Zoeken
Sluit dit zoekvak.

The Body Shop Lip Juicers

The Body Shop Lip Juicers

The Body Shop komt met wat ‘nieuws’, namelijk deze Lip Juicers. Voor The Body Shop is het nieuw maar ik vind ze behoorlijk lijken op mijn geliefde EOS lippenbalsems. Het zijn namelijk ook lippenbalsems in een potje die uitsteken en daarna op je lippen moet aanbrengen. The Body Shop komt met vijf verschillende varianten en ik ben heel erg benieuwd aangezien ik een groot fan van TBS en EOS ben!

The Body Shop Lip Juicers

De verpakkingen zien er in ieder geval leuk en vrolijk uit, niet meteen een dupe van EOS, maar in grote lijnen lijkt het er natuurlijk wel op. De lippenbalsems zijn handzaam en makkelijk in je tas te stoppen. Door de punt die op de verpakking zit is het denk ik niet zo handig deze in je broekzak te stoppen. Ik vind het ook leuk dat The Body Shop rekening houdt met de kleuren van de verpakking die bij het product passen.

The Body Shop Lip Juicers

Zoals ik al zei zijn er vijf verschillende soorten en ik heb de Kiwi, Kale en Watermelon variant en de Acai, Blueberry & Dragon Fruit variant gekregen. Maar dit zijn ze alle vijf:

  • Kiwi, Kale en Watermelon – transparant
  • Strawberry, Pomegranate & Aloe – rood
  • Acai, Blueberry & Dragon Fruit – paars
  • Raspberry, Beetroot & Ginger – roze
  • Coconut, Passionfruit & Carrot – oranje

Ze hebben allemaal een vrij sterke smaak/geur en een subtiel tintje. Ik ben echt gek op watermeloen dus het dan ook niet anders dan dat de watermeloen mijn favoriet is van deze twee. Maar ik ben ook heel erg benieuwd naar de aardbei variant!

The Body Shop Lip Juicers

Als je de doosjes open draait zie je ook een puntvormige lippenbalsem. Het is ook de bedoeling dat je deze rechtstreeks aanbrengt op je lippen en niet met je vingers, net zoals de EOS lippenbalsems. Ik moet even wennen omdat deze puntig en niet rond zijn, maar het werkt ook prima.

INGREDIËNTEN:

Olea Europaea Fruit Oil / Olive Fruit Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyethylene, Hydrogenated Polydecene, Tribehenin, Behenyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter / Shea Butter, Ricinus Communis Seed Oil / Castor Seed Oil, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Aroma / Flavor, Stearalkonium Hectorite, Cocos Nucifera Oil / Coconut Oil, Carthamus Tinctorius Seed Oil / Safflower Seed Oil, Alumina, Propylene Carbonate, Octyldodecanol, Talc, Tocopherol, Passiflora Incarnata Fruit Extract, Limonene, Glycine Soja Oil / Soybean Oil, Helianthus Annuus Seed Oil / Sunflower Seed Oil, Linalool, Citronellol, Sorbitan Oleate, Geraniol, Eugenol, Citral, Daucus Carota Sativa Root Extract / Carrot Root Extract, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, CI 77891 / Titanium Dioxide, CI 45410 / Red 28 Lake, CI 15985 / Yellow 6 Lake, CI 73360 / Red 30 Lake, CI 19140 / Yellow 5 Lake.

The Body Shop Lip Juicers

Zoals je hierboven kan zien zitten de lippenbalsems vol voedende en verzorgende ingrediënten die je lippen lekker zacht moeten houden. Hun hoofdingrediënt is ook shea butter die natuurlijk op een eerlijke manier verkregen is. Vind het ook goed dat je deze vrijwel meteen in de ingrediëntenlijst terug vind. De lippenbalsems bevatten trouwens 4 gram wat vrij normaal is dacht ik.

The Body Shop Lip Juicers

De lippenbalems brengen makkelijk aan en smelten meteen samen met de huid. Omdat het niet heel precies werkt verkies ik wel de transparante boven de getinte omdat je toch ziet als je een beetje uitgeschoten bent. De lippenbalsems zijn zacht en laten mijn lippen ook heerlijk zacht aanvoelen. Ik vind de geur van de watermeloen ook echt heerlijk!

The Body Shop Lip Juicers

Ik vind de Lip Juicers van The Body Shop echt fijn en kan ze je zeker aanraden, ik gebruik ze naast mijn EOS lippenbalsems ook iedere dag. Wel vind ik jammer dat ze best aan de prijs zijn want € 9,00 vind ik niet heel erg goedkoop. De The Body Shop Lip Juicers zijn in de winkel te koop en online in de webshop. Hebben jullie ze al geroken of geprobeerd?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *