The Body Shop Peace Play Project Cadeausets

The Body Shop Peace Play Project Cadeausets

Ik hou van deze periode van het jaar – behalve het klote weer dan – want de feestdagen zijn in het vooruitzicht. En dat houdt in dat alle winkels en merken extra hun best doen voor mooie en lekkere dingen die je cadeau kunt geven of mensen blij mee kunt maken. Ik kreeg van The Body Shop een hele doos vol waar ik wel heel erg blij van werd! Namelijk allemaal super leuke cadeauverpakkingen! Ik vertel jullie er snel meer over.

The Body Shop Peace Play Project Cadeausets

De winkel van The Body Shop is voor de feestdagen altijd een winkel waar je heel erg graag wilt komen. Ze toveren de hele winkel – naar mijn idee – om tot een heel cadeau walhalla. En volgens mij doen ze dit jaar nog meer hun best dan normaal. Ze hebben er namelijk ook een campagne aan gehangen, de Play For Peace ‘campagne’. Wij kunnen vrijwel allemaal genieten van de feestdagen met cadeau’s en ander moois, maar heel veel mensen op de wereld kunnen dat niet. De Play For Peace campagne is speciaal voor vluchtelingkinderen om in vrede te kunnen spelen. Als je een cadeauverpakking uit de seizoenscollectie koopt krijgt één vluchtelingkind één jaar spelen, wat een mooie actie! Alles over de actie is hier terug te vinden en ik vertel jullie natuurlijk graag wat meer over de producten!

The Body Shop Peace Play Project Cadeausets

The Body Shop BATH BOMBS EN BATH BUBBLES – € 2,00

Deze winter gaat het feest verder in bad met onze nieuwe bath bombs en bath bubbles (28 g), beschikbaar in acht geuren: Van Mango of Coconut tot Green Tea en Vanille. Voor een klein prijsje van slechts € 2 per stuk, is er altijd wel een plekje onder de kerstboom voor deze kleine bruisende, kleurige en originele cadeautjes.

The Body Shop Peace Play Project Cadeausets

The Body Shop Verrassingsrobot – € 20,00

Deze kleurrijke robot vol fruitige verrassingen is onweerstaanbaar! Hij is gevuld met een Coconut Shower Gel (60 ml), een Coconut Lip Butter (10 ml), een Mango Shower Gel (60 ml), een Mango Lip Butter (10 ml), een Strawberry Shower Gel (60 ml) en een Strawberry Lip Butter (10 ml). Het hele verkoopbedrag van deze cadeauset helpt door oorlog getroffen kinderen om een jaar lang veilig te spelen. Deze robot verandert bovendien in een spaarpot. Perfect om kleine kinderen te leren sparen voor goede doelen.

The Body Shop Peace Play Project Cadeausets

The Body Shop Cadeauset Matte Lip Collection – € 18,00

Dit is een limited edition cadeauset van The Body Shop in samenwerking met House of Holland en brengt alle beauty addicts in extase volgens hun. In het leuke blikje zitten drie Matte Lip Liquids (8 ml) in hele mooie tinten die perfect met de feestdagen gedragen of gegeven kunnen worden. De kleuren (die ook gewoon los te koop zijn) zijn: Nairobi Camellia, Mauritius Dahlia en Windsor Rose.

The Body Shop Peace Play Project Cadeausets

The Body Shop POWDER PUFF SHIMMER – € 17,00

Highlight je décolleté en schouders perfect met dit schitterende poeder en je bent het stralende middelpunt van de avond.

The Body Shop Peace Play Project Cadeausets

The Body Shop Luxe cadeauset Expert face masks – € 80,00

Dit is echt een prachtige set om te geven of nog beter te krijgen! In deze set zitten vijf Expert Maskers voor elk huidtype en elke gelegenheid: Amazonian Acai Energizing Radiance Mask (75 ml), Chinese Ginseng & Rice Clarifying Polishing Mask (75 ml), British Rose Fresh Plumping Mask (75 ml), Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask (75 ml) en het nieuwe Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask (75 ml).

The Body Shop Peace Play Project Cadeausets

En dit is al een leuke selectie cadeauverpakkingen, maar er zijn er echt nog véél meer! Dus bekijk zeker even de webshop of de winkel voor alle cadeausets en andere mooie producten. Wat vinden jullie van de actie en staat er al iets op jullie wishlist? De cadeauverpakkingen zijn vanaf nu te koop bij The Body Shop in de winkel en online.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply
  chucky1012
  11 november 2017 at 06:16

  Zulke prachtige verpakkingen met mooie producten ?

  Xoxo

 • Reply
  femketje
  11 november 2017 at 08:13

  hoe leuk allemaal :D en niet alleen om te krijgen maar ook zeker om te geven :3

 • Reply
  Romy
  11 november 2017 at 08:50

  Er zitten echt zulke mooie producten tussen! Vooral de inhoud van de verrassingsrobot vind ik heel gaaf.

 • Reply
  Lesley van de Langkruis
  11 november 2017 at 09:03

  Ik vind heel de collectie echt zo leuk dit jaar! De verpakkingen en het doel erachter zijn top. De robot is ook zo schattig.

 • Reply
  Rachel
  11 november 2017 at 10:27

  hoe leuk is dit dan allemaal :D zowel om te krijgen als om kado te doen!!! heb iig weer leuke ideetjes voor onze meiden :D

 • Reply
  Sue
  11 november 2017 at 10:30

  Ik vind de prijs voor die bath fizzies eigenlijk best duur. Voor maar 28 gram? In verhouding zijn die van Lush dan veel goedkoper.

 • Reply
  aboutsbstyle
  12 november 2017 at 10:56

  Altijd leuke verpakkingen die bodyshop. Ga ook zeker weer snuffelen in de winkel binnenkort. Lief soraya

 • Reply
  Nienke
  12 november 2017 at 15:47

  Hele mooie producten! Zo leuk om te geven of te krijgen.

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  13 november 2017 at 11:27

  Ik vind de cadeausets echt tof, vooral de drie lipkleuren zijn echt fantastisch!

 • Laat een reactie achter