The Body Shop Matte Lipstick

The Body Shop Matte Lipstick

Eindelijk komt er weer eens een beauty review online, wel eentje uit de oudere doos wat ik nog aan beeldmateriaal op mijn SD kaartje had staan. Deze prachtige matte lipsticks van The Body Shop! Er zijn in totaal zeven prachtige kleuren die heel goed draagbaar zijn. Ik laat jullie vandaag vier tinten zien en vertel jullie natuurlijk wat ik van deze schatjes vind!

The Body Shop Matte Lipstick

Allereerst, deze nieuwe matte lipsticks van The Body Shop zien er echt prachtig uit, wat een mooie en warme kleuren. Ook de verpakking is onder handen genomen en vind het er nu echt super mooi en strak uitzien. Ook is het meteen duidelijk aan de dop te zien welke kleur de lipstick heeft. De lipsticks hebben een plastic huls en sluiten gemakkelijk en stevig. Je kunt ze dus zonder zorgen in je tas gooien.

The Body Shop Matte Lipstick

De kleuren die er zijn:

 • Sienna Rose – nude
 • Lima Magneta – paars/roze
 • Havana Red – rood
 • Osaka Plum – donker paars
 • Rio Fuchsia – fuchsia roze
 • New Orleans Scarlet – klassiek rood
 • Honolulu Pink – zach roze

De kleuren die ik heb ontvangen zijn de kleuren: Sienna Rose, Honolulu Pink, Rio Fuchsia en Lima Magneta. Ik laat ze natuurlijk aan jullie zien!

The Body Shop Matte Lipstick

De lipsticks zijn natuurlijk helemaal fair-trade zoals we gewend zijn van The Body Shop. Ook bevatten de lipsticks Community Trade braziliaanse notenolie en bijenwas voor een verzorgend, langhoudend resultaat. Klinkt goed!

The Body Shop Matte Lipstick

Van links naar rechts zie je hier de kleuren Rio Fuchsia, Honolulu Pink, Sienna Rose en Lima Magneta. Ik moest even wennen aan de substantie van de lipsticks want ze zijn vrij hard en als je ze voor er eerst gebruikt moet je echt een paar keer aanbrengen voordat je een goede kleur krijgt. Het lijkt wel alsof de lipstick eerst nog een beetje moet smelten om kleur af te geven. Maar als dat dan eindelijk gebeurt is zien de kleuren er prachtig uit en hebben ze een mooie pigmentatie.

The Body Shop Matte Lipstick

The Body Shop Matte Lipstick

Sienna Rose

Dit is echt een prachtig nude kleur die veel mensen denk ik perfect zal staan, ik ben er erg blij mee!

The Body Shop Matte Lipstick

The Body Shop Matte Lipstick

Honolulu Pink

Dit is een hele zachte roze kleur maar niet té roze zodat je het Barbie effect krijgt. Ik vind hem heel erg mooi en toegankelijk voor iedere dag.

The Body Shop Matte Lipstick

The Body Shop Matte Lipstick

Rio Fuchsia

Eenn fuchsia roze kleur kan natuurlijk in geen enkele lipstick collectie ontbreken en deze ziet er ook echt prachtig uit. Wel is hij een beetje vlekkerig als je van dichtbij kijkt.

The Body Shop Matte Lipstick

The Body Shop Matte LipstickLima Magneta

En dan als laatst deze knallende kleur waarmee je zeker gezien mag worden. Persoonlijk vind ik hem vrij heftig, maar denk dat je er wel heel erg goed mee weg kan komen.

The Body Shop Matte Lipstick

Maar wat vind ik nou van deze nieuwe matte lipsticks van The Body Shop. Ik vind ze prettig, maar niet geweldig. Ze zijn vrij stroef en glijden niet echt gemakkelijk over de lippen heen, waardoor de dekking soms een beetje vlekkerig wordt. De kleuren zijn wel heel erg mooi en de verpakking vind ik zeker een vooruitgang. Alleen eerlijk, voor € 12,00 kan je betere kopen voor zelfs minder geld. De zeven kleuren matte lipsticks van The Body Shop zijn vanaf nu te koop in de winkels van The Body Shop en hun webshop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reply
  Nicole Sczasny
  30 december 2016 at 11:26

  De eerste kleur vind ik erg mooi staan! Maar ze lijken mij niet zo comfortabel helaas.

 • Reply
  chucky1012
  30 december 2016 at 12:08

  De eerste kleur valt wat tegen.
  Maar die andere zijn zo mooi!

  Xoxo

 • Reply
  nicolished
  30 december 2016 at 12:27

  Wat zien ze er chique uit zeg. Wel jammer dat ze soms niet even soepel aanbregen. Ik vind wel dat de kleuren je ontzettend mooi staan!

 • Reply
  rachel
  30 december 2016 at 12:57

  zijn mooi!! maar mijn voorkeur zou uit gaan naar de SIENNA ROSE!!

 • Reply
  Britt
  30 december 2016 at 13:02

  Ik vind ze helaas niet zo heel bijzonder, volgende keer beter! De kleurtjes staan je wel mooi!

 • Reply
  diolifestyle
  30 december 2016 at 13:08

  Ik vind vooral dat eerste lichte kleurtje erg mooi, omdat die zo goed draagbaar is

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  30 december 2016 at 13:24

  Ik dacht bij het zien van de swatches: mooi!, maar op je lippen kun je gewoon bijna zien dat ze niet top zijn (qua aanbrengen dan zeg maar). Jammer, want de kleuren leken zo mooi!

 • Reply
  femketje
  30 december 2016 at 16:03

  ik vind de donkere roze wel erg mooi qua kleur ondanks het akelige aanbrengen :)

 • Reply
  Nienke
  30 december 2016 at 17:50

  Ik heb er ook een aantal opgestuurd gekregen, vind ze ook heel erg mooi en fijn. Vooral de bordeaux tint uit deze lijn.

 • Reply
  Mariska
  30 december 2016 at 17:57

  Jammer dat ze zo stroef over je lippen glijden, de kleuren vind ik wel heel mooi :)

 • Reply
  Janneke
  30 december 2016 at 19:31

  Jammer dat ze wat tegen vallen, maar de kleurtjes vind ik wel super mooi! x

 • Reply
  Manon Boerakker
  30 december 2016 at 20:16

  Ik vind ze niet heel speciaal

 • Reply
  mvds0906
  30 december 2016 at 21:16

  Jammer dat ze wat vlekkerig zijn. Ik vind het niet echt kleuren voor nu, meer voor de lente en de zomer.

 • Reply
  Milotte
  31 december 2016 at 11:40

  Ik vind ze ook niet heel speciaal, maar ze zijn wel mooi. Je zegt dat je ze niet heel handig vindt met aanbrengen enzo, dus ik skip ze.

 • Laat een reactie achter