer sprayen was ik om. Vind hem zo lekker! Heb juist helemaal niets met zoet en bloemig.

 • Reply
  inspiredbylifee
  24 november 2014 at 17:04

  deze lijkt me erg lekker.

 • Reply
  Diana Carlton
  24 november 2014 at 17:25

  Ik ben toch wel heel benieuwd naar de geur! Alleen wel jammer van de flacon, ik geef toch de voorkeur aan een spuitflacon.

 • Reply
  Beautyjuf
  24 november 2014 at 18:03

  Wat jammer dat je het een mannengeur vindt. Al ben en blijf ik er nog wel nieuwsgierig naar ;-) Fijne review, thanks!

 • Reply
  Beau
  24 november 2014 at 18:42

  Ik ben toch wel benieuwd geworden naar deze geur. Ben zelf niet echt fan van musk.

 • Reply
  marieke
  24 november 2014 at 19:02

  Mooi flesje inderdaad! Heel mooi die warme kleurem, maar inderdaad wat super onhandig zo met dat spateltje! Waarom ze dat nu weer gedaan hebben. Ben nu wel heel benieuwd naar de geur!

 • Reply
  Mariska (@DoorMariska)
  24 november 2014 at 20:32

  Ik ben er nu wel erg benieuwd naar, omdat je zegt dat ie meer voor mannen is :)

 • Reply
  lucindainwonderland
  24 november 2014 at 20:48

  Bij peper denk ik nee, maar bij kaneel denk ik al snel… inladen die handel. Ik zal hem dus echt even moeten ruiken om te bedenken wat ik hier nou van vind… want mannengeuren vind ik juist wel weer heel fijn. Verwarrend dus… xxx Lucinda

 • Reply
  elisaradersma
  24 november 2014 at 21:08

  Ik draag heel vaak een mannengeur (die van Boss zijn favoriet!), dus ik ben benieuwd!

 • Reply
  Sjess
  25 november 2014 at 12:52

  Ik heb een sample van de eau de parfum, en ik vind em heerlijk! Ik ga juist expres straks de olie kopen, er zit namelijk geen alcohol in waardoor het luchtje nog beter tot zijn recht zou moeten komen.

 • Reply
  Scarlet Rose
  3 januari 2015 at 23:56

  Toen ik deze geur voor het eerst op deed dacht ik als eerste hmm echt een mannen geur, zonde een miskoop. Maar later werdt het veel zachter en lekkerder. Heerlijk, ik ben er nu echt blij mee :-D

 • Laat een reactie achter