Zoek
Sluit dit zoekvak.

The Body Shop Colour Crush (Glitter) Lipstick

The Body Shop Colour Crush (Glitter) Lipstick

The Body Shop heeft al een tijdje de Colour Crush lipsticks in het assortiment maar het werd wel weer eens tijd voor een update en een nieuw toevoeging. Zo zijn er dus nieuwe kleuren en een aantal glitter varianten voor de feestdagen. Ik laat je graag een aantal nieuwe kleuren zien.

The Body Shop Colour Crush (Glitter) Lipstick

Je lippen zijn gevoeliger dan de rest van je lichaam, dus is het belangrijk om ze goed te verzorgen en te beschermen. Tenminste dat vind The Body Shop. Ze hebben hun 16 trendtinten en 4 onweerstaanbare basiskleuren vernieuwd en je kunt ze niet alleen afwisselen, maar ook hydrateren ze je lippen tot wel 4 uur lang. Naast deze 20 lipsticks zijn er voor de feestdagen ook nog 3 Colour Crush Glitter lipsticks aan het assortiment toegevoegd die sterk gepigmenteerd zijn, een prachtige glossy finish hebben en laat zich moeiteloos laat aanbrengen.

The Body Shop Colour Crush (Glitter) Lipstick

De lipsticks zijn verrijkt met kersenpitolie, Community Trade-bijenwas uit Kameroen en maroela-olie uit Namibië die voor een heerlijke zachte lipstick zorgen die echt over de huid heen glijdt. Ik vind de verpakkingen van de lipsticks simpel maar wel chique. Je herkent de glitter lipsticks aan de stipjes op de verpakking. Onderaan de verpakking zie je trouwens een doorzichtig venstertje met daarin je kleur van de lipstick. Deze kun je er trouwens ook vanaf trekken en gebruiken met bijvoorbeeld een lip penseeltje.

The Body Shop Colour Crush (Glitter) Lipstick

Hier zie de de kleuren van links naar rechts geswatcht: Champagne Dusk, Boston Abstilbe, Scarlet Sunrise, Cranberry Tulip, Flaming Horizon, Nairobi Violet en Milan Pansy. Als je goed kijkt zie je de gouden glitters in de glitter lipsticks, daar moet je wel van houden maar het is wel een leuke toevoeging voor de feestdagen.

The Body Shop Colour Crush (Glitter) Lipstick

Champagne Dusk

Mooie glanzende nude tint met gouden glitters. Ik vind de gouden glitters leuk, maar mijn voorkeur heeft toch zonder glitters zoals hieronder.

The Body Shop Colour Crush (Glitter) Lipstick

Boston Astilbe

Ook dit is een mooie glanzende nude tint, maar dan zonder glitters. Deze vind ik zelf heel erg mooi en natuurlijk staan.

The Body Shop Colour Crush (Glitter) Lipstick

Scarlet Sunrise

Een knallende rode kleur is dit zeker en als je goed kijkt zie je de gouden glitters. Deze kleur vind ik erg tof voor de feestdagen. Ik zou deze kleur wel dragen met een feestje, voor overdag vind ik hem vrij heftig in combinatie met de glitters.

The Body Shop Colour Crush (Glitter) Lipstick

Cranberry Tulip

Deze mooie glanzende roze tint knalt zeker van je lippen af. Ik vind het een mooie kleur, zeker straks voor het voorjaar.

The Body Shop Colour Crush (Glitter) Lipstick

Flaming Horizon

Deze rode kleur knalt echt van je lippen af, ook deze is weer in combinatie met gouden glitters.

The Body Shop Colour Crush (Glitter) Lipstick

Nairobi Violet

Over knallende kleuren gesproken, deze paarse kleur kan er ook wat van. Desondanks dat het niet mijn kleur is, vind ik hem best leuk staan.

The Body Shop Colour Crush (Glitter) Lipstick

Milan Pansy

We sluiten de review af met deze spraakmakende zwarte kleur lipstick. Ik zelf hou er niet van en hij dekt ook niets eens mooi egaal. Nee, deze zou ik lekker skippen.

The Body Shop Colour Crush (Glitter) Lipstick

De lipsticks van The Body Shop zijn echt geweldig qua gebruik. Ze zijn boterzacht, glijden met het grootste gemak over de lippen en voelen heel erg prettig aan. Ze hebben een hele mooie glans en het lijkt net alsof je een lippenbalsem draagt. De pigmentatie is oké als je niet een volledig dekkende lipstick verwacht. De houdbaarheid is gemiddeld, omdat ze zo zacht zijn is de lipstick na een hapje eten wel verdwenen. Of je de glitters een leuke toevoeging vind is aan jezelf, anders kun je natuurlijk nog uit de normale lipsticks kiezen.

De The Body Shop Colour Crush (Glitter) Lipsticks zijn te koop voor € 10,00 per stuk bij The Body Shop. Wat vinden jullie van deze lipsticks?

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

  1. Hmm, ik word niet zo enthousiast van deze nieuwe lipsticks van The Body Shop. Om eerlijk te zijn, vind ik ze allemaal een beetje vlekkerig ogen. Het idee van de glitters vind ik dan weer wel ontzettend leuk! Al zou ik er niet voor kiezen om dit naar mijn werk te dragen. Bedankt voor je eerlijke review!

  2. Ik Wilde echt even zeggen dat ik het heel leuk vind dat jij zoveel reviews plaatst dus echt blog artikelen. Ik zocht nieuwe beauty bloggers die ik nog niet kon omdat steeds meer bloggers alleen nog maar filmpjes maken, en toen kwam ik jou tegen.
    Erg leuk sindsdien volg ik je en ik kijk elke dag even op je blog.
    Mijn complimenten

  3. Waarom nou weer een zwarte lipstick, haha. Dat snap ik echt niet. Ik droeg dat toen ik 12 was en in m’n gothic-fase zat. Hij dekt ook niet eens mooi! Ik houd van TBS maar dit soort kleuren zal ik echt nooit begrijpen.. net als die violet, die zou mij echt afschuwelijk staan :’) Champagne Dusk vind ik prachtig bij je, ook Scarlet Sunrise is prachtig voor de feestdagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *