The Body Shop Colour Crush Lipstick

 photo TBSlipstick_zpsaf1af835.png

The Body Shop had al een heel assortiment met prachtige lipsticks, maar die waren wel toe aan een nieuw jasje en een nieuwe formule. De lipsticks hebben een hele metamorfose ondergaan en zien er nu heel erg hip en strak uit. De nieuwe intensief verzorgende lipsticks zijn gemaakt van de beste pigmenten en de beste kwaliteit. De kleuren variëren van rode-loperrood, prachtig roze, nudes en iedere lipstick is diervriendelijk.

 photo TBSlipstick1_zps648c3b9e.png

De nieuwe Colour Crush lipstick collectie telt in totaal 24 kleuren met een indrukwekkende intensiteit. Het is een modieus kleurenpalet waar voor iedereen wel wat tussen zit. Er zijn drie kleurfamilies, rood, roze en nude. De kleur van de familie is terug te zien aan de dop! De lipsticks hebben een pure kleur en een subtiele glans. Maar ook hydraterende de lipsticks de lippen ook nog eens heel goed. Dit komt omdat de lipsticks kersenpitolie bevatten. De prachtige glans komt door de Community Fair Trade-maroelaolie.

 photo TBSlipstick2_zps0f689068.png

De lipsticks vind ik er heel erg mooi uitzien en hebben een luxe, vrolijke uitstraling. De lipsticks kosten 12 euro per stuk wat ik een prima prijs vind voor deze super leuke en vrolijke lipsticks. Laten we ze gaan testen!

 photo TBSlipstick3_zps6a1b052c.png

305 Golden Girl is een prachtige nude kleur, ik moest er in het begin een beetje aan wennen maar ik vind hem me eigenlijk wel mooie en chique staan. Hij is net iets donkerder dan mijn eigen lippen en de lipstick heeft prachtige zilveren glitters die je subtiel terug ziet. Je moet er wel van houden maar hij is wel erg mooi.

 photo TBSlipstick4_zps70f42f09.png

Van een subtiele nude kleur gaan we naar een echte knal kleur die je zeker deze zomer kan dragen. 201 Red Hot Rasberry is een echte eyecatcher en glijd over de lippen heen en laat een intense kleur achter op de lippen. Hij voelt heerlijk zacht aan op de lippen en heeft echt een mooie heldere kleur.

 photo TBSlipstick5_zpsb3421593.png

Dan hebben we nog de laatste kleur familie, stralend rood en dat is deze 101 Red Siren zeker. De kleur dekt prachtig en heeft een hele spraakmakende kleur. Zelf moet ik er altijd heel erg aan wennen aan zo rood, maar het is wel prachtig!

Ik ben erg fan van de lipsticks, ze hebben een super leuke huls en brengen heel fijn aan. Ze glijden echt over je lippen heen en maken ze lekker zacht. Wat me opviel is dat je met deze lipstick heel makkelijk kan drinken en er geen laagje achterblijft op het glas. Dikke pluspunten scoort The Body Shop hiermee! Helaas overleeft deze lipstick een hapje eten niet. Ik had op het terras een salade besteld maar na het eten was er niks meer van mijn lipstick over, bummer.

De Colour Crush Lipstick van The Body Shop zijn vanaf 29 juli te koop en gaan € 12,00 per stuk kosten.

Dit vind je misschien ook leuk

19 reacties

 • Reply
  chucky1012
  18 juli 2013 at 07:09

  De . 201 Red Hot Rasberry is echt mijn favoriete colour…… die ziet er geweldig uit! Ik hou van felle colours!
  Het staat je geweldig……

  Geniet van een prachtige summer day…..

  ;-)

 • Reply
  Sofie
  18 juli 2013 at 07:39

  Red Hot Rasberry is echt prachtig!

 • Reply
  Nena - whatevergivesjoy
  18 juli 2013 at 07:51

  Ik vind de kleuren op zich wel mooi, behalve het ‘nude’ (bruin dus) dan. Ik zou alleen nooit €12 geven aan een lipstick van The Body Shop… Dan wacht ik nog wel €6.5 voor eentje van MAC ;-)

 • Reply
  Kirsten
  18 juli 2013 at 08:05

  Ze zien er mooi uit (:! vooral de 2 fellere kleuren.

 • Reply
  Kimberley
  18 juli 2013 at 08:08

  Ik vind de glans heel mooi! Vooral de roze kleur is prachtig <3

 • Reply
  Hester
  18 juli 2013 at 08:32

  Ze zijn allemaal prachtig! De nude kleur heeft ook wel wat.

 • Reply
  annassophiabeautyblog
  18 juli 2013 at 08:35

  Ik vind persoonlijk de nude kleur je iets minder passen, maar de andere kleurtjes staan je geweldig!

 • Reply
  Laura
  18 juli 2013 at 15:05

  Mooie kleurtjes! Ik weet alleen niet of ik er 12 euro voor over heb.

 • Reply
  Kimberly
  18 juli 2013 at 17:03

  Ik vind ze allebei erg mooi eruit zien! Vooral die rode en roze! :D

 • Reply
  Beautyjuf
  18 juli 2013 at 18:11

  Wat een prachtige kleuren! De hulsen vind ik erg chic ogen. Fijn dat de dop dezelfde kleur heeft als de lipstick. Zo grijp je niet snel mis.

 • Reply
  Vera
  18 juli 2013 at 19:32

  Red hot raspberry vind ik het mooist, maar de rode lijkt mij ook tof. Toch zou ik zeker nu geen €12 uitgeven aan een lipstick. Ik heb genoeg kleuren, maar wie weet is er een keer een aanbieding :)

 • Reply
  Jana
  18 juli 2013 at 19:51

  Mooie lipsticks, jammer van de houdbaarheid :) x

 • Reply
  Lisa
  18 juli 2013 at 21:42

  Wat een mooie kleurtjes! de verpakking ziet er ook erg hip uit vind ik :-)

 • Reply
  Maxime
  18 juli 2013 at 22:24

  Ik vind ze erg mooi

  XO

 • Reply
  Danielleeee
  18 juli 2013 at 22:54

  Wauw ze zijn echt mooi ! Vooral de laatste twee !

 • Reply
  Linda
  19 juli 2013 at 01:58

  De kleuren staan je super!!
  Zonde dat ze een maaltijd niet overleven, dat had ik niet verwacht.

 • Reply
  beautycasebycaro
  19 juli 2013 at 09:11

  Moooi!! Ik vind de eerste wat minder, maar de andere 2 vind ik echt mooi. Wel jammer dat ze niet lang houden, dat vind ik toch altijd wel een minpunt. Trouwens hele mooie foto van jou! :-)

 • Reply
  kelly
  19 juli 2013 at 13:07

  305 staat echt vreselijk!

 • Reply
  Leila in Wonderland
  19 juli 2013 at 22:10

  Red hot Raspberry ziet er mooi uit!

 • Laat een reactie achter