The Body Shop Almond Milk & Honey

Bewust Een Stap Terug Doen – Op zoek naar jezelf

Een paar weken geleden was ik op visite bij het PR bureau van onder andere The Body Shop, om even lekker bij te kletsen. Vol trots lieten ze me toen de nieuwe Almond Milk & Honey lijn zien, waar we toen nog niets over mochten vertellen. Vanaf nu mag er uitgebreid over gepraat worden en dat doe ik dan ook zeker, want deze lijn is me toch een partij lekker. Deze geur brengt me echt naar de zevende hemel, wát een geur!

Bewust Een Stap Terug Doen – Op zoek naar jezelf

The Body Shop komt met een hele nieuwe collectie, genaamd Almond Milk & Honey. Ik denk dat ik je verder niet hoef uit te leggen waar de geur naar ruikt. Het is dus een hele zachte geur van amandelmelk en honing. In het begin wist ik niet zo goed wat ik er van moest verwachten, maar tijdens het ruiken was ik helemaal verkocht. Wat een frisse en clean geur is dit. Hier kan ik echt heel erg blij van worden. Er komt echt een hele collectie aan dus ik kan mijn geluk niet op:

 • Almond Milk & Honey Gently Exfoliating Cream Body Scrub – € 18,00
 • Almond Milk & Honey Soothing & Caring Cleansing Bar – € 5,00
 • Almond Milk & Honey Sooting & Restoring Body Lotion – € 10,00
 • Almond Milk & Honey Calming & Protecting Hand Cream – € 5,50
 • Almond Milk & Honey Soothing & Restoring Body Butter – € 16,00
 • Almond Milk & Honey Sooting & Caring Bath Milk – € 15,00
 • Almond Milk & Honey Soothing & Caring Shower Cream – € 7,00

Bewust Een Stap Terug Doen – Op zoek naar jezelf

Deze lijn is trouwens speciaal gemaakt voor de gevoelige huid, iets waar steeds meer mensen last van hebben. Alle producten uit deze lijn zijn namelijk vrij van kleurstoffen, minerale oliën en petrolatum. Ook is natuurlijk de amandelmelk biologisch verkregen! Het is dus een lijn voor de gevoelige huid en heeft een lichte en voedende textuur, precies waar ik fan van ben. Ik kan dan ook niet wachten om met de producten aan de slag te gaan.

Bewust Een Stap Terug Doen – Op zoek naar jezelf

Bewust Een Stap Terug Doen – Op zoek naar jezelf

Almond Milk & Honey Sooting & Caring Bath Milk

Dit zijn van die momenten dat ik meteen als een stekker baal dat ik geen bad meer heb. Deze geur is zo ontzettend lekker dat, als ik nog een bad had gehad, ik meteen er in was gesprongen. Je kunt hem natuurlijk ook als shower gel gebruiken, maar daar is de verpakking niet zo heel handig voor. Ik had verwacht omdat het de naam ‘melk’ draagt, dat het een vrij dunne substantie zou zijn, maar dat is niet zo. Hij is vrij dik en stroperig. Als het in aanraking met water komt, schuimt het zacht en legt het een dun en zacht laagje over de huid heen. En de geur jongens…

Bewust Een Stap Terug Doen – Op zoek naar jezelf

Bewust Een Stap Terug Doen – Op zoek naar jezelf

Almond Milk & Honey Sooting & Restoring Body Lotion

Er zijn twee verschillende verzorgende crèmes in deze collectie. Je hebt de body lotion en de body butter. Ik denk dat de meesten wel bekend zijn met het verschil. Een body lotion is wat minder intensief voedend en trekt over het algemeen wat sneller in dan een body butter. Bij deze body lotion merk je meteen dat het inderdaad een lichtgewicht body lotion is, die licht op de huid aanvoelt, heel makkelijk uitsmeert en snel intrekt. Mijn huid is niet echt droog dus voor mij is dit meer dan genoeg verzorging en vind hem erg prettig! En ook de geur blijft heel subtiel hangen.

Bewust Een Stap Terug Doen – Op zoek naar jezelf

Bewust Een Stap Terug Doen – Op zoek naar jezelf

Almond Milk & Honey Soothing & Restoring Body Butter

Heb je echt last van een droge huid en wil je die goed verzorgen? Dan is deze body butter echt iets voor jou. Hij is verrijkt met natuurlijke oliën en is speciaal bedoeld om de gevoelige huid rust te geven en dus te kunnen herstellen. De body butter zorgt voor maar liefst 48 uur hydratatie en vermindert een trekkerig gevoel! Voor mijn niet droge huid is hij net iets te voedend en blijft hij een beetje op de huid liggen. Op mijn droge ellebogen was het wel weer een verademing. En de geur… ik begin er wel niet meer over, haha!

Bewust Een Stap Terug Doen – Op zoek naar jezelf

Je snapt het wel, ik ben ontzettend blij met deze nieuwe collectie van The Body Shop! Ik vind het een mooie aanvulling op het assortiment en vind het fijn dat er ook aan de gevoelige huid wordt gedacht. Iets wat tegenwoordig juist zo een groot probleem wordt. Ik kan trouwens ook niets anders dan je aanraden snel naar de winkel te gaan en deze geur te ruiken! Hou je van clean geuren, dan is dit echt iets voor jou. De The Body Shop Almond Milk & Honey collectie is vanaf nu te koop bij The Body Shop en online in hun webshop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

15 reacties

 • Reply
  Vanessa
  9 februari 2017 at 15:08

  Fijn om te lezen dat je hier zo enthousiast over bent. Ik ben heel benieuwd naar de geur. De body butter spreekt me het meeste aan!

 • Reply
  Edith Sofia
  9 februari 2017 at 16:29

  Oeeh lijkt me een heerlijke lijn & prachtige foto´s heb je gemaakt!

 • Reply
  ikhouvanbeautynl
  9 februari 2017 at 16:58

  Dat klinkt als weer een topper van de Bodyshop! Kan me voorstellen dat je je bad mist!

 • Reply
  Kelly
  9 februari 2017 at 17:21

  Ik ben dol op deze combinatiegeur én ik heb een gevoelige huid. Die badmelk is vooral ideaal volgens mij, en laat ik nou dol zijn op badderen.

  Vind je foto’s trouwens ook weer prachtig! :)

 • Reply
  rachel
  9 februari 2017 at 18:07

  ja en ik heb hem ook al geroken afgelopen weekend toevallig!! vind hem erg lekker!

 • Reply
  femketje
  9 februari 2017 at 18:56

  deze lijn klinkt super nice :D

 • Reply
  Loes
  9 februari 2017 at 19:28

  Dit lijkt me zo’n lekkere lijn! Ben sowieso groot fan van the body shop body butters.

 • Reply
  Tania
  9 februari 2017 at 20:23

  Nu ben ik wel heel benieuwd naar de geur.

 • Reply
  nicolished
  9 februari 2017 at 20:31

  Oeh deze lijn wil ik echt proberen, hij klinkt echt heerlijk!

 • Reply
  Natalie
  9 februari 2017 at 22:06

  Oooh deze moet ik hebben! Heel erg benieuwd naar de geur! :)

 • Reply
  chucky1012
  10 februari 2017 at 08:50

  Mooie verpakkingen!
  Ben dan ook zeer benieuwd naar de geur….

  Xoxo

 • Reply
  Sharon - Choose to Shine
  10 februari 2017 at 13:56

  Ik ben zó benieuwd naar deze lijn! Kan niet wachten tot ‘ie in de winkels ligt.

 • Reply
  mariet
  11 februari 2017 at 14:26

  Super leuk! Ik heb ze net bestelt met een kortingscode via https://www.spydeals.nl/thebodyshop/kortingscode scheelt je nog wat geld :)!

 • Reply
  Mariska
  12 februari 2017 at 13:33

  Ik heb hem nog niet geroken, maar hij lijkt me inderdaad wel echt super lekker!

 • Reply
  Kimberly Russel
  14 februari 2017 at 22:58

  Oehh dat ziet er fijn uit! Ik ben zeer geïnteresseerd in de body butter, ik hou van producten met amandelmelk en zeker biologisch! Ik ga zeker kijken bij The Body Shop, liefs

 • Laat een reactie achter