Zoeken
Sluit dit zoekvak.

The Body Shop Colour Crush Eyeshadows

Vanaf februari liggen er 30 nieuwe kleuren oogschaduw bij The Body Shop in de winkel. Dit zijn de Colour Crush oogschaduws die een melange van paranotenolie, maroela-olie, honing, biologische koudgepeste kokosolie en sesamolie bevatten. Door deze ingrediënten voelen de oogschaduws heerlijk zacht aan, benieuwd naar deze 30 schatjes? Ik testte ze voor jullie uit!

Helaas op de foto’s heb ik maar een selectie van de kleuren. Voor het hele overzicht raad ik je toch aan eventjes een bezoekje te brengen aan de winkel om ze allemaal te kunnen bewonden. Wat ik wel kan is je wat meer vertellen over de Colour Crush oogschaduws.

De collectie bestaat uit fantastische neutrals, chique nudes, rijke aardetinten, shocking pink, prachtig paars, betoverend blauw en glanzend groen. Zoals The Body Shop zelf zegt. Ze hebben de hele wereld rondgereisd op zoek naar de meest zeldzame pigmenten. Deze hebben ze vakkundig gemalen en vermalen met natuurlijk fair trade-oliën om een prachtige glans en pigment te krijgen.

De hele collectie van 30 kleuren oogschaduws bestaat uit mono’s, er zijn dus geen palettes aanwezig in deze collectie. De oogschaduws zijn wisselend qua finish, de ene heeft een prachtige matte finish en de andere weer met een shimmer er in.

De verpakking is nieuw en dat valt ook meteen op. De verpakking is gemaakt van gerecycled plastic, helemaal wat bij The Body Shop past.

De glans van de oogschaduws komt niet door de luizenhuidjes die veel andere oogschaduw merken gebruiken maar door de mica, dit is een mineraal die voor een mooie glans in de oogschaduw zorgt.

En dan nog een paar swatches van de oogschaduw’s, ze zin aardig gepigmenteerd maar niet geweldig als je het mij vraagt.

De kleuren van links naar rechts zijn: Sweet Pea, Boyfriend Jeans, Golden Girl, Grape Expectations en Berry Cheeky. Dat zijn nou nog eens leuke namen vind je ook niet?

Ik heb nog een look gemaakt met de kleuren Sweet Pea, Golden Girl en Grape Expectations, maar ik moet zeggen dat de kleuren op het ooglid niet echt goed pakken, ook met een goede oogschaduw basis eronder. Ook vind ik de kleuren niet erg mooi in elkaar over blenden, een beetje jammer. Wel kan je de kleuren opbouwen in pigmentatie door een natte kwast te gebruiken.

Ik vind de nieuwe Colour Crush oogschaduws heel erg leuk, maar de pigmentatie en het gebruiksgemak vind ik zelf iets minder.

De Colour Crush oogschaduws zijn vanaf nu te koop bij The Body Shop voor € 10,00 per stuk.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

42 reacties

  1. Jammer dat de pigmentatie je wat tegenviel. Op je arm zagen ze er echter wel heel mooi en goed uit! De kleuren zijn wel uiteenlopend dat is wel leuk, maar als de pigmentatie niet perfect is, zou ik ze niet zo snel kopen voor 10 euro per stuk.

  2. Ik vind de kleuren die je hebt geswatched niet zo bijzonder en ook de pigmentatie is niet mind-blowing. Hopelijk zijn de andere kleuren oogschaduw wat beter :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *