Search
Close this search box.

The Body Shop Colour Crush Nagellak

 photo TheBodyShopColourCrushNagellak_zps684eb0a5.png

The Body Shop is lekker bezig, ze zijn een beetje bezig al hun producten een nieuw jasje te geven. Jullie zijn vast al bekend met de Colour Crush lipsticks en oogschaduws. Goed nieuws, want vanaf deze week breid The Body Shop het Colour Crush assortiment uit met 24 nieuwe kleuren nagellak! Ik testte er een paar uit en ik vind ze echt heel erg leuk!

 photo TheBodyShopColourCrushNagellak1_zps1a7d41e1.png

De totale collectie Colour Crush nagellak bestaat uit 24 verschillende kleuren die geïnspireerd zijn op de natuur. Voor zover ik het weet zijn het allemaal effen kleuren zonder shimmers of dergelijke. De kleuren vind ik goed gekozen maar ze zijn wel erg veilig. Wil je dus iets meer knallen dan kan dat niet echt met deze lakken, maar wellicht kan een leuke topcoat ze opfleuren!

 photo TheBodyShopColourCrushNagellak5_zps5ac1298c.png

The Body Shop staat natuurlijk voor vrolijke kleuren maar vooral eerlijke ingrediënten, die vind je dan ook terug in deze nagellak. De ingrediënten zijn volledig vegetarisch en worden niet getest op dieren. Ook zitten er geen agressieve chemicaliën in zoals de veel genoemde formaldehyde, formaldehyde-hars en kamfer. Deze eerlijke formule is ook nog eens verrijkt met het Community Fair Trade marula-olie die je nagels verzorgt een mooie glanzende finish geeft die snel droogt.

 photo TheBodyShopColourCrushNagellak7_zpsaf360100.png

De lakken hebben allemaal een hele fijne structuur en lakken erg fijn. Ze hebben niet een heel dun kwastje maar ook geen extreem brede, eigenlijk precies goed. Hij is plat en heeft een rechte onderkant. Ik vind hem erg fijn lakken en precies, daar kunnen veel merken nog iets van leren! De inhoud van de flesjes is 6.8 ml wat een prima inhoud is, daar kan je zeker een tijdje mee voort. Elke swatch hieronder bevat trouwens 2 laagjes.

 photo TheBodyShopColourCrushNagellak4_zpsc659fbf4.png

Rosy Cheeks, een lieve zachte roze kleur die iedereen vrolijk maakt. Het is een subtiele roze kleur wat hem juist zo mooi maakt.

 photo TheBodyShopColourCrushNagellak8_zpsa22b5197.png

Crème Menthe, weten jullie nog een paar jaar geleden dat een mintgroene lak zo een hype was? TBS heeft nu ook een prachtige in zijn assortiment!

 photo TheBodyShopColourCrushNagellak10_zps761dc8da.png

Le Vert The Body Shop, inderdaad het echte groene van TBS! Een hele mooie kleur voor het najaar.

 photo TheBodyShopColourCrushNagellak9_zpsc34d1815.png

Fraise Aphrodisiaque, ik weet niet echt wat ik van deze kleur moet vinden, is hij nou rood of oranje. Het is in ieder geval een unieke en klassieke mix!

 photo TheBodyShopColourCrushNagellak6_zps468ecf0d.png

De houdbaarheid van de nagellak is prima, ik heb hem 3 dagen opgehad en begon hier en daar een beetje te chippen. Geen bijzondere verrassingen dus. Maar als mijn nagellak begint te chippen wil ik hem wel weer graag verwijderen, dat kan nu heel gemakkelijk en zonder zorgen met deze Sweet Almond Oil Nail Varnish Remover. Een nagellak remover met een 4-in-1 verzorging. Want deze nagellak remover bevat geen aceton, maar wel verzorgende ingredienten zoals amandelolie, sojaolie en suikerrietextract. Deze ingredienten verzorgen je nagels en verzachten de nagelriemen. En het beste is dat het de huid en de nagels niet uitdroogt!

De nagellakremover heeft een typische nagellakremover geur, behalve als je hem gebruikt dan heeft hij een hele subtiele lekkere geur, ik kan de geur niet echt omschrijven. Hij verwijderd gemakkelijk de nagellak en droogt mijn huid en nagel niet uit, geweldig! Wel hou je een klein beetje vettige vingers over, maar dat heb ik liever dan wit uitgeslagen nagels en vingers!

 photo TheBodyShopColourCrushNagellak2_zps605c5068.png

Ik vind het een hele leuke toevoeging aan het The Body Shop assortiment en de nagellak remover is echt heel erg fijn. De lakjes hebben een fijne prijs van € 6,- per stuk en de nagellakremover van 100 kost € 8,50 wat ik een hele hoop geld vind voor een nagellakremover in een vrij kleine verpakking. Maar hij is wel veel beter dan een basic nagellakremover, maar of ik er het prijsverschil voor over heb weet ik niet. De nieuwe nagelproducten van The Body Shop zijn vanaf deze week te koop!

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

32 reacties

  1. Sweet colours! Heel mooi al die kleurtjes. Persoonlijk wijk ik bijna nooit af van Essence nagellak, deze blijft lang zitten bij mij én is een koopje, maar zie hier wel wat kleurtjes die ik wil.

  2. Oeh la la, wat een prachtige kleuren nagellak! Leuk dat The Body Shop deze gaat verkopen. En, dan maar liefst meteen 24 stuks. Genoeg keuze :-) Wat kun jij trouwens mooi je nagels lakken. Daar ben ik jaloers op!

  3. Wat een mooie kleuren nagellak. En wat heb je mooie nagels en mooi gelakt! De nagellak remover klinkt ook erg fijn, maar inderdaad de prijs.. Maar de lakken vind ik wel erg interessant.

  4. Toen ik in 2000 bij The Body Shop begon te werken hadden ze ook nagellak. Dat hadden ze later uit het assortiment gehaald. Tot nu dus. Werd tijd! ;-) Ziet er goed uit!

  5. Wat een geweldige lakken! Ik zag de Crème Menthe eerder al voorbij komen bij PinkyPolish, maar jij hebt me overtuigd, deze moet ik ook hebben! Die donkere vind ik ook geweldig!

  6. Zou je een keer een filmpje willen maken over hoe je, je nagels zo mooi en perfect lakt? Misschien wat tips en tricks.. Ik bak er namelijk niks van..

    Mooi lakjes :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *