The Body Shop Kerst make-up

Elk jaar komt The Body Shop met prachtige kerstproducten op de markt en daar zitten ook altijd prachtige make-up producten tussen. Vandaag laat ik een aantal van deze prachtige en feestelijke producten aan jullie zien! Benieuwd met wat The Body Shop allemaal komt deze kerst en ook benieuwd naar de swatches en een look van een aantal producten, kijk dan zeker eventjes met me mee!

Als eerst de lipgloss, deze hoort eigenlijk niet in de kerstcollectie maar ik heb hem er toch eventjes bij gedaan omdat ik er geen apart artikel aan ga wijden. Deze lipgloss ligt net in de winkel en maakt deel uit van een hele grote lipgloss collectie die je in het persevent artikel van The Body Shop had kunnen lezen. De gloss geeft een subtiele kleur aan mijn lippen en voelt heel erg prettig aan en plakt ook niet. Ik was trouwens een beetje verrast door de goede houdbaarheid van deze lipgloss. Ik had thuis eventjes een broodje gegeten en normaal is de gloss dan helemaal verdwenen, deze zat er nog behoorlijk goed op!

Deze kerst komt The Body Shop met vier prachtige kleuren eyeliner. Twee bruine in de kleuren Golden Brown en Chopper Brown. Naast de twee bruine kleuren komen er nog twee highlighters in de kleuren Pure Gold en Moonstone (op de foto). De oogpotloodjes zijn heerlijk romig en brengen heel erg prettig aan. Alleen ik krijg deze niet aangebracht op mijn waterlijn helaas, dus ik hem heb maar als highlighter in mijn ooghoeken gebruiken.

Misschien is dit wel de klapper van de collectie, de prachtige bronzen parels die een geweldige glans aan je gezicht geven en echt die look voor de feestdagen af maakt. De parels, ook wel Dazzling Rock’s genoemd hebben een goede pigmentatie en brengen heel makkelijk aan met behulp van de kabuki kwast die ook in deze collectie te vinden is. De verpakking van deze parels is trouwens echt huge!

Deze schuine kabuki kwast is perfect voor het aanbrengen van de bronzer die ik hierboven besprak. Hij is heel erg groot en zo kan je dus in één keer heel makkelijk je wang meenemen. De kwast is ongelofelijk zacht en voelt heerlijk aan op de huid. Ik zou wel de hele dag willen blijven aaien over mijn wang met deze kwast. De kwast is trouwens gemaakt van de hoogste kwaliteit synthetische haren en natuurlijk niet van dierenharen, want daar is The Body Shop erg op tegen.

Dan het prachtige smokey eye palette die er nog in een andere kleur te krijgen is die iets warmer van kleur is. Dit oogschaduw palette heeft een lekker groot formaat met grote pans zodat je er een hele tijd mee voort kan. De kleuren hebben een goede pigmenatie en zien er heel erg mooi uit. Ook worden er twee mooie en kleine kwastjes bij gegeven om de oogschaduw goed aan te kunnen brengen. Wel vind ik jammer dat de kleuren heel erg op elkaar lijken en je dat in een look ziet, want er is niet echt heel erg veel kleur overloop. Voor de rest brengen ze heel prettig aan! En natuurlijk ook heel erg fijn om te weten, The Body Shop test niks op dieren!

De bronzer heb ik hier heel erg subtiel aangebracht, je ziet meteen de mooie diepte die hij creëert!

Full face, waar ik alle producten op mijn gezicht draag, een fijne feestelijke look maar ook heel erg naturel!

Prijzen:
Oogpotlood: € 8,50
Oogschaduw palette: € 25,00
Bronzer parels: € 25,00
Kabuki brush: € 17,00
Glitterspray: € 15,00
Lipstick: € 12,00

De kerstproducten van The Body Shop liggen vanaf 14 november in de winkels. Ik ben in ieder geval heel erg enthousiast!

Dit vind je misschien ook leuk

30 reacties

 • Reply
  MySuperSweetLife
  8 november 2012 at 07:40

  Ziet er allemaal heel erg mooi uit! 14 November ben ik zeker in de bodyshop te vinden!
  Liefs

 • Reply
  Lifesplash
  8 november 2012 at 07:51

  The Body Shop rockt deze winter wel weer met de spullen, mooie collectie! Looovely. Dazzling Rock vind ik er erg leuk uit zien, ook het palette is zeker niet verkeerd. Het is als resultaat een mooie, natural maar feestelijke look – precies zoals je het beschrijft! Ik ben wel benieuwd naar de producten.

 • Reply
  Charile
  8 november 2012 at 08:00

  Ziet er mooi uit allemaal!

 • Reply
  Astid
  8 november 2012 at 08:08

  Ziet er mooi uit vooral de bronzer!

 • Reply
  Kelly
  8 november 2012 at 08:25

  De bronzer en het oogschaduwpalette zien er erg goed uit. Ik had een heel spektakel aan glitters verwacht, maar ik vind het juist nog heel mooi naturel ogen!

 • Reply
  Mariska
  8 november 2012 at 08:30

  Wat mooi allemaal, die bronzer vind ik vooral erg leuk!

 • Reply
  Laura Louise
  8 november 2012 at 08:30

  Mooie producten, die kwast lijkt me zo fijn!

 • Reply
  Mandy
  8 november 2012 at 08:33

  Mooie producten, zien er goed uit

 • Reply
  Tedje
  8 november 2012 at 09:27

  Ik ben dol op de producten!

 • Reply
  Kimberly
  8 november 2012 at 09:35

  Die bronzin parels zien er mooi uit! Ik ga na 14 november zeker een kijkje nemen bij TBS!

 • Reply
  stacey
  8 november 2012 at 09:40

  de oogschaduw palette ziet er echt heel mooi uit

 • Reply
  showmesomestyle
  8 november 2012 at 09:50

  Mooie collectie! Dat palette ziet er mooi uit!

 • Reply
  Miranda
  8 november 2012 at 09:50

  Wat een prachtige producten. De bronzer vind ik er ook zo mooi uitzien.

 • Reply
  Marjolein
  8 november 2012 at 10:32

  Ik vind alles erg mooi! Leuke producten! :)

 • Reply
  Lin
  8 november 2012 at 10:39

  Die kwast is inderdaad echt heeeeerlijk! Ik heb het andere palette, ga hem een dezer dagen ook eens testen, ben erg benieuwd!

 • Reply
  Moniek
  8 november 2012 at 11:02

  Super mooi!

 • Reply
  Laura
  8 november 2012 at 11:56

  Ohh, die parels zien er echt prachtig uit! :D

 • Reply
  Jennifer
  8 november 2012 at 12:26

  Ik vind het wederom echt prachtige producten van TBS!

 • Reply
  BeautyByTS
  8 november 2012 at 12:36

  De parels en het palette vind ik heeeeeeeeel erg mooi!!!

 • Reply
  Dita
  8 november 2012 at 13:27

  Leuke producten, alleen vind het niet per se heel kerstig

 • Reply
  Esmay
  8 november 2012 at 15:12

  Die parels vind ik echt superpretty! Wauw <3 Die wil ik wel hebben hihi!
  Ook 't oogschaduwpalette is mooi, maar niet per direct iets wat ik wil hebben. Ik heb al zoveel bruine oogschaduws in mijn stash ahha!

 • Reply
  Marieke
  8 november 2012 at 15:46

  Mooi! Mijn liefde voor oogschaduwpalette’s kruipt weer langzaam omhoog. Jammer dat de kleuren wat basic zijn..

 • Reply
  BeautybySunseeree
  8 november 2012 at 16:07

  Die parels van de Bodyshop vind ik altijd wel mooi! leuk artikel meid :) Heb echt zin in de feestdagen weer xx

 • Reply
  Sophie
  8 november 2012 at 16:28

  Mooie producten! Ik ben benieuwd naar de lipgloss en de kwast. En die parels zien er ook pretty uit! :)

 • Reply
  Nicole
  8 november 2012 at 16:36

  hele mooie producten!
  alleen vind ik het wel jammer dat je geen swatches laat zien van de producten.. dat geeft toch een betere indruk van de pigmentatie en de kleur..

 • Reply
  Lotte
  8 november 2012 at 18:33

  Wauw, stuk voor stuk prachtige producten!

 • Reply
  Linda
  8 november 2012 at 19:07

  Die kwast lijkt me wel fijn (: Ooooh die bronzer is echt mooi! Ik ben al heel lang op zoek naar een ‘subtiele’ bronzer en highlighter in 1, maar deze vind ik toch wel duur voor wat balletjes…

 • Reply
  Angelique
  8 november 2012 at 19:20

  prachtige producten! Mooie look heb je ook gemaakt:-)

 • Reply
  Jana
  8 november 2012 at 19:43

  Die rocks zien er mooi uit, mooie look :D x

 • Reply
  Sabrina
  8 november 2012 at 19:53

  Waaauw! Die parels zijn prachtig, die wil ik!

 • Laat een reactie achter