The Body Shop Body Sorbet

 photo The-Body-Shop-Boby-Sorbet_zps48fe650d.png

Het ziet er bijna uit om op te eten en zo ruiken ze ook. The Body Shopt komt met iets nieuws wat ik heel erg leuk en lekker vind, body sorbets! Dit zijn een soort van body lotions alleen dan met een andere substantie en niet zo voedend. Heerlijk om te gebruiken op een warme dag om je lichaam lekker te verfrissen, een lekkere geur te geven en soepel aan te laten voelen. Ik ga jullie er meer over vertellen!

 photo The-Body-Shop-Boby-Sorbet1_zpsf1333ef2.png

Vanaf 12 mei liggen deze heerlijk smeerbare ijsjes in de winkel – maar ik heb ze al in veel filialen gespot -! Speciaal voor de zomer zijn deze sorbets op het lekker koel te houden. Het geeft je huid een tintelende en frisse sensatie en een hydraterend gevoel zonder te plakken! Heerlijk, want in de zomer vind ik veel body producten veel te rijk.

 photo The-Body-Shop-Boby-Sorbet2_zps574e7c22.png

De Body Sorbets zijn er in 5 verschillende geuren, die perfect bij de zomer passen. Het zijn dan ook allemaal lekker zoete geuren. Ze zijn in vier fruitge geuren: aardbei, mango, grapefruit en satsuma en een lekkere bloemengeur van Moringa. Maar stiekem is aardbei toch wel mijn favoriet en satsuma vind ik ook echt heerlijk!

 photo The-Body-Shop-Boby-Sorbet3_zpsb1a9de7e.png

Alle sorbets zijn verrijkt met aloë vera wat heerlijk verfrissend is in de zomer! Je ziet het niet voor niets in veel zomerse producten terug komen. Wel fijn om te weten is dat deze aloë vera helemaal fair trade uit Guatemala komt.

 photo The-Body-Shop-Boby-Sorbet5_zps32a85ce6.png

De ingrediënten van de body sorbets zien er ook erg goed uit. Desondanks dat het niet echt een voedend product is, zit het vol met voedende oliën en andere lekkere ingrediënten. Omdat de crème heel licht van structuur is en inhoud plakt hij niet op de huid en trekt ontzettend snel in!

 photo The-Body-Shop-Boby-Sorbet6_zpsf036e1a1.png

Het product ziet er echt uit om op te eten en zo ruikt het ook. De substantie lijkt een beetje op een primer en zo voelt het ook aan als je het uitsmeert op de huid. Alleen na een paar keer wrijven is het hele product verdwenen in de huid en voel je er niets meer van. Alleen dat de huid lekker soepel is, fris aanvoelt en een heerlijke geur heeft. Ik ben echt super enthousiast over deze body sorbets! Ze zijn heerlijk zacht, trekken super snel in en hebben geweldig lekkere geuren.

 photo The-Body-Shop-Boby-Sorbet4_zpsecb8cbd9.png

Ik kan je eigenlijk niets anders dan een heerlijke flacon voor de zomer aanraden in jouw favoriete The Body Shop geur. Ik weet zeker dat deze fles op komt deze zomer, zo lekker vind ik hem! Vanaf 12 mei ligt het overal in de The Body Shop winkels voor € 11,- per tube!

Dit product heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

23 reacties

 • Reply
  Amelie
  3 mei 2014 at 15:14

  Ik moet er echt een gaan kopen, iedereen is zo positief!!

 • Reply
  Tess Evea
  3 mei 2014 at 15:34

  Ik heb er nog niks negatiefs over gelezen dus ik ga morgen zeker eens even in Amsterdam kijken.. ik denk namelijk dat ik ze ook fantastisch zal vinden. :)

 • Reply
  Fashion meets Beauty
  3 mei 2014 at 15:42

  Ziet er ontzettend fijn uit!

 • Reply
  Dionne Knooren
  3 mei 2014 at 15:55

  Deze lijkt mij echt heel fijn!

 • Reply
  Tessa
  3 mei 2014 at 16:28

  Ik vind de naam alleen al zo lekker klinken hihi

  xxx

 • Reply
  Samantha
  3 mei 2014 at 16:33

  De naam is al geweldig en de substantie ziet er echt heel fijn uit! Ik hou van de geuren van TBS en ik wil er zeker éen hebben!

 • Reply
  Safiya
  3 mei 2014 at 16:34

  Deze moet ik echt hebben! Velen zijn er erg lovend over.

 • Reply
  Romy | Big Cozy Sweater
  3 mei 2014 at 17:05

  Lijkt me heel erg lekker/fijn!

 • Reply
  femketje
  3 mei 2014 at 17:33

  klinkt super nice ;D

 • Reply
  Marloes
  3 mei 2014 at 17:43

  Heerlijk zijn ze. Fijne review ook. Ik heb gisteren pink grapefruit gekocht. Ik ben zo benieuwd hoe die op mijn huid aanvoelt!

 • Reply
  denisevankalmthout
  3 mei 2014 at 17:51

  Deze moet ik echt hebben! Ik heb al veel reviews gelezen maar ik moet zeggen dat je blog lekker wegleest. Liefs

 • Reply
  iiiThinkPink
  3 mei 2014 at 18:05

  Lijkt me een fijn product!

 • Reply
  Todayslife
  3 mei 2014 at 18:32

  De pink grapefruit lijkt me heerlijk!

 • Reply
  MySimplySpecial
  3 mei 2014 at 19:06

  Ik ga binnenkort maar eens bij TBS kijken!

 • Reply
  elegantic
  3 mei 2014 at 19:08

  Hmm, ik heb de mango versie meegenomen vandaag. Ik vind hem heerlijk!

 • Reply
  Daniëlle
  3 mei 2014 at 20:27

  Deze ga ik zeker aanschaffen voor de zomer, lijkt me een heerlijk product!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  3 mei 2014 at 20:37

  Daarnet las ik er een minder goeie review over, maar jij klinkt positief, en daar ben ik blij om! De textuur lijkt me echt speciaal.

 • Reply
  Beau
  3 mei 2014 at 21:13

  Klinkt heerlijk! Ik ben echt benieuwd :)

 • Reply
  laviepure
  3 mei 2014 at 21:23

  Jammer dat ze nog niet in de winkel liggen!

 • Reply
  Marjolein - Beautylein.nl
  3 mei 2014 at 23:57

  Klinkt heel erg fijn!

 • Reply
  Dagmar Valerie (ByDagmarValerie)
  4 mei 2014 at 11:54

  Oee dat ziet er heerlijk uit! Echt heel fijn, ben benieuwd!

 • Reply
  justjaxelle
  4 mei 2014 at 12:19

  klinkt heel erg fijn!

 • Reply
  pamela
  4 mei 2014 at 20:26

  ik ga deze zeker halen voor op vakantie!!

 • Laat een reactie achter