Search
Close this search box.

The Body Shop Black Musk

The Body Shop Black Musk

Jarenlang is Musk al dé geur van The Body Shop. Wil je een musk geur, dan ga je vrijwel meteen naar The Body Shop. In de loop der jaren zijn er al heel wat varianten van de bekende Musk geur voorbij gekomen bij het merk. En ook dit keer is er weer een nieuwe, in een vernieuwde verpakking. Black Musk, een mysterieuze zwaardere geur met natuurlijk musk! Ik laat jullie even meegenieten van deze geur!

The Body Shop Black Musk

Sweet on the outside, Fierce om the inside. Dat is hoe The Body Shop deze geur omschrijft en ik dat dat een passende tekst is bij deze geur. De verpakking ziet er ook mysterieus uit met natuurlijk een zwarte doos. Het roze is er natuurlijk om de lieflijkheid van de geur te accentueren. Ik ben heel benieuwd hoe deze twee aspecten een geur gaan maken.

The Body Shop Black Musk

Als we het doosje van de parfum open maken zien we nog een mooi verhaal van The Body Shop zelf staan. Fijn om te weten wat The Body Shop allemaal wel en niet doet. Zoals juist wel eerlijke en natuurlijke ingrediënten gebruiken en zeker niet op dieren testen.

The Body Shop Black Musk

En dat is hem dan, de Black Musk. Hij heeft een iets andere verpakking gekregen dan de bekende Musk verpakkingen maar hij is nog zeker wel in dezelfde stijl gebleven zodat hij nog herkenbaar is.

The Body Shop Black Musk

Dit is de meest duistere en sensuele musk variant van alle musk soorten die The Body Shop heeft gehad. Je wordt gelokt door de zoete akkoorden terwijl het krachtige hart je overrompeld. Wisten jullie dat musk één van de sterkste feromonen uit de natuur zijn?

The Body Shop Black Musk

The Body Shop omschrijft de geur als een oriëntaalse geur die duister en sensueel is. De geurnoten van deze geur zijn:

Topnoten: Bambinella Peer, Roze Peper en Bergamot
Hartnoten: Marsepein, Amandel, Zoethoutwortel en Gourmandakkoord
Basisnoten: Zwarte Vanille, Zwarte Musk, Patchouli en Vetiver

The Body Shop Black Musk

De geur is inderdaad heel bijzonder en erg sterk, zeker de sterkste musk geur die ik van The Body Shop heb geroken. Maar er zit inderdaad ook iets zoets in, een hele warme zoete geur. Je ruikt die marsepein en amandel na een paar seconden heel goed. Daarna gaat het over op de krachtige musk geur die gepaard gaat met de warme vanille, patchouli en vetiver. Je moet wel echt een musk liefhebber zijn om deze geur lekker te vinden. Ik vind het een lekkere geur, maar wel echt een geur voor de avond.

The Body Shop Black Musk

De The Body Shop Black Musk is er in drie verschillende varianten te koop: een Eau de Toilette van 60 ml voor € 31,00, een Eau de Parfum met 50 ml voor € 40,00 en een Perfume Oil van 20 ml voor € 22,50. Zelf heb ik de Eau de Parfum gekregen en die blijf je echt heel erg lang ruiken en heb je maar heel weinig van nodig. De geur is vanaf nu bij The Body Shop te koop en natuurlijk in hun webshop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

12 reacties

  1. Dit is voor het eerst dat ik onwijs graag een Body Shop eau de parfum wil hebben.
    I LOVE MUSK !!!!!
    & I LOVE AMANDEL !!!!!
    Dit lijkt volgens mij op die geur van Castelbayac
    Wat heb je trouwens weer mooie foto’s gemaakt, echt zo clean deze sfeer , heel goed gedaan <3

  2. Ik ben heel benieuwd naar de geur! Aangezien je zegt dat het een geur voor de avond is (ik ben aan slaap toe ik typte avond voor de geur haha) zou ik deze denk ik eerder dragen met stappen of een avondje uit. Wie weet dan eerder een herfst geurtje om het over dag te dragen. Ben benieuwd naar de geur, ik heb er nog nooit eentje gehad van the body shop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *