The Body Shop Pinita Colada Collectie

The Body Shop Pinita Colada Collectie

In de zomer drink ik graag cocktails, het liefst van die mierzoete. Ik moet toegeven dat ik het in Nederland iets minder drink dan dat ik op vakantie ben maar mocht ik in de gelegenheid zijn komt er altijd wel eentje voorbij. Toen ik hoorde dat The Body Shop met een collectie kwam die naar een cocktail rook was ik meteen enthousiast, helemaal toen ik begreep dat het de Pinita Colada was! Kokos en ananas gemixt met elkaar, dit moet wel een zomers succes worden!

The Body Shop Pinita Colada Collectie

De collectie is speciaal voor de zomer gemaakt, ik weet eigenlijk niet of het nou een limited edition is of dat hij vast in het assortiment wordt opgenomen. Maar wat ik wél weet is dat dit echt een geur is voor de zomer en die me echt aan de zomer laat denken. The Body Shop wilde dat ook, want deze geur brengt je naar de Caribische eilanden! Piñita Colada is een zomerse blend van versgeperste ananas en kokosnootwater waarmee je jezelf op een tropisch eiland waant. Klinkt goed!

The Body Shop Pinita Colada Collectie

De collectie bestaat uit een aantal producten, ik laat jullie daar drie van zien. Maar de totale collectie bestaat uit vier producten, zo is er namelijk ook nog een body butter in deze geur, die kan natuurlijk niet ontbreken! De Piñita Colada Body Butter en Exfoliating Cream Body Scrub bevatten biologische Community Trade sojaolie van hun leverancier, Gebana, in Capanema, Brazilië. Gebana is tegen de ontbossing. Het bedrijf stimuleert duurzame, biologische teeltmethoden, boycot het gebruik van chemicaliën en pesticiden en is tegen verspreiding van genetisch gemodificeerde gewassen. En daarom ondersteunt The Body Shop Gebana met heel hun hart. Sojaolie staat bekend om haar rijke hydraterende eigenschappen en is daarom een uitstekende basis voor de avontuurlijke, op de natuur geïnspireerde producten. Het is rijk aan essentiële vetzuren, die zelfs de zeer droge en de rijpere huid verzorgen.

Ik heb een beetje een dubbel gevoel bij deze geur, want ik ben als eerst helemaal dol op deze cocktail in drank vorm. Maar ik weet niet of ik enthousiast ben als deze geur op mijn lichaam zit, misschien vind ik dat wel een beetje te veel van het goede.

The Body Shop Pinita Colada Collectie

The Body Shop Pinita Colada Exfoliating Cream Body Cream – € 18,00

The Body Shop heeft altijd heerlijke scrubs in allerlei soorten substanties, dat vind ik persoonlijk altijd heel erg leuk. Deze is heerlijk romig en ik krijg er een beetje het slagroom idee bij. De scrub is verrijkt met geraspte kokos waardoor hij de huid op een zachte (en verantwoorde) manier scrubt.

The Body Shop Pinita Colada Collectie

Allereerst de geur natuurlijk, die is mierzoet en vrij heftig aanwezig, daar moet je wel van houden. Omdat voor onder de douche is vind ik het niet zo erg omdat de helft van de geur toch verdwijnt, maar je moet er zeker wel van houden. Mijn huid voelt na het scrubben trouwens wel weer heel erg zacht en prettig aan.

The Body Shop Pinita Colada Collectie

The Body Shop Pinita Colada Fresh Body Sorbet – € 11,00

Ik vind dit zulke fijne producten, alles waar van The Body Shop sorbet voor staat vind ik geweldig. Het zijn namelijk hele luchtige producten die toch intensief hydrateren en dat vind ik altijd erg prettig met mijn vette huid. Omdat een sorbet structuur heeft geeft het ook meteen verkoeling aan de huid, erg prettig in de zomer!

The Body Shop Pinita Colada Collectie

De sorbet voelt op de huid aan als een soort van siliconen en maakt het heel erg zacht. Alleen als het ingetrokken is voel je er helemaal niets meer van terug. De geur vind ik alleen vrij overheersend voor een body lotion en je ruikt hem de hele dag best wel goed. Dat vind ik met deze geur toch iets minder. Ik ben trouwens groot fan van de sorbets omdat ze zo lekker snel intrekken en totaal geen vette laag achterlaten, heerlijk!

The Body Shop Pinita Colada Collectie

The Body Shop Pinita Colada Shower Gel – € 7,00

Ik vind de nieuwe flessen van The Body Shop haar shower gels heel erg mooi, dat eerst even gezegd te hebben. Deze shower gel is lekker dik en ruikt naar mijn idee iets minder heftig dan de rest van de collectie. Daarom vind ik deze het lekkerst van de hele collectie.

The Body Shop Pinita Colada Collectie

Zoals ik al zei is deze Shower Gel vrij dik en moet echt goed over de huid verdeeld worden om lekker te schuimen. De geur die onder de douche vrij komt is nog steeds best heftig, maar eenmaal afgespoeld ruik je het subtiel terug en dat vind ik helemaal prima, lekker zelfs! Mijn huid voelt na het wassen lekker zacht aan en zeker niet trekkerig.

The Body Shop Pinita Colada Collectie

De The Body Shop Pinita Colada Collectie is zeker wat voor de echte zoetekauw onder ons. Nou moet ik toegeven dat ik ook dol ben op zoete geuren, maar deze gaat mij eigenlijk net iets te ver. Ik raad je daarom ook aan hem even goed te ruiken in de winkel want het is zeker geen subtiele geur. De The Body Shop Pinita Colada collectie is nu te koop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reply
  Danella
  9 augustus 2016 at 15:24

  Hmm, klinkt heel leuk deze lijn, maar waarschijnlijk ook niet helemaal geschikt voor mij. Zoete geurtjes zijn prima, maar ze moeten niet te aanwezig zijn. The Body Sorbets van The Body Shop vind ik ook altijd erg lekker en snel intrekken.

 • Reply
  Tamara
  9 augustus 2016 at 15:38

  Even een heel andere mening; ik walg echt van zoete geuren en al helemaal van van die hele sterke geuren. Maar deze lijn (ik heb de body sorbet) vind ik zo lekker! Ruikt naar mijn mening helemaal niet naar kokos (vind ik vies) maar wel lekker naar rijpe ananas, zonder smerig zoet te zijn!

 • Reply
  chucky1012
  9 augustus 2016 at 15:49

  Mmmm dat klinkt zo goed!
  Ik hou van zoetigheid.
  Dus zal ik eens snel lang TBS gaan om hieraan te gaan snuffelen ;-)
  Bende zeer benieuwd naar….

  Xoxo

 • Reply
  Maaike
  9 augustus 2016 at 15:59

  Jammer dat het geen subtiele geur is, daarom denk ik ook dat ik voor de shower gel ga! :)

 • Reply
  Rilana
  9 augustus 2016 at 16:39

  De verpakking trekt mij al heel erg aan, ik hou wel van zoete geurtjes maar ik ben toch wel benieuwd hoe zoet ik hem vind!

 • Reply
  Susan
  9 augustus 2016 at 19:50

  Ik vond deze collectie heel erg tegenvallen.. Terwijl ik juist zulke goede hoop had!

 • Reply
  Julia
  9 augustus 2016 at 19:56

  Het lijken me erg fijne producten, maar ik denk dat de geur me tegen zou houden omdat ik niet heel erg van overdreven geuren houd. Jammer!

 • Reply
  XXX
  9 augustus 2016 at 21:56

  Ik vind deze geur zo misselijkmakend, de zomercollectie van vorig jaar (mojito) vond ik veel lekkerder helaas.

 • Reply
  Teddy
  9 augustus 2016 at 22:05

  De producten lijken me erg fijn! Alleen ben ik zelf niet zo weg van de geur, ik vind hem iets te aanwezig…

 • Reply
  Mariëlle
  10 augustus 2016 at 12:47

  Ik ben héél benieuwd naar de geur, ik vind de verpakkingen ook zo leuk!

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  10 augustus 2016 at 22:52

  Wat een leuke collectie en wat heb je prachtige foto’s gemaakt! Ik ben benieuwd hoe de geur in het echt is, denk voor mij iets te zoet.

 • Reply
  rachel
  12 augustus 2016 at 10:50

  dit lijkt mij dus echt heerlijk he!!! ga zeker even langs de bodyshop ervoor

 • Laat een reactie achter