Zoeken
Sluit dit zoekvak.

The Body Shop Hemp For Ultra Dry Skin

The Body Shop Hemp For Ultra Dry Skin

Ik denk dat iedereen de The Body Shop Hemp collectie wel kent, wat het doet je meteen aan wiet/hennep denken. The Body Shop kwam al met deze collectie voor de CBD olie hype en was toen best spraakmakend. De Hemp lijn van The Body Shop is geschikt voor de zeer droge huid en hennepolie zorgt ervoor dat de huid weer soepel en gehydrateerd wordt.

The Body Shop Hemp For Ultra Dry Skin
The Body Shop Hemp For Ultra Dry Skin

The Body Shop Hemp Overnight Nourishing Rescue Mask – € 20,00

Heb je last van een droog en trekkerig gevoel op je gezicht?Met dit masker herstel je de natuurlijke vochtbalans van je huid. Breng het aan op de huid voor je gaat slapen en terwijl jij lekker slaapt, wordt je huid intensief verzorgd. ’s Ochtends wordt je huid net zo uitgerust wakker als jij. Het gezichtsmasker brengt een heel dun, en verzorgend laagje aan op de huid, waardoor het vochtgehalte van je huid tot wel 72 uur op peil blijft. Het masker is verrijkt met hennepolie, een ingrediënt dat het herstel van de huid bevordert en bekendstaat als intensief verzorgend.

 • Nachtmasker voor droge huid
 • Houdt het vochtgehalte van je huid tot 72 uur op peil
 • Verrijkt met hennepolie uit Frankrijk en biologische Community Trade-aloë vera uit Mexico
The Body Shop Hemp For Ultra Dry Skin

Ik vind dit best een interessant product en was dan ook erg benieuwd hoe het zou werken. Ik heb geen extreem droge huid (juist niet) maar ik merk dat de huid onder mijn ogen wel wat extra hydratatie kan gebruiken en bracht het daar dus plaatselijk aan.

Voor het slapen gaan bracht ik het masker aan en ging slapen. Ik smeer het er gewoon op als een verzorgende crème, niet een hele dikke laag. Aan de geur moet ik wel een beetje wennen, het is niet vies, maar ik vind het ook zeker niet lekker. De volgende ochtend word ik inderdaad wakker met een heerlijke zachte huid. Het werkt echt heel goed. Aangezien het masker 72 uur (3 dagen) belooft te hydrateren gebruik ik het masker maar 1 á 2 keer per week.

Mocht je echt een hele droge huid hebben, dan denk ik dat dit product heel prettig voor je kan zijn.

The Body Shop Hemp For Ultra Dry Skin
The Body Shop Hemp For Ultra Dry Skin

The Body Shop Hemp Body Butter – € 18,00

Dit is dé bekende body butter die verrijkt is met hennepolie. Het is dan ook niet zo gek dat dit een best seller van The Body Shop is. Trekt snel in en zorgt voor 24-uurs hydratatie. Eigenlijk is het gewoon een body butter zoals we hem kennen van The Body Shop alleen dan verrijkt met hennepolie en een andere geur.

 • 24 uur lange hydratatie
 • Helpt de vochtbalans van de huid te herstellen
 • Boterachtige textuur
 • Voor de zeer droge huid
The Body Shop Hemp For Ultra Dry Skin

De body butter is inderdaad heel dik en romig, maar smeert wel erg prettig uit op de huid. De geur van de hele lijn is hetzelfde maar ik vind dat niet echt lekker ruiken. De body butter trekt wat minder snel in en laat wel een vettig laagje achter. Maar dat vind ik ook niet zo gek, het is een product dat bedoeld is voor de extreem droge huid en dan is dat vaak wel fijn. Zelf heb ik geen droge huid dus vind hem wat heftig.

Heb je dus een droge huid of bijvoorbeeld erg droge voeten, dan is dit een heel fijn en verzorgend product.

The Body Shop Hemp For Ultra Dry Skin
The Body Shop Hemp For Ultra Dry Skin

The Body Shop Hemp Hand Protector – € 13,00

Mijn handen zijn echt ontzettend droog op dit moment. Dit komt deels door mijn eczeem maar ook door het klussen en de tijd van het jaar. Het is belangrijk je handen te beschermen en hydrateren. Gelukkig ben je dan met deze handcrème aan het goede adres. Zelfs de droogste handen worden zachter en soepeler van deze intensief verzorgende handcrème met hennepolie.

 • Zeer intensieve hydratatie
 • Werkt rustgevend en beschermend
The Body Shop Hemp For Ultra Dry Skin

Ik vind deze handcrème in combinatie met mijn droge eczeem handen erg prettig om te gebruiken. De handcrème verzorgt de huid goed en mijn droge huid voelt een stuk soepeler aan. Wel blijft er een beetje een plakkerige laag achter op je handen, daar moet je wel tegen kunnen. Daarnaast vind ik de geur ook wat overheersend en niet echt lekker. Maar dat is persoonlijk of je je daar aan stoort of niet.

The Body Shop Hemp For Ultra Dry Skin

Heb je echt een (hele) droge huid en ben je opzoek naar producten die het goed hydrateren? Dan is de Hemp lijn van The Body Shop zeker iets voor jou, mits je tegen de geur kan. De producten zijn in de The Body Shop winkel en online te koop.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

 1. De reden waarom Ik het steeds heb laten liggen is de geur. Klinkt al niet als een fijne geur ik hou niet heel erg van geparfumeerde verzorgingsproducten, maar wanneer het onaangenaam ruikt is ook niet fijn.

 2. De handcrème is voor mijn (extreem) droge handen in de winter een toppertje. Persoonlijk vind ik het jammer dat The Body Shop geen kleinere variant verkoopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *