Zoek
Sluit dit zoekvak.

The Body Shop Eye Palette Frosted Pastels

 photo TheBodyShopEyePaletteFrostedPastels_zps308f5f68.png

Naast de bekende kerstgeuren van The Body Shop en de heerlijke mierzoete appelgeur komt The Body Shop ook met een aantal prachtige make-up producten speciaal voor de kerst. The Body Shop heeft eigenlijk elk jaar wel een beetje van hetzelfde met een kleine verandering. Dit jaar zien de oogschaduw paletten er uit als een echte kersttrui met natuurlijk een erg mooie inhoud, laten we snel verder kijken!

 photo TheBodyShopEyePaletteFrostedPastels3_zpsc53fb7d0.png

De voorgaande jaren had The Body Shop eigenlijk vrijwel altijd dezelfde kleuren oogschaduw in de paletten zitten, je had dan de keuze uit bruin en grijze tinten. Dit jaar pakt The Body Shop het anders aan. Je hebt twee verschillende paletten met pastel kleurtjes, eens wat anders voor de kerst. Deze twee paletten zijn toch wel de pareltjes uit de Winter Trend 2014 Collection. Ik heb het palette met de blauwe tinten, maar je hebt er ook nog eentje met nude en roze tinten, ook heel erg mooi.

 photo TheBodyShopEyePaletteFrostedPastels2_zpsd9407a57.png

De paletten zijn niet de handigste die ik ooit heb gehad. Ze zijn vrij groot en dus niet heel erg makkelijk mee te nemen. Ook is de verpakking van karton waardoor het ook een stukje minder stevig is dan plastic. Wel vind ik de opdruk wel heel erg leuk, het past echt bij de kerst. Op de achterkant van het palette vind je nog wat meer informatie, hoe je gemakkelijk de kleuren aan kan brengen met een stap voor stap uitleg. Ook staat er nog wat algemene informatie over het palette op de achterkant zoals namen en ingrediënten.

 photo TheBodyShopEyePaletteFrostedPastels4_zpsf8f4b903.png

Als we het palet open maken komen er vier mooie en koele tinten tevoorschijn waar je zeker een mooie look van zou kunnen maken. De pans zijn lekker groot waardoor je er gemakkelijk mee kan werken en groot genoeg zijn om de kwasten in de dippen.

 photo TheBodyShopEyePaletteFrostedPastels5_zps1bd514db.png

Er zijn vier verschillende kleuren met allemaal een andere soort finish. Sommige hebben een echte grove shimmer, de ene heeft een fijne shimmer en de andere is helemaal matte. Leuk om die verschillende soorten met elkaar te kunnen combineren. De oogschaduws zijn lekker zacht van structuur en de huid pakt gemakkelijk het pigment op.

 photo TheBodyShopEyePaletteFrostedPastels6_zpsbd1a8251.png

In de deksel van het palette vind je nog een grote spiegel waarmee je je make-up kan checken en bijwerken, handig! Ook zit er een dubbel kwastje en applicator bij, zelf ben ik hier niet echt heel erg fan van. Maar als je het even snel wil bijwerken kan het wel handig zijn.

 photo TheBodyShopEyePaletteFrostedPastels7_zps4206f482.png

Swatches van het palette! Stiekem had ik toch wel een beetje meer verwacht. De twee lichte kleuren zijn vrij goed gepigmenteerd vind ik zelf, maar de donkerste vind ik toch wel een beetje tegenvallen. De blauwe zie je haast niet omdat dit eigenlijk alleen grove blauwe glitters zijn en de donkerste kleur valt me echt tegen.

 photo TheBodyShopEyePaletteFrostedPastels8_zps9fd2add8.png

Look met het palette, jammer dat de kleuren niet echt tot zijn recht komen op je ogen. De donkerste kleur vind je in mijn crease, maar valt niet echt op. Terwijl het in het doosje echt een bijna zwarte kleur is, jammer!

 photo TheBodyShopEyePaletteFrostedPastels9_zpsded41223.png

De blauwe glitters vind ik wel tof in de binnenste ooghoeken, maar die heb ik denk ik wel drie keer aangebracht om er een beetje kleur uit te krijgen, toch jammer!

 photo TheBodyShopEyePaletteFrostedPastels1_zps2288e73f.png

Het had zo een mooi palette kunnen zijn, maar eerlijk gezegd word ik hier niet echt heel erg enthousiast van. Helemaal niet omdat je niet echt een knallende look terug ziet, terwijl het best sprekende kleuren zijn. Ook de prijs vind ik aan de hoge kant voor de kwaliteit die je er voor terug krijgt. Nee, dit is niet echt een musthave als je het mij vraagt. Het The Body Shop Eye Palette Frosted Pastels is te koop voor € 25,- bij The Body Shop. Het kerstassortiment vind je vanaf deze maand in de winkel!

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

33 reacties

 1. Fijn dat jij er zo eerlijk over bent….. want ik heb ook al andere (gigantisch positieve) reviews gezien van dit palette en die kon ik niet serieus nemen na de swatches…. het is gewoon echt niks voor de prijs. Je ziet het gewoon amper terug en het is super zonde, ook van je geld. Nope, dit wordt hem niet. xxx Lucinda

 2. Hmm ik had eigenlijk heel verwacht van dit palette toen ik mooie kleuren zag. Ik vond de blauwe kleur ook erg bijzonder. Ik vind deze swatches echt uitermate teleurstellend voor TBS én een prijs van 25 euro. Thanks voor je eerlijke review, deze laat ik lekker in de winkel!

 3. Gek dat sommige andere bloggers er zo enthousiast over zijn, ik vind de palettes zelf ook behoorlijk tegenvallen namelijk. De swatches vallen op zich nog wel mee, maar op het oog zie je niks terug van de kleurtjes. Zo jammer!

 4. Het is zeker jammer dat de kleuren zo slecht gepigmenteerd zijn! Ik had er inderdaad ook positieve dingen over gehoord. Maar zo is hij het geld niet waard, zeker niet zo’n flinke duit van €25,-. Goed dat je het ons laat weten :).

 5. Wat een tegenvaller is dit palette. Je ziet op je ooglid niets terug van de kleuren. Jammer, maar een gemiste kans voor The Body Shop.

 6. Wat jammer dat de pigmentatie zo tegenvalt, de zwarte oogschaduw met blauwe shimmers ziet er in de pan zo mooi uit :( Het doosje daarintegen vind ik wel super cute! X

 7. Dit is inderdaad niet om over naar huis te schrijven! Jammer wel want het is een leuk concept :-) Fijn dat je er alsnog een look mee hebt proberen te maken!

 8. Ik vond ze er prachtig uitzien, maar de prijs was voor mij al genoeg om ze niet te kopen. Zeker als de kwaliteit dan ook nog tegenvalt. Er zijn dan andere palettes die er ook mooi uitzien en niet zo prijzig zijn!

 9. Bah bah €25,-! Wel fijn dat ze stap voor stap uitleggen hoe je het moet aanbrengen want ben altijd zo een clown die maar wat doet. Swatches vallen tegen, jammer!!

 10. Oei ja, ik had ook meer verwacht, jammer. Bij TBS denk ik sowieso altijd eerder aan goeie skin en body care dan aan goeie make-up.

 11. Ik vind het een erg mooi en schattig palette! Maar de kleuren hadden best wat intenser gemogen… Geen voltreffer als je het mij vraagt! :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *