Zoek
Sluit dit zoekvak.

The Body Shop Almond Milk & Honey

Bewust Een Stap Terug Doen – Op zoek naar jezelf

Een paar weken geleden was ik op visite bij het PR bureau van onder andere The Body Shop, om even lekker bij te kletsen. Vol trots lieten ze me toen de nieuwe Almond Milk & Honey lijn zien, waar we toen nog niets over mochten vertellen. Vanaf nu mag er uitgebreid over gepraat worden en dat doe ik dan ook zeker, want deze lijn is me toch een partij lekker. Deze geur brengt me echt naar de zevende hemel, wát een geur!

Bewust Een Stap Terug Doen – Op zoek naar jezelf

The Body Shop komt met een hele nieuwe collectie, genaamd Almond Milk & Honey. Ik denk dat ik je verder niet hoef uit te leggen waar de geur naar ruikt. Het is dus een hele zachte geur van amandelmelk en honing. In het begin wist ik niet zo goed wat ik er van moest verwachten, maar tijdens het ruiken was ik helemaal verkocht. Wat een frisse en clean geur is dit. Hier kan ik echt heel erg blij van worden. Er komt echt een hele collectie aan dus ik kan mijn geluk niet op:

  • Almond Milk & Honey Gently Exfoliating Cream Body Scrub – € 18,00
  • Almond Milk & Honey Soothing & Caring Cleansing Bar – € 5,00
  • Almond Milk & Honey Sooting & Restoring Body Lotion – € 10,00
  • Almond Milk & Honey Calming & Protecting Hand Cream – € 5,50
  • Almond Milk & Honey Soothing & Restoring Body Butter – € 16,00
  • Almond Milk & Honey Sooting & Caring Bath Milk – € 15,00
  • Almond Milk & Honey Soothing & Caring Shower Cream – € 7,00

Bewust Een Stap Terug Doen – Op zoek naar jezelf

Deze lijn is trouwens speciaal gemaakt voor de gevoelige huid, iets waar steeds meer mensen last van hebben. Alle producten uit deze lijn zijn namelijk vrij van kleurstoffen, minerale oliën en petrolatum. Ook is natuurlijk de amandelmelk biologisch verkregen! Het is dus een lijn voor de gevoelige huid en heeft een lichte en voedende textuur, precies waar ik fan van ben. Ik kan dan ook niet wachten om met de producten aan de slag te gaan.

Bewust Een Stap Terug Doen – Op zoek naar jezelf

Bewust Een Stap Terug Doen – Op zoek naar jezelf

Almond Milk & Honey Sooting & Caring Bath Milk

Dit zijn van die momenten dat ik meteen als een stekker baal dat ik geen bad meer heb. Deze geur is zo ontzettend lekker dat, als ik nog een bad had gehad, ik meteen er in was gesprongen. Je kunt hem natuurlijk ook als shower gel gebruiken, maar daar is de verpakking niet zo heel handig voor. Ik had verwacht omdat het de naam ‘melk’ draagt, dat het een vrij dunne substantie zou zijn, maar dat is niet zo. Hij is vrij dik en stroperig. Als het in aanraking met water komt, schuimt het zacht en legt het een dun en zacht laagje over de huid heen. En de geur jongens…

Bewust Een Stap Terug Doen – Op zoek naar jezelf

Bewust Een Stap Terug Doen – Op zoek naar jezelf

Almond Milk & Honey Sooting & Restoring Body Lotion

Er zijn twee verschillende verzorgende crèmes in deze collectie. Je hebt de body lotion en de body butter. Ik denk dat de meesten wel bekend zijn met het verschil. Een body lotion is wat minder intensief voedend en trekt over het algemeen wat sneller in dan een body butter. Bij deze body lotion merk je meteen dat het inderdaad een lichtgewicht body lotion is, die licht op de huid aanvoelt, heel makkelijk uitsmeert en snel intrekt. Mijn huid is niet echt droog dus voor mij is dit meer dan genoeg verzorging en vind hem erg prettig! En ook de geur blijft heel subtiel hangen.

Bewust Een Stap Terug Doen – Op zoek naar jezelf

Bewust Een Stap Terug Doen – Op zoek naar jezelf

Almond Milk & Honey Soothing & Restoring Body Butter

Heb je echt last van een droge huid en wil je die goed verzorgen? Dan is deze body butter echt iets voor jou. Hij is verrijkt met natuurlijke oliën en is speciaal bedoeld om de gevoelige huid rust te geven en dus te kunnen herstellen. De body butter zorgt voor maar liefst 48 uur hydratatie en vermindert een trekkerig gevoel! Voor mijn niet droge huid is hij net iets te voedend en blijft hij een beetje op de huid liggen. Op mijn droge ellebogen was het wel weer een verademing. En de geur… ik begin er wel niet meer over, haha!

Bewust Een Stap Terug Doen – Op zoek naar jezelf

Je snapt het wel, ik ben ontzettend blij met deze nieuwe collectie van The Body Shop! Ik vind het een mooie aanvulling op het assortiment en vind het fijn dat er ook aan de gevoelige huid wordt gedacht. Iets wat tegenwoordig juist zo een groot probleem wordt. Ik kan trouwens ook niets anders dan je aanraden snel naar de winkel te gaan en deze geur te ruiken! Hou je van clean geuren, dan is dit echt iets voor jou. De The Body Shop Almond Milk & Honey collectie is vanaf nu te koop bij The Body Shop en online in hun webshop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

15 reacties

  1. Ik ben dol op deze combinatiegeur én ik heb een gevoelige huid. Die badmelk is vooral ideaal volgens mij, en laat ik nou dol zijn op badderen.

    Vind je foto’s trouwens ook weer prachtig! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *