Zoek
Sluit dit zoekvak.

The Body Shop Deep Sleep

In mijn verjaardagpakketje van Lara zat ook deze heerlijke Deep Sleep van The Body Shop. Toen we samen aan het shoppen waren in Utrecht vertelde ze me erover dat het zo een fijn product was voor het slapen. Ik gebruik het nu ongeveer een week en kan al niet meer zonder, wat een rustgevend product is dit. Niet alleen ik geef mijn mening vandaag over dit product, maar ook Lara! Klaar voor de dubbel review?

Ik heb hem nu standaard op mijn nachtkastje staan, deze Deep Sleep. Het gebruik is echt heel erg makkelijk. Voor het slapen spray ik een beetje over mijn kussen, deken en pyjama. Niet teveel want de geur is best wel aanwezig en je wilt het natuurlijk subtiel houden voor het slapen gaan. De geur is heerlijk kruidig maar zeker ook rustgevend, ik moet meteen een beetje aan een aroma therapie denken. Er zitten ontzettend veel rustgevende oliën in waardoor je lekker kan slapen, zoals sinaasappel, kamille, citroen en nog meer!

Ingredienten:

Alcohol Denat., Aqua (water), Limonene, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Polyvinyl Alcohol, Citrus Aurantium Dulcis Oil (essentiële zoete sinaas-appelolie), Citrus Medica Limonum Oil (essentiële citroenolie), Acrylates/C12-22 Alkyl Methacrylate Copolymer, Linalool, Zea Mays Starch (maïsmeel), Helianthus Annuus Seed Oil (zonnebloemolie), Lavandula Hybrida Oil (essentiële lavandinolie), Hydrolysed Corn Starch Octenylsuccinate, Hydrolyzed Corn Starch (gehydrolyseerd maïsmeel), Propylene Glycol, Anthemis Nobilis Oil (essentiële kamille-olie), Citral, Humulus lupulus (hopextract), Citrus Aurantium Amara Oil (essentiële petitgrainolie), Geraniol, Citronellol, Zizyphus jujuba (jujube-extract).

Voor het slapen gaan ruik je een heerlijke subtiele geur die je helemaal tot rust laat komen. Door de geurmoleculen wordt de geur weer in je slaap geactiveerd, bijvoorbeeld als je je omdraait, dit zorgt ervoor dat je rustig blijft en lekker door kan slapen. Sinds ik dit heerlijke product gebruik slaap ik ontzettend goed en word ik fijn wakker. Ik had sowieso geen problemen met slapen maar nu is het nog fijner, als ik het een dag niet gebruik mis ik het gewoon!

Lara:
Ik kreeg anderhalf jaar geleden voor sinterklaas een set Deep Sleep van The Body shop. Ik had geen last van slaapproblemen, maar ik probeerde het spraytje toch maar uit. Ik sprayde het, zoals op de verpakking staat, op mijn kussen en laken en ook op mijn armen. Ik moest eerst wat wennen aan de geur, maar het is een geur waar ik rustig van word. Een fijne geur die gedurende de nacht ervoor moet zorgen dat je lekker slaapt en dat je ook door blijft slapen. Wanneer ik deze spray gebruik, bijna elke nacht, slaap ik heerlijk en word ik uitgerust wakker. Het is ook ideaal om te gebruiken wanneer je vroeg op moet staan . Je slaapt namelijk ’s nachts heerlijk door en word pas wakker van de wekker, ideaal.

De geur is wel even anders, maar  je went er aan. Wanneer ik de geur nu ruik denk ik; hmmm ik ga weer een heerlijke nacht slapen!

Er is een hele Deep Sleep lijn te koop bij The Body Shop met onder andere natuurlijk deze rustgevende spray, maar ook een essential oil, kalmerende badmelk, kalmerende douchegel en bodylotion. De Deep Sleep spray kost € 16,00 voor 100 ml.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

51 reacties

 1. Wat een apart product. Nog nooit van zoiets gehoord. Haha, ik slaap de laatste tijd iets te diep en te goed en kan m’n bed maar lastig uitkomen. Voor mij is die spray voorlopig nog geen optie ;)

 2. Ik heb zoiets van het merk Le couvent des minimes, maar gebruik hem eigenlijk nooit. Had hem een keer gebruikt, maar had toen een beetje teveel gesprayed en stikte zowat toen ik in bed lag haha, maar de volgende keer zal ik wat minder gebruiken. De laatste tijd slaap ik best wel slecht, dus ik moet hem maar weer eens even gaan zoeken.

 3. Heb hem ook sinds een week, en heb zeker wel het idee dat het werkt, de geur is ontspannend!
  Mw van de bodyshop vertelde mij dat ze net de opdracht hadden gekregen alle deep sleep producten uit de winkel te halen, ze wist ook niet of hij uit het assortiment ging, of dat het vernieuwd werd !
  Gelukkig toen ik er kwam hadden ze er nog één achter liggen.

 4. Die heb ik trouwens nog nooit gezien! Ik zou dit wel willen proberen, op het moment kan ik heel slecht slapen als ik alleen ben, dus misschien is dit een oplossing.

 5. Klinkt heel goed! Wat een leuk product! Ik heb niet echt moeite met in slaap komen, maar slaap soms wel onrustig na drukke dagen op mijn werk en moet dan wel weer om 6u opstaan. Misschien is dit wat voor mij!

 6. De hele aromatherapielijn zou uit het assortiment gaan bij TBS, hoorde ik verleden nog. Dus ook deze deep sleep spray. Ik heb hem zelf ook en ben er heel tevreden over.

  Ik zou het jammer vinden als hij echt uit het assortiment gaat. Maar dan hoop ik nog wat back-ups te kunnen inslaan als hij hopelijk in promotie staat.

 7. Dit klinkt echt als iets voor mij want ik slaap heel erg slecht! Ik ga het zeker eens een keer uitproberen. Bedankt voor je review want eerst was ik namelijk altijd een beetje sceptisch over dit soort spullen.

 8. Ik heb deze ook, maar ik ben er nog steeds niet uit wat ik er van vind. De eerste keer dat ik hem gebruikt had, had ik juist het gevoel dat ik wakker bleef van al die geuren die ik opeens rook haha. Ik moet het nog maar eens een kans gaan geven :)

 9. Hoe lang zal je ongeveer met zo’n spray doen? Vind het zo duur om uit te proberen terwijl ik hem misschien niet fijn vindt.
  Maar het klinkt wel hemels! Gebruik nu hiervoor de parfum van mijn vriend, haha :P

 10. Wat een bijzonder product. Ik had er nog nooit van gehoord, maar het klinkt erg goed. Ik heb geen last van slaapproblemen, maar toch lijkt het me heerlijk om eens te proberen (:

 11. Ik was altijd al benieuwd naar deze! Sowieso naar de hele deep sleep lijn. Heb er 1 van Rituals maar die ruikt eerder naar schone was dan een lekker rustgevende geur. Wil deze ook proberen!!

 12. Ik slaap aardig goed, maar ik erg benieuwd naar deze spray. Lijkt me heerlijk! Alleen ik vind 16 euro wel een beetje veel, weet niet of ik die gok moet wagen…

 13. Dit is natuurlijk puur psychologisch. Ik heb zelf deze spray ook een hele tijd gebruikt, gewoon omdat ik de geur lekker vind. Ik denk dat ’t je laat concentreren op de geur van de spray waardoor je gefocust bent op 1 ding, waardoor je weer makkelijker in slaap valt.

  Ik vind de geur iig erg lekker, maar mijn vriend heeft er wat moeite mee en heeft de spray verbannen uit de slaapkamer *huilie*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *