Search
Close this search box.

Terug naar het normale leven + win

Terug naar het normale leven + win

De grote zomervakantie is achter de rug en aan al mijn reisjes zijn ook een einde gekomen. Terug naar het normale leven dus en ik moet eerlijk toegeven dat ik daar ook wel aan toe ben. Ik heb me de afgelopen tijd best laten gaan en ben daar – ja dit typ ik echt – wel klaar mee. Ik heb zin om weer te gaan sporten, bewust te eten en weer gewoon normaal te doen.

Bovenste foto: Ilse Stronks Fotografie

De zomer was heerlijk, ik had ontzettend veel persreizen, ging twee keer op vakantie en bofte ontzettend met het weer thuis waardoor er ook vaak leuke dingen werden gedaan in combinatie met lekker eten. Ik heb me een beetje laten gaan, iets teveel ijsjes, terrasjes en ander lekker eten wat niet al te gezond voor je is. Ik heb er ontzettend van genoten maar merk dat ik nu ook wel weer behoefte heb aan het normale leven. Gewoon lekker aan het werk, bewust met je voeding bezig zijn, het sporten weer oppakken en stiekem die paar kilo er ook weer af krijgen.

Maar hoe ga ik dat dan doen? Als eerst wil ik weer in mijn normale ritme komen. Met die warme zomerdagen zat ik niet echt lekker in mijn ritme, ik ging veel te laat slapen voor mijn doen en bleef ’s ochtends ook te lang liggen. Nu wil ik gewoon weer om half 11 mijn bed in en ’s ochtends met de wekker van Danny die om half 8 gaat er weer uit. Zo heb ik voldoende slaap gehad (ik ben iemand die haar slaap echt nodig heeft) en sta ik op een productieve tijd weer op. Zo heb ik ’s ochtends tijd voor een ontbijtje en hoeft dat niet gehaast ergens tussendoor waar het eigenlijk helemaal niet past, of erger nog, dat ik hem oversla.

Terug naar het normale leven + win

In de ochtend ben ik lekker aan het werk en neem ik tussen 12 en 1 even pauze. Soms kijk ik met wat eten een aflevering op Netflix of Videoland en de andere keer heb ik het wat drukker en werk ik snel wat eten weg. Wel probeer ik echt overdag op mijn voeding te letten en eet dus gezondere dingen of gewoon een normale boterham. Na de pauze ben ik weer aan het werk tot 5 en dan komt Danny thuis en dan is het tijd voor het avondeten. Hier probeer ik ook een beetje balans in te krijgen en dat gaat me best goed af. We eten niet iedere dag gezond, maar dat hoeft ook niet altijd vind ik, zolang de balans er maar is. ’s Avonds door de weeks ben ik trouwens weer streng met alleen een kopje thee en in het weekend mag ik wat lekkers van mijzelf zoals nootjes of chips.

Terug naar het normale leven + win

Het in balans zijn gaat me een stuk beter af door Weight Care Wednesday wat ik ook al in mijn vorige afval update aangaf. Weight Care Wednesday houd in dat ik op woensdag een soort van balansdag houd en mijn ontbijt, lunch en tussendoortjes vervang door een Weight Care product. Zo kan ik op een andere dag mij net even wat meer laten gaan en dat compenseer ik dan weer op woensdag. Omdat de producten van Weight Care zo divers zijn kan ik mijn hele dag met Weight Care producten vullen zonder hetzelfde te eten. Zo begin ik mijn ochtend vaak met een Havermout Shake Honing & Vanille wat lekker weg drinkt en lang een verzadigd gevoel geeft. Tussen de middag eet ik het liefst een Havermoutreep (je hebt ze in verschillende smaken) of een Maaltijddrink omdat die erg lekker zijn want ze smaken naar drinkyoghurt. Heb ik dan toch nog zin in een tussendoortje dan hebben ze ook hele lekkere Fruitrepen.

 Terug naar het normale leven + win

Winnen

Wil jij net als ik ook weer terug naar het normale leven en heb je daar ook een balansmomentje voor nodig of wil je gewoon graag de producten van Weight Care proberen? Dat kan want ik mag vijf lezeressen met een Weight Care pakket blij maken met onder andere deze producten:

Het enige wat je hoeft te doen is in de comments aan te geven dat je meedoet en waarom. Meedoen kan tot en met 4 oktober 2018 en daarna maak ik de winnaars via de e-mail bekend, zorg dus dat je een geldig e-mail adres achterlaat.

Ik hoop in ieder geval dat ik na de zomer weer een beetje in het normale ritme en leven kan komen. Merk echt dat ik daar aan toe ben. Hoe gaat het bij jullie, hebben jullie ook moeite om weer in het gareel te komen of gaat dat je gemakkelijk af?

Dit is een betaalde samenwerking met Weight Care

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

67 reacties

 1. Haha, je bent niet de enige die met een paar kilo teveel het koude seizoen ingaat hoor ! Ik heb ook iets teveel van het goede leven genoten tijdens deze heerlijke zomer, kwam geen einde aan he ? Toen ik mijn winterjack paste moest ik mijn adem inhouden om de rits dicht te krijgen, daarom doe ik heel graag mee, een goed begin is het halve werk nietwaar ?!

  1. September is voor het bloggen een hoogseizoen maand, na de vakantie hebben bedrijven weer hun budget. In deze maanden moet ik mijn geld verdienen voor de rest van het komende half jaar. In de zomervakantie heb ik amper opdrachten gehad en dus ook niet zoveel geld. Ik snap dat het vervelend voor jullie kan zijn maar ik probeer het zo goed mogelijk en leuk mogelijk aan te pakken. Deze week komt er nog eentje en dan is het voorlopig klaar :)

 2. Ik ga eind november trouwen en wil dus lekker in mijn figuur zitten. En in mijn jurk natuurlijk! ik zou het heel fijn vinden om dat te proberen!

 3. Ja mijn laatste drie kilo zou ik wel met deze producten willen afvallen! Ik ken deze producten nog niet en ben gek op nieuwe dingen Aranka!
  Iedereen succes, liefs Irene

 4. ik wil graag mee doen omdat het op eigen kracht niet lukt. en telkens weer in de valkuilen val waar jij ook eerder overgeschreven heb. en ik wil volgend jaar op mijn bruiloft wel shinen natuurlijk.?‍♀️

 5. Ik zou de producten graag eens willen uitproberen! Na de geboorte van twee kinderen in bijna anderhalf jaar wil ik de laatste kilo’s er ook graag afhebben.

 6. Leuke en fijne actie!
  Omdat ik voorlopig niet kan sporten zou ik dolgraag dit pakket willen winnen om de overtollige kilo’s nog voor de feestdagen kwijt zien te raken….
  Dus is dit mijn enige hoop…

  Xoxo

 7. Net een hele stressvolle periode achter de rug. Stress gaat bij mij samen met veel (ongezond) eten. Nu het achter de rug is, en het nieuwe schooljaar weer begonnen is, probeer ik weer terug in een normaal ritme te komen en hopelijk ook wat kilootjes kwijt te raken. Dus ik doe graag mee :)

 8. Ik ben deze zomer ook enkele kilootjes aangekomen.
  Ik zou dit graag eens willen proberen om zo nu en dan een balansmomentje in te zetten.

 9. Met de komst van mijn kindjes zijn helaas ook de kilo’s eraan gebleven en nu de jongste bijna 2 is, is t tijd voor af te gaan vallen!! Ook staan er 2 grote bruiloften op de planning dus een jurk shoppen in 1 of 2 maatjes kleiner zou geweldig zijn!!duimen dus

 10. Ja! Dat wil ik! Na de geboorte van de tweede zijn dr kilo’s er aangevlogen. Onder het mom van, ik ben herstellende elke dag wel een (weet een heleboel) chocolaatjes. En dat zie je na een paar maanden helaas wel… het is tijd om me weer lekker te gaan voelen maar het wil nog ff niet… Dit zou een mooie (nieuwe) start zijn!

  Ik vind de reclame op je site niet vervelend eigenlijk, wanneer je er een leuk artikel omheen schrijft.

 11. Na de vakantie ben ik ook begonnen met gezonder te eten en vooral minder te snoepen. De tussendoortjes weglaten of verantwoorde tussendoortjes daar heb ik moeite mee. Doe dan ook graag mee je winactie.

 12. Constant aan het lijnen hier?
  Ik ken al wel wat producten van Weigt care, ik vind ze altijd goedgoed smaken. Naar de havermout ben k heel benieuwd!

 13. ik doe graag mee omdat ik het moeilijk vind iets lekkers en gezond mee te nemen naar kantoor

  en heb daar echt wel behoefte aan, zeker nu met het koudere weer dat er aan komt

 14. Wat betreft het wegwerken van de extra kilo’s al goed op weg, ben benieuwd of de Weight Care producten nét even dat extra zetje geven. Ik doe dus graag mee aan jouw winactie!

 15. Wat goed dat het jou lukt om ’s avonds doordeweeks streng te zijn voor jezelf en het alleen bij een kopje thee te houden! Ik wil graag wat kilootjes kwijt omdat ik over twee maanden mijn masterdiploma uitreiking heb en deze zomer iets teveel van de Italiaanse lekkernijen heb genoten :) daarom doe ik graag mee met de winactie!

 16. Ik doe graag mee met de winactie. Ik ben alleenstaande moeder en door de drukte pak je toch even snel iets makkelijks om te eten. Ik zou graag deze producten testen omdat deze producten juist uitermate geschikt zijn voor even snel mee te pakken en te nuttigen, en hopelijk val ik daarmee ook nog een paar kilootjes af :)

 17. Hoi, ik wil zeer graag de producten eens uitproberen omdat ikzelf ook terug opzoek ben naar een evenwichtige balans. Ik heb een aantal maanden gesukkeld met klierkoorts en heb terug nood aan een gezond evenwicht. Ik doe dis zeker mee. Groetjes

 18. Ik zou ze ook graag eens willen uitproberen voor die laatste kilootjes na mijn bevalling 4 maanden geleden. Op goed geluk!:-)

 19. Ja doe graag mee!! Heb al menig afvalproduct geprobeerd maar deze nog niet!! Ik ben een ontzettend gezelligheids mens en ja die warme zomer was er daardoor 1 waardoor ik menig terrasje heb gepakt of een ijsje voor onderweg! Hierdoor voel ik mij als ik in de spiegel kijk niet altijd zeker en wil ik er weer wat aan gaan doen!! Hopelijk mag ik dit gaan uittesten!!

 20. Oo Aranka je blog (en tips) komen als geroepen! Normaal gesproken start ik altijd in het nieuwe jaar met opletten. Maar ook bij mij zijn de nodige vakantie kilo’s er ‘helaas’ bij gekomen. Ik ben nog wat zoekende qua voeding etc. Het sporten gaat nu goed, ik probeer mezelf 3/4 keer in de week naar de sportschool te krijgen. Dus daar ben ik al wel een beetje trots op. Qua voeding kan er nog wel het een ander veranderen, wellicht dat weight care me de goede kant op kan gaan helpen.
  Groetjes

 21. Ik zou graag meedoen! Door mijn pcos is het heel moeilijk om af te vallen en ik moet nog 24 kilo kwijt om een kans te maken op een natuurlijke zwangerschap. Dit zou een hele mooie start geven aan mijn afval Journey! :) xx

 22. Goed bezig! Ik moet zeggen dat ik jou updates altijd ontzettend waardeer. Eerlijk en oprecht: waar ik mezelf ook in herken.

  Sinds een aantal weken ben ik ook weer goed bezig. Er zijn al een aantal kilo’s af, maar ik heb nog een lange weg te gaan. Deze producten lijken mij dan voor de afwisseling erg fijn!

 23. Jaa!! Heel graag!
  Best een lastige tijd achter de rug waardoor het gezonde eten er echt wel bij ingeschoten is! Die kilo’s wil ik er nu heel graag weer af en dit zou wel even een duwtje in de rug zijn! En zo leuk om alle producten natuurlijk uit te proberen!!

 24. Hey Aranka,
  Ik zou wel een pakket willen. Kan nou nooit balans vinden en regelmatig eten in het weekend. Ben benieuwd naar de repen bijvoorbeeld!

  Groetjes
  Daria

 25. Ik zou deze producten zeker weleens willen proberen om te kijken of dit mijn afvallen een boost geeft naast het sporten wat ik doe :-)

 26. Ik doe graag mee! Wil al een tijdje op voeding letten maar wil nog niet echt lukken. Hopelijk helpt dit pakket mij op weg!

 27. Wauw, wat een unieke kans zeg!
  Ik zou heel graag willen winnen. Dit omdat ik het afgelopen jaar bijna 20kg ben aangekomen. Ik heb mijn hele voedings schema al omgegooid, en drink alleen nog water. Helaas wil het gewicht niet naar beneden, ook niet in combinatie met sporten. Ik heb de potten van het kruidvat geprobeerd, maar helaas.
  Dus willicht is dit een kans om het met deze producten te proberen! En wie weet lukt het nu wel. Want ik wil zo ontzettend graag die kilo’s eraf!

  Aranka, bedankt voor het delen van deze toffe winactie!

  Liefs Ashley

 28. Ik doe graag mee met de winactie! Sinds m’n trouwen wat kilo’s aangekomen en de afgelopen maanden zijn erg hectisch geweest. M’n zus was erg ziek (zwangerschapsvergiftiging) en lag in t ziekenhuis, dus veel rommelig gegeten (gelukkig gaat het inmiddels beter met haar! Maar de kilo’s zijn er niet minder om geworden helaas). Ik hoop met weight care die paar extra kilo’s kwijt te raken. Mijn moeder is met Weight Care al 13 kilo kwijt geraakt en ik hoop dat het voor mij ook werkt.
  Veel liefs, Lonneke

 29. Lijkt me ontzettend leuk om mee te doen! Al een tijdje probeer ik gezond te eten en te sporten maar nu school en stage weer begonnen is merk ik dat het gezonde leven er toch snel bij inschiet