Zoek
Sluit dit zoekvak.

The Body Shop Cactus Blossom geurlijn

Automatische concepten

Al jaren ben ik fan van The Body Shop, als klein meisje begon het allemaal met de aardbeien zeep die ik af en toe kreeg van mijn tante die ik echt geweldig vond – en vind – ruiken. Tegenwoordig weet ik dat The Body Shop veel meer lekkere producten heeft en elk seizoen komt daar ook een nieuwe geur bij, deze zomer is dat de Cactus Blossom geurlijn!

Automatische concepten

Toen ik deze lijn voor het eerst zag kon ik me helemaal geen voorstelling van de geur maken. Normaal van fruit kan ik dat wel, maar ik had werkelijk geen idee hoe cactus bloesem zou ruiken. Deze lijn is verrijkt met de cactusbloemextract uit Marokko. Benieuwd als ik was rook ik meteen aan de geur en moet eerlijk toegeven dat ik er wel aan moest wennen. Het is een licht frisse geur, maar ik vind hem wel een beetje ‘muf’ om het zo maar te zeggen.

In de verpakking was ik dus niet weg van de geur, maar ik moet er wel bij zeggen dat de geur op de huid een stuk beter is en doet me ook echt aan een tropische zomer denken, erg lekker! De lijn is trouwens erg compleet en bevat een shower gel, body yoghurt, scrub, body butter en een hand wash.

Automatische concepten

The Body Shop Cactus Blossom Shower Gel – € 7,00

Deze shower gel is verrijkt met een exotische melange van cactusbloemextract uit Marokko en honing uit Ethiopië. Het reinigt en verkwikt je huid en heeft een bloemige en fruitige geur. Perfect voor een frisse start van de dag!

Heel veel bijzonders heb ik niet over de shower gel te zeggen, want het is gewoon een fijn en basic product met een lekkere geur.

Automatische concepten
Automatische concepten

The Body Shop Cactus Blossom Body Scrub – € 18,00

Maak je huid gladder en zachter met de tintelfrisse Cactus Blossom Body Scrub, verrijkt met een exotische melange van cactusbloemextract uit Marokko, honing uit Ethiopië en zacht scrubbende frambozenpitten. De verkwikkende, bloemige en fruitige geur van deze body scrub prikkelt je zintuigen en fleurt je badkamer op!

Ik ben gek op de scrubs van The Body Shop omdat ze goed hun werk doen. Schep wat uit het potje en verdeel het over de huid en maak een draaiende beweging. Na het afspoelen blijft er een zachte huid en lekkere geur over!

Automatische concepten
Automatische concepten
Automatische concepten

The Body Shop Cactus Blossom Body Yoghurt – € 10,00

De Cactus Blossom Body Yogurt trekt vliegensvlug in en houdt je huid tot wel 48 uur lang gehydrateerd. Je kunt de superluchtige, 100% vegan gel-crème direct na het douchen op je vochtige huid aanbrengen. Hij bevat cactusbloemextract uit Marokko en biologische amandelmelk uit Spanje en heeft een heerlijk exotische, bloemige geur.

Ik hou van de Body Yoghurt’s van The Body Shop. Een gewone body butter vind ik altijd net iets te rijk voor de zomer en daarom zijn deze juist perfect. Ze zijn lekker dun, voelen verkoelend aan, maken de huid zacht en trekken snel in, ideaal!

Automatische concepten
Automatische concepten

The Body Shop Cactus Blossom Body Butter – € 16,00

Droge huid? Die wordt weer heerlijk zacht met deze super hydraterende en weldadig rijke Cactus Blossom Body Butter. Deze body butter is verrijkt met een exotische melange van cactusbloemextract uit Marokko en sheaboter uit Ghana en heeft een verkwikkende, bloemige en fruitige geur.

Je bent team licht verzorgen of intensief verzorgen. Wil je net even iets meer verzorging omdat je een droge huid hebt? Dan is de body butter echt iets voor jou! Hij is dikker, voedt de huid meer en trekt ook iets minder snel in. Persoonlijk vind ik dat wat minder prettig in de zomer, maar ik heb dan ook niet echt een droge huid.

Automatische concepten

Mijn eerste indruk van de The Body Shop Cactus Blossom lijn was niet meteen heel erg geweldig. Ik vond het niet een geur waar ik meteen verliefd op was. Tijdens het gebruik ben ik de geur wel meer gaan waarderen maar ik kan nog steeds niet zeggen dat ik verliefd ben.

De The Body Shop Cactus Blossom lijn is vanaf nu te koop bij The Body Shop en online. Hebben jullie de geur al geroken en wat vonden jullie er van?

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

  1. Ik ben gek op cactus geur! En smaak! Een aantal jaren geleden had je van Pickwick cactus thee, maar die is nergens meer te koop! Helaas! Bij de Flying Tiger koop ik altijd cactus snoepjes, heel lekker zoet!

    Ik ben dus heel erg benieuwd naar deze lijn!

  2. Ohhhh, je maakt me nu heel erg nieuwsgierig naar de geur! Normaliter weet ik iedere geur van TBS wel te waarderen, maar nu begin ik te twijfelen… De verpakking ziet er in ieder geval wel heerlijk fris en zomers uit. Bedankt voor je eerlijke review!

  3. Deze lijn heb ik ook en vind de geur echt heerlijk voor de lente en zomer :) Niet zo’n aanwezige geur, maar gewoon een lekker fris minimaal geurtje wat je ruikt. De body yoghurt heb ik ook geprobeerd en voelt inderdaad lekker verkoelend :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *