Zoek
Sluit dit zoekvak.

The Body Shop Colour Crush Lipstick

 photo TBSlipstick_zpsaf1af835.png

The Body Shop had al een heel assortiment met prachtige lipsticks, maar die waren wel toe aan een nieuw jasje en een nieuwe formule. De lipsticks hebben een hele metamorfose ondergaan en zien er nu heel erg hip en strak uit. De nieuwe intensief verzorgende lipsticks zijn gemaakt van de beste pigmenten en de beste kwaliteit. De kleuren variëren van rode-loperrood, prachtig roze, nudes en iedere lipstick is diervriendelijk.

 photo TBSlipstick1_zps648c3b9e.png

De nieuwe Colour Crush lipstick collectie telt in totaal 24 kleuren met een indrukwekkende intensiteit. Het is een modieus kleurenpalet waar voor iedereen wel wat tussen zit. Er zijn drie kleurfamilies, rood, roze en nude. De kleur van de familie is terug te zien aan de dop! De lipsticks hebben een pure kleur en een subtiele glans. Maar ook hydraterende de lipsticks de lippen ook nog eens heel goed. Dit komt omdat de lipsticks kersenpitolie bevatten. De prachtige glans komt door de Community Fair Trade-maroelaolie.

 photo TBSlipstick2_zps0f689068.png

De lipsticks vind ik er heel erg mooi uitzien en hebben een luxe, vrolijke uitstraling. De lipsticks kosten 12 euro per stuk wat ik een prima prijs vind voor deze super leuke en vrolijke lipsticks. Laten we ze gaan testen!

 photo TBSlipstick3_zps6a1b052c.png

305 Golden Girl is een prachtige nude kleur, ik moest er in het begin een beetje aan wennen maar ik vind hem me eigenlijk wel mooie en chique staan. Hij is net iets donkerder dan mijn eigen lippen en de lipstick heeft prachtige zilveren glitters die je subtiel terug ziet. Je moet er wel van houden maar hij is wel erg mooi.

 photo TBSlipstick4_zps70f42f09.png

Van een subtiele nude kleur gaan we naar een echte knal kleur die je zeker deze zomer kan dragen. 201 Red Hot Rasberry is een echte eyecatcher en glijd over de lippen heen en laat een intense kleur achter op de lippen. Hij voelt heerlijk zacht aan op de lippen en heeft echt een mooie heldere kleur.

 photo TBSlipstick5_zpsb3421593.png

Dan hebben we nog de laatste kleur familie, stralend rood en dat is deze 101 Red Siren zeker. De kleur dekt prachtig en heeft een hele spraakmakende kleur. Zelf moet ik er altijd heel erg aan wennen aan zo rood, maar het is wel prachtig!

Ik ben erg fan van de lipsticks, ze hebben een super leuke huls en brengen heel fijn aan. Ze glijden echt over je lippen heen en maken ze lekker zacht. Wat me opviel is dat je met deze lipstick heel makkelijk kan drinken en er geen laagje achterblijft op het glas. Dikke pluspunten scoort The Body Shop hiermee! Helaas overleeft deze lipstick een hapje eten niet. Ik had op het terras een salade besteld maar na het eten was er niks meer van mijn lipstick over, bummer.

De Colour Crush Lipstick van The Body Shop zijn vanaf 29 juli te koop en gaan € 12,00 per stuk kosten.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

19 reacties

 1. De . 201 Red Hot Rasberry is echt mijn favoriete colour…… die ziet er geweldig uit! Ik hou van felle colours!
  Het staat je geweldig……

  Geniet van een prachtige summer day…..

  ;-)

 2. Ik vind de kleuren op zich wel mooi, behalve het ‘nude’ (bruin dus) dan. Ik zou alleen nooit €12 geven aan een lipstick van The Body Shop… Dan wacht ik nog wel €6.5 voor eentje van MAC ;-)

 3. Ik vind persoonlijk de nude kleur je iets minder passen, maar de andere kleurtjes staan je geweldig!

 4. Red hot raspberry vind ik het mooist, maar de rode lijkt mij ook tof. Toch zou ik zeker nu geen €12 uitgeven aan een lipstick. Ik heb genoeg kleuren, maar wie weet is er een keer een aanbieding :)

 5. Moooi!! Ik vind de eerste wat minder, maar de andere 2 vind ik echt mooi. Wel jammer dat ze niet lang houden, dat vind ik toch altijd wel een minpunt. Trouwens hele mooie foto van jou! :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *