Zoeken
Sluit dit zoekvak.

The Body Shop Color Crush Dinner

Gisteren was ik laat in Amsterdam aanwezig voor het Color Crush dinner van The Body Shop. Een heerlijk dinner waar The Body shop een hele nieuwe lijn liet zien waar ze heel trots op zijn! Ze brengen namelijk rond februari – maart maar liefst 30 nieuwe oogschaduw’s uit in prachtige kleuren en op het eerste gezicht, geweldige pigmentatie. Benieuwd naar een sneak peak van het event en de oogschaduw’s, ik neem je mee!

Helen en ik kwamen als eerst aan op het event, we waren eerst nog eventjes Amsterdam in geweest om te shoppen (maar uiteindelijk natuurlijk niks gekocht, nou ja, ik wat ondergoed en wat bij de H&M home) en hadden het koud dus besloten al vast een half uur van te voren langs te gaan. We werden ontvangen in een prachtig gebouw en konden lekker op ons gemak een aantal foto’s schieten van een mooi opgemaakte zaal! Hierboven zie je een selectie van de 30 nieuwe oogschaduw kleuren.

Moodboards van de oogschaduw’s, zien ze er niet prachtig uit?

Onder een prachtige presentatie met veel kleur en muziek mochten we ook genieten van ons eigen kleur palette als voorgerecht. Ik moet zeggen dat ik een echt Hollandse eter ben en het van mij allemaal niet zo culinair hoeft, maar toch heb ik het helemaal opgegeten!

Onder het eten even lekker swatchen! Helaas waren al mijn swatch foto’s mislukt dus binnenkort zie je meer in een review!

Het hoofdgerecht, zeewolf met vergeten groentes. Vis ben ik eigenlijk niet zo een fan van maar van vegetarisch nou ook niet echt. Daarom koos ik toch maar voor vis, je zou toch maar een lekkere visstick krijgen! Maar helaas, toch kon ik het goed wegkrijgen, want hij was best heel erg lekker. Alleen de vergeten groentes waren niet mijn ding, het bestond meer en deels uit wortel en dat is echt iets wat ik niet lekker vind.

Time to make-up! De beroemde visagist van onder andere GTST kwam ons de nieuwe make-upjes introduceren. Hier zit Ilja lekker in de make-up met een prachtige groene oogschaduw! Zie je het mooie pigment?

Tijdens de make-up workshop druppelde het nagerecht binnen, heerlijk kokosijs met een soort van karamel iets en chocolademousse. Helaas moesten Helen en ik daarna hals over kop weg omdat haar laatste trein over een half uur zou gaan door de aangepaste dienstregeling die toch nog even last minute uitvielen. Gelukkig waren we beiden rond 12 uur weer lekker thuis!

Dit was dus eventjes een sneak peak van het The Body Shop Color Crush Dinner. Hopelijk zijn jullie net zo benieuwd naar de oogschaduw’s van The Body Shop als ik ben! Binnenkort behandel ik ze natuurlijk uitgebreid op de website!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

49 reacties

  1. Wat een leuk idee. Erg leuk georganiseerd. Heerlijk eten en ondertussen met nieuwe make-up bezig zijn. Het toetje klinkt heerlijk! X

  2. Heel leuk om te zien, het ziet er echt gezellig uit! :D Die oogschaduws zien er ook errrug mooi uit, maar wel balen dat die groentes niet heel erg lekker waren. Wel zonde dat je swatch foto’s zijn mislukt. :(

  3. Ah wat leuk om te zien zeg! :) Jammer dat je het eten niet heel lekker vond.. of in ieder geval de groentes niet. Het ziet er wel heel lekker uit, haha! :D

  4. Wauw, wat leuk! Het ziet eruit alsof het echt een vet event was en I’m loving the sneakpeeks van de nieuwe lijn. Ziet er goed uit, kan niet wachten op reviews! :) xo

  5. Ooooh dat eten, ziet er ZO lekker uit! Lastig als je niet zo’n vreemde eter bent, maar ik zou het graag willen proberen. Oh en de oogschaduws zien er natuurlijk ook goed uit, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *