The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome

 photo The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome_zps7ygrtfmv.png

Voor de zomer komt The Body Shop met iets heel leuks, een uitbreiding op hun Honey Bronze collectie. Namelijk met een highlighting dome. Een soort van bolletje met daarin een crème blush en highlighter. Ze zijn er in drie verschillende kleuren en ik laat jullie er vandaag twee van zien! De kleuren zien er in ieder geval erg leuk uit.

 photo The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome1_zpsytfzbak8.png

De producten zien er op het eerste oog ontzettend leuk uit. Ik moet er wel bij zeggen dat het niet echt meteen een hoog kopen, kopen gehalte bij mij heeft. Want ik weet het niet hoor, dit soort producten worden toch nooit bij mij. In de werking vind ik ze nooit zo handig en fijn werken als een normale poeder blush. Maar dat zijn natuurlijk allemaal vooroordelen, ik moet de producten natuurlijk wel een kans geven.

 photo The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome2_zpskrsjdmre.png

De highlighting dome’s zoals The Body Shop ze noemt hebben een leuke vorm en een prima inhoud van 6,5 gram. Dat is vrij veel voor een blush of highlighter. Mijn MAC blush heeft bijvoorbeeld maar 3,5 gram. Maar daar moet ik dan natuurlijk wel weer bij zeggen dat dit een crème product is en waarschijnlijk veel minder lang mee gaat dan een poeder. De producten hebben een handige bolvormige vorm waardoor je het meteen gemakkelijk op de wangen kan aanbrengen. Ook is het dekseltje makkelijk vast en los te draaien.

 photo The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome3_zpscju8gmyv.png

In totaal zijn er dus drie verschillende kleuren. Ik heb hier 01 Champagne en 02 Pink. De volledige collectie is:

 • 01 Champagne
 • 02 Pink
 • 03 Bronze

Je raad het natuurlijk al, naast een highlighter en blush is bronze natuurlijk een mooie bronzer om het rijtje helemaal compleet te maken.

 photo The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome4_zps8ebyntif.png

Ik weet niet waarom, maar blijkbaar trok het woord ‘honey’ me heel erg aan op de verpakking dus kon het eigenlijk ook niet laten om er aan te ruiken. Normaal ruiken dit soort producten lekker chemisch maar deze ruiken echt naar honing. Eigenlijk precies zoals de hele Honeymania lijn van TBS, dat is een leuke bijkomstigheid.

 photo The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome5_zpspuei3rkv.png

De bolletjes hebben trouwens een perfecte structuur wat een subtiele kleur afgeeft. Met dit soort dingen is het erg lastig vind ik. Of ze maken hem te zacht waardoor je er allerlei figuren van kan kleien en er geen enkel pigment vanaf komt, of ze zijn ze hard en er komt ook geen kleur vanaf. Deze zijn perfect, niet te hard en niet te zacht.

 photo The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome9_zpsgg7sy2pd.png

Ook geven ze meteen een mooie en subtiele kleur af. Het zijn geen knallende kleuren maar dat hoeft ook helemaal niet. Perfect voor een subtiele en zomerse look! De producten bevatten trouwens wel lekker veel glitter, dat vind ik altijd wel leuk voor in de zomer.

 photo The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome7_zps2mixrnih.png

De producten brengen heel gemakkelijk aan op de huid. Maar toch vind ik het effect een klein beetje streperig zoals je hierboven ziet. Je zou dit makkelijk met je vingers kunnen uitwerken maar als je dat doet is zowat het hele product verdwenen en zit het aan je vingers. Dat vind ik stiekem toch wel een nadeel. Mijn vermoedens waren toch weer waar, ik heb toch echt liever een gewone poeder blush.

 photo The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome8_zpst2vquka6.png

De producten hebben een mooie en subtiele finish als je ze hebt uitgewerkt. Alleen naar mijn menig iets te subtiel want je ziet er bijna niets meer van. Ik vind het wel fijn dat ze niet vettig op de huid aanvoelen, daar heb ik echt een hekel aan. Maar tsja, ik vind het gebruikersgemak toch niet je van het. The Body Shop heeft het goed en leuk geprobeerd, maar dit zijn stiekem toch geen producten voor mij.

