Search
Close this search box.

The Body Shop Early-Harvest Raspberry

 photo Framboos1_zps1c7046aa.png

Ik kan me nog goed herinneren dat de Raspberry lijn vast in het The Body Shop assortiment zat. Volgens mij is dat al een aantal jaar geleden want elke keer van mijn tante mocht ik dan weer iets nieuws uitzoeken voor mijn verjaardag, ik was en ben gek op deze geur. Maar nu heb ik goed nieuws voor de Raspberry fans onder ons! Het is tijdelijk voor de lente en zomer weer verkrijgbaar bij The Body Shop!

 photo Framboos2_zps920dd502.png

De lente is weer begonnen en daarom mogen we ons zeker wel verwennen met heerlijk zoete geuren, zoals die van frambozen. Goed nieuws, want ze liggen eindelijk weer in de schappen bij The Body Shop. Maar deze is net iets anders dan we gewend zijn. Deze Early-Harvest Raspberry lijn is zoals je al denkt, eerder geplukt dan normaal. Waarom? Omdat de huidoppeppende antioxidanten dan behouden blijven en dat is goed voor onze huidjes!

 photo Framboos4_zps0680c459.png

De The Body Shop Early-Harvest Raspberry collectie bestaat uit vijf heerlijke producten voor het lichaam. Een lekker body butter en body lotion, een shower gel, een heerlijke body scrub met echte frambozenpitjes en een mierzoete eau de toilette. Ik testte de eau de toilette en de body butter voor jullie uit

 photo Framboos12_zps7564b9a8.png

Het is misschien een beetje to much voor sommige mensen, maar ik weet ook zeker dat heel veel zoetekauwen hier heel blij van worden. De Early-Harvest Raspberry eau de toilette ruikt heerlijk naar zoete frambozen en het doet me meteen aan een zwoele zomerdag denken. De geur is zoet, erg zoet, daar moet je natuurlijk wel van houden. Maar de geur verliest al snel zijn hevige kracht en wat dan overblijft is een heerlijke zoete geur die deze zomer zeker kan!

 photo Framboos5_zpse402d71d.png

Zelf vind ik de geur heel erg lekker, maar dat kan bijna al niet anders want ik ben een echte zoetekauw en ben gek op de geur van frambozen en dan vooral deze heerlijke lijn van The Body Shop. En hij is helemaal niet duur! Je betaald maar 14 euro voor 30 ml, daar kan je zeker een hele zomer mee vooruit!

 photo Framboos6_zps998499c7.png

Dan hebben we nog de welbekende body butters van The Body Shop, natuurlijk kan deze niet missen in de Early-Harvest Raspberry lijn. Door de bewaarde antioxidanten in de frambozen is deze body butter zeer voedende voor de huid en belooft het ook nog eens een 24 uur aanhoudende hydraterende werking te hebben. Goed nieuws voor de droge huidjes na blootstelling van de zon.

 photo Framboos7_zpsebeacad2.png

De body butter waarschuwt nog even dat het niet geschikt is voor consumptie, haha. Ik moet er wel om lachen want de geur nodigt je inderdaad bijna uit om er een hapje van te nemen, hmm!

 photo Framboos8_zps29c6b2db.png

De body butter bevat cacoaboter en sheaboter dat fair trade kregen is, goed bezig The Body Shop! Wist je trouwens dat alle producten van The Body Shop fair trade waren en van dierproeven vrij? Zoals je op de ingrediëntenlijst kan zien zit er erg veel sheaboter en cacoaboter in. Maar ook heel veel verzorgende oliën. Wel jammer is dat er vrij weinig frambozen in zitten.

 photo Framboos9_zpsd00703f7.png

 photo Framboos10_zps04a57844.png

De body butter is echt heel dik en stug van structuur, totaal niet te vergelijken met een body lotion dus. Het is maar net waar je voorkeur naar uit gaat. Zelf vind ik een soepele en lichte body lotion lekkerder, maar heb je een hele droge huid dan weet ik zeker dat je deze super voedende body butter heerlijk vind.

 photo Framboos22_zps010d6fc7.png

Door de warmte van de huid wordt de body butter lekker zacht en is het goed uit te smeren over de huid. Het verbaasde me trouwens hoe snel het product werd opgenomen door de huid. Resultaat? Een heerlijk zachte en naar frambozen ruikende huid dat niet vettig of plakkerig aanvoelt!

 photo Framboos11_zpsf948bc8c.png

Prijzen:
The Body Shop Early-Harvest Raspberry Shower Gel – € 7,00
The Body Shop Early-Harvest Raspberry Body Lotion – € 10,00
The Body Shop Early-Harvest Raspberry Eau de Toilette – € 14,00
The Body Shop Early-Harvest Raspberry Body Scrub – € 15,00
The Body Shop Early-Harvest Raspberry Body Butter – € 16,00

De The Body Shop Early-Harvest Raspberry zijn vanaf nu te koop online en in de winkels van The Body Shop. Trouwens de producten van The Body Shop Early-Harvest Raspberry zijn online de tweede voor de halve prijs!

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’ – Pinterest 

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

37 reacties

  1. Ik heb net de douchegel van deze lijn op gemaakt. DIe heb ik echt al twee jaar geleden gekregen en stond een tijdje lang te wachten in mijn kast voordat ik hem in gebruik heb genomen. Wat een heerlijk geurtje. Leuk dat het weer verkocht wordt. Daar ga ik zeker een keertje naar kijken!

  2. Wat een fijne review! Ik was al heel erg benieuwd naar deze lijn, ik ben namelijk dol op frambozen. Fijne actie met de tweede voor de halve prijs, nodigt erg uit om te kopen. Maar eerst even ruiken in de winkels hihi ;-)

  3. Ik heb al eens de body butter gehad, erg lekker hoewel ik hem na een tijdje even zat van raakte. Ik vind het jammer dat je artikelen een beetje tegenvallen, je post alleen maar artikelen waar je geld voor krijgt of gekregen producten. Koop je dan niks meer zelf? En sta je er eigenlijk wel achter?

    1. Ik krijg deze producten toegestuurd, maar ik krijg hier geen geld voor! Ik zoek altijd naar nieuwe leuke dingen voor mijn site maar vaak krijg ik ze dan al toegestuurd. Dit heeft totaal geen invloed op mijn mening, ik vertel ook als ik een product niet fijn vind. Jammer dat je het zo ervaart :(

  4. Ik ben erg benieuwd naar de Raspberry geur! Ik ben wel bang dat deze geur iets te zoet is voor mij. Fruitige geurtjes ben ik nooit zo fan van!

  5. De geur lijkt me super lekker! Ik denk dat Elise een stukje hierboven trouwens bedoelt dat je eigenlijk geen producten zelf koopt voor op je blog. Daar kan ik me wel in vinden. Het is geen must, want je schrijft leuke reviews, maar het is wel een beetje makkelijk.

    1. Ik snap wat jullie bedoelen! Ik zal dan ook meer opzoek gaan naar alternatieve producten die ik gewoon lekker zelf heb geshopt of ontdekt heb! Zoals W7, Essence en Catrice en dergelijke!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *