The 2013 Beauty Tag!

 photo Boursummer_zps15e029cb.png

2013 is bijna ten einde en daarom wil ik graag eventjes terugblikken op dit jaar qua beauty producten, de toppers en de floppers, de trends en trends die ik niet zo geslaagd vond. De beste looks en ga zo maar door. In deze zelfbedachte tag komt van alles voorbij wat met beauty te maken heeft het afgelopen jaar!

 photo Riri2_zps05159265.png

Wat is het beste make-up product?

Die is voor mij niet heel lastig, ik heb veel nieuwe dingen dit jaar voorbij zien komen maar waar ik helemaal hooked aan ben is dit prachtige Her Cacoa palette van Rihanna. Ik gebruik hem bijna dagelijks en hij is echt perfect. Als je het mij vraagt is dit hét make-up product uit 2013. Maar die Rimmel Lash Accelerator Endless heeft ook mijn hart gestolen.

 photo Liner_zps4341b024.png

Wat is het slechtste make-up product?

Hier moest ik toch wel eventjes over nadenken, maar eigenlijk zonder twijfel is dat wel dit product, de Bourjous uitwisbare eyeliner. Dit werkt echt voor geen meter. De eyeliner is zelf heel dik en stroperig en is gewoon niet fatsoenlijk aan te brengen en dan hebben we het nog maar over de eyeliner en niet over het uitwisbare gedeelte. Want dat is ook echt een ramp. Ten eerste werkt het wel, maar heel slordig en totaal niet netjes, en het is gewoon pijnlijk op je gevoelige oogleden. Nee, dit product mogen ze wel direct uit de schappen halen.

 photo High7_zps7011779b.png

De beste huidverzorging?

hannah heeft dit jaar zeker mijn hart gestolen en ik heb dan ook heel wat producten verzameld van hun prachtige merk. De producten zijn echt huidverbeterend en mijn moeder en ik zijn groot fan! Hun uitgebreide collectie heeft voor ieders wat wils. Wil je ook beginnen aan de producten van hannah? Dan raad ik je eerst aan langs een salon te gaan en te laten beoordelen welke producten voor jou geschikt zijn. In heel Nederland zitten verschillende schoonheidssalons waar met hannah wordt gewerkt.

 photo Clearasonic4_zpsd6e1a7e6.png

De beste beauty-tool van het jaar?

No doubt, de Clarisonic! Of mischien moet ik maar gewoon de roterende gezichtsborstels zeggen. Eerst had ik de VisaPure van Philips die ik echt ontzettend fijn vond maar daarna maakte ik kennis met de Clarisonic die ik toch net iets fijner vond. Echt nieuw is het niet, maar in Nederland wel en ik ben als een kind zo blij dat het er nu eindelijk is! Een andere leuke beauty-tool vind ik de gelnagels voor thuis, volgens mij is dat ook bij velen een groot succes!

 photo Boursummer6_zps4e7ba1ff.png

Wat is de leukste beauty trend van het afgelopen jaar?

Gekleurde mascara! Eerst moest ik er eigenlijk niks van hebben, maar ik vond het steeds leuker worden. Verschillende kleuren zitten in mijn stash en in de zomer vond ik het heerlijk om te dragen. Nu liggen ze even in de kast niks te doen, maar ik weet zeker zodra de zomer in aantocht is dat ze weer uit de kast verschijnen.

Welke celeb had de mooiste looks?

Lastige, maar ik ga dan toch voor Rihanna! Ze ziet er echt elke keer weer prachtig uit en met haar geweldige make-up collecties voor MAC kan het eigenlijk ook niet anders! Ze is gewoon een pracht mens en met de prachtige lange haren al helemaal!

Wil je deze zelfverzonnen tag ook overnemen op je blog – wat ik heel leuk zou vinden -, staan hier de vragen:

Wat is het beste make-up product?
Wat is het slechtste make-up product?
De beste huidverzorging?
De beste beauty-tool van het jaar?
Wat is de leukste beauty trend van het afgelopen jaar?
Welke celeb had de mooiste looks?

Ik ben ook wel benieuwd wat jullie bevindingen zijn, deel ze in de comments!

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

28 reacties

 • Reply
  martinaa89
  27 december 2013 at 09:49

  Leuke vragen ! De clarisonic zou ik ook graag uitproberen….

 • Reply
  iscreambeauty
  27 december 2013 at 09:55

  Fijn overzicht!! Mooie foto’s! Door die gekleurde mascara krijg ik alweer zin in het voorjaar/zomer..

 • Reply
  Sophie
  27 december 2013 at 10:00

  Leuke tag! Clarisonic ben ik ook voor aan het sparen, dat wordt wellicht in februari pas dat ik ‘m koop om nog bij te komen van kerst, hihi ^^

 • Reply
  Manon van Rijsbergen
  27 december 2013 at 10:01

  Leuke post :)

 • Reply
  Dagmar Valerie
  27 december 2013 at 10:04

  Wat een onwijs leuke tag! En Rihanna is inderdaad een topper. Leuk gedaan en fijne vragen! Super om dit overzichtje te zien :) Op naar 2014!

 • Reply
  heartshapedrosepetals
  27 december 2013 at 10:05

  Wat een leuke tag om te lezen!

 • Reply
  Charile
  27 december 2013 at 10:06

  Wat een leuke tag!

 • Reply
  Aurelienne
  27 december 2013 at 10:09

  Zo’n leuke tag! Dat palette van Rihanna ziet er prachtig uit!

 • Reply
  Sofie
  27 december 2013 at 10:22

  Wat een fijne tag! Leuk om te lezen :)

 • Reply
  Jana
  27 december 2013 at 10:30

  Leuke tag! Ga ik misschien ook eens doen ! x

 • Reply
  Hester
  27 december 2013 at 10:36

  Leuke TAG en producten!

 • Reply
  Kim
  27 december 2013 at 11:04

  Leuke tag! De clarasonic zou ik ook graag eens proberen :)

 • Reply
  Hanna
  27 december 2013 at 11:13

  Leuke tag! Die clarisonic lijkt mij ook super! Rihanna is inderdaad een prachtige vrouw alleen ziet ze er tegenwoordig niet meer zo uit als op die foto! :P

 • Reply
  Jana
  27 december 2013 at 11:14

  Leuke tag!

 • Reply
  inspiredbylifee
  27 december 2013 at 11:16

  Leuke tag en ja Rihanna vind ik ook prachtig, maar Beyonce blijft toch de mooiste vrouw voor mij. Liefs inspiiredbylife

 • Reply
  Joyce
  27 december 2013 at 11:42

  Leuk overzicht zo! Dat oogschaduw palette is echt prachtig!

 • Reply
  Jana
  27 december 2013 at 12:16

  Helemaal mee eens :D x

 • Reply
  Dionne Knooren
  27 december 2013 at 12:34

  Wat leuk om te lezen! Mooie producten

 • Reply
  Judithr8
  27 december 2013 at 12:58

  Wat een leuk overzicht zo! De gekleurde mascara was (is) zeker leuk!

 • Reply
  beautycasebycaro
  27 december 2013 at 13:09

  Leuke tag om te lezen! Ik had ook dat pallete van MAC wel wil hebben, hij is echt prachtig! :-)

 • Reply
  Kiss & Make-up
  27 december 2013 at 13:32

  Leuke tag :-) Die MAC quad is inderdaad mooi, en oh waauw, wat ziet Rihanna er prachtig uit op die laatste foto. haar make-up is inderdaad altijd geweldig. Alleen verpest haar haarstijl en haar outfit het soms een beetje voor mij.

 • Reply
  MySimplySpecial
  27 december 2013 at 14:10

  Leuke tag! Ik ben heel blij met de Visapure en Sensationails.

 • Reply
  Kelly
  27 december 2013 at 14:40

  Leuke tag!

 • Reply
  Melissa Charlotte
  27 december 2013 at 15:45

  Wat een leuke tag!De uitwisbare eyeliner was inderdaad echt een drama.

 • Reply
  femketje
  27 december 2013 at 19:10

  super leuke tag! :D

 • Reply
  Beau
  27 december 2013 at 19:13

  Leuke tag! :)

 • Reply
  Anouk
  27 december 2013 at 20:43

  Wat een leuk bedachte tag! Die eyeliner is inderdaad drama haha

 • Reply
  Anne Solveig
  27 december 2013 at 20:48

  Super leuke tag!

 • Laat een reactie achter