 photo The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome6_zpsac25hn7q.png

De The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome is zeker een leuk product met mooie kleuren, maar het is toch niet helemaal wat mijn voorkeur heeft. Maar voor mensen die dit soort producten fijn vinden is het zeker een aanrader. De Highlighting Dome’s zijn te koop voor € 10,- wat ik best een prima prijs vind. Natuurlijk alleen bij The Body Shop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

23 reacties

 • Reply
  brightmorningdew
  1 juli 2015 at 10:25

  Fijne en eerlijke review! Ziet er mooi uit maar ik laat deze dus links liggen

 • Reply
  Frances
  1 juli 2015 at 10:27

  Ik ben persoonlijk niet overtuigd van dit product! Wel een fijne review, thanks.

 • Reply
  Manon
  1 juli 2015 at 10:45

  Fijne review! Ik zou ze ook laten liggen. Ik vind ze er wel leuk uitzien.

 • Reply
  Amelie
  1 juli 2015 at 10:53

  Wat een mooie kleuren! Ik vind dat creamy blushes altijd natuurlijker ogen

 • Reply
  Kirsten
  1 juli 2015 at 10:58

  Ik vind het idee erg leuk maar jammer dat ze iets te subtiel zijn dat je ze bijna niet meer ziet! Ik ben denk ik wel meer van het betere pigment als het op dat soort producten aankomt.

 • Reply
  beautifulday4makeup
  1 juli 2015 at 11:00

  Ik heb de golden en ik vind hem erg mooi!

 • Reply
  Margot
  1 juli 2015 at 11:05

  Ik hou meer van poeder blushes, maar ze zien er wel leuk uit!

 • Reply
  Ceetje
  1 juli 2015 at 11:10

  Ziet er schattig uit, maar toch ben ik niet echt een creme blush fan. Precies door wat je zegt/laat zien: streperig.

 • Reply
  Nicole
  1 juli 2015 at 11:27

  Ik vind ze er eigenlijk wel heel erg mooi uitzien!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  1 juli 2015 at 11:38

  Ik vind ze er erg mooi uitzien!

 • Reply
  Sara
  1 juli 2015 at 12:07

  Jammer dat ze niet heel goed bevallen. Ze zien er wel echt heel erg leuk uit en hebben inderdaad een mooi subtiel kleurtje!

 • Reply
  Femke
  1 juli 2015 at 12:23

  Ik vind deze lijn er echt ontzettend mooi uit zien. De producten en de vormen zijn het voor mij alleen net niet :-)!

 • Reply
  Michelle Kaiser
  1 juli 2015 at 12:29

  De prijs is inderdaad prima, maar ik zou ze persoonlijk niet kopen. Ik vind ze er niet heel erg oke uit zien.

 • Reply
  Melissa
  1 juli 2015 at 12:57

  Ik had nog een 5 euro bonnetje van TBS en kocht er ook één. Ik merk dat ik toch liever gewoon een poeder pak. Het effect is wel erg mooi!

 • Reply
  Dionne
  1 juli 2015 at 13:14

  Ik vind ze heel mooi er uit zien!

 • Reply
  manon
  1 juli 2015 at 15:07

  Wat een mooie producten! Ik heb nog nooit zulke blushes gebruik, maar deze lijken me erg mooi.

 • Reply
  chucky1012
  1 juli 2015 at 15:20

  Goede review!
  Jammer dat het effect minder mooi is.
  De kleur is mooi.

 • Reply
  Lisa
  1 juli 2015 at 15:31

  Ik vind de blush erg mooi!

 • Reply
  Natalie
  1 juli 2015 at 15:42

  Wat jammer, ze zien er zo leuk uit!

 • Reply
  Tamara
  1 juli 2015 at 18:46

  Ze zien er wel best mooi uit!

 • Reply
  Mariëlle
  1 juli 2015 at 19:21

  Ik vind de kleurtjes wel erg mooi!

 • Reply
  Andréa
  6 juli 2015 at 23:17

  De kleuren zijn wel erg mooi, jammer van de mindere werking :(
  x

 • Reply
  Nicole
  7 juli 2015 at 22:10

  Ik vind het effect mooi! Wel jammer dat de kleur vervaagt als je hem uitblend.

 • Laat een reactie achter