Zoek
Sluit dit zoekvak.

The Body Shop Body Yogurt

The Body Shop Body Yogurt

In de zomer vind ik het altijd heerlijk om me in te smeren met een bodylotion. Als de benen gezien mogen worden smeer ik ze altijd lekker in omdat ze er dan nog wel eens droog uitzien of droog aanvoelen. The Body Shop heeft nu iets nieuws, Body Yogurt. Je kunt je voorstellen dat ik heel erg benieuwd was naar dit product bij het horen van de naam. En helemaal in combinatie met die lekkere geuren. Zou het een succes zijn?

The Body Shop Body Yogurt

Het klinkt heel leuk een body yoghurt, maar wat is het eigenlijk? De verfrissende geltextuur van de Body Yogurt trekt direct in de huid en zorgt 48 uur lang voor lichte hydratatie. Je kunt nu 15 seconden na het douchen je broek weer aandoen. De Body Yogurts zijn perfect voor een ochtend- of avondritueel, voor milde zomerdagen waarop je een plakkerig effect wilt vermijden, of mistige winterdagen. Je kunt ze dus altijd en overal gebruiken.

The Body Shop Body Yogurt

Ik heb hier varianten gekregen van de Body Yogurt, maar er zijn in totaal zes verschillende geuren:

 • Strawberry
 • Mango
 • Almond Milk
 • Moringa
 • British Rose
 • Banana (limited edition)

De body yogurts bevatten onder andere hyaluronzuur om de huid intensief te hydrateren en bevatten geen paraffine en minerale oliën. Ook fijn om te weten is dat The Body Shop natuurlijk niet op dieren test.

The Body Shop Body Yogurt

The Body Shop Almond Milk Body Yogurt 200 ml – € 10,00

Dit is echt één van mijn favoriete geuren van The Body Shop! Het is echt een heerlijke zachte geur die gewoon altijd goed en verfrissend is. Het is voor de gevoelige huid geschikt maar heb je die niet is hij ook ontzettend prettig. De yogurt is super zacht en trekt snel in de huid!

The Body Shop Body Yogurt

The Body Shop Moringa Body Yogurt 200 ml – € 10,00

Hou je van de zachte geur van Moringa, dan is deze geur echt iets voor jou. Persoonlijk is dit niet mijn favoriet waar ik weet dat er veel fan van zijn!

The Body Shop Body Yogurt

The Body Shop British Rose Body Yogurt 200 ml – € 10,00

Toen deze geur net op de markt kwam was ik echt blij verrast want normaal ben ik niet zo van de rozengeuren. Alleen deze is anders, zachter en frisser! Ik vind hem nog steeds heel erg lekker en gebruik hem dan ook graag.

The Body Shop Body Yogurt

The Body Shop Mango Body Yogurt 200 ml – € 10,00

Ik denk dat deze sowieso groot favoriet bij velen gaat zijn, want de mango geur blijft toch wel heel erg populair. Vroeger vond ik de geur van mango niet zo lekker maar ik ga het steeds meer waarderen!

The Body Shop Body Yogurt

De body yogurt ziet er niet echt uit als een yoghurt zoals wij hem kennen uit een pak. Het is meer een soort lichte gel die meteen al heel erg verfrissend aanvoelt. Hij smeert super makkelijk uit over de huid en trekt meteen in, heerlijk! Wil je hem extra verfrissend hebben dan is het ook een idee hem in de koelkast te bewaren, heerlijk voor op warme dagen!

The Body Shop Body Yogurt

Ik vind de toevoeging van de Body Yogurt aan het assortiment van The Body Shop echt heel erg leuk. Je hebt natuurlijk de dikke body butters en de normale body lotions, maar de body yogurt is lekker dun en verfrissend! Heerlijk voor de warmere dagen of personen (zoals ik) die gewoon van dunnere substanties houden. De zes verschillende body yogurts zijn vanaf nu te koop bij The Body Shop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

 1. Ik kan op mobiel je artikelen niet lezen door de Toyota Aygo reclame die beeldvullend is, niet vanzelf weggaat en geen kruisje heeft om weg te klikken.

  Alleen als ik de pagina vernieuw gaat hij wel weg, maar eerlijk gezegd vind ik dat wel een beetje vervelend om elke keer te doen ;)

  Verder wel leuk artikel over deze producten hoor :)

 2. Ik heb er twee, de rozen-versie en de amandel. Ik vind ze zalig en verheug me er elke keer weer op na het douchen. :) Ze smeren makkelijk uit en trekken snel in. Het is een beetje gel-achtig maar toch romig; ideaal als je haast hebt, vind ik.

 3. Ik heb de British Rose yoghurt en deze trekt inderdaad heel snel in. Dat vind ik een pluspunt, inclusief de zachte geur. Ik vond bijvoorbeeld de strawberry qua geur erg chemisch

 4. Is de Body Yoghurt vergelijkbaar met de Body Sorbet die The Body Shop vorig jaar heeft uitgebracht? Ik vind ze qua substantie overeenkomen met elkaar. Al ben en blijf ik verslaafd aan de body butters van dit merk :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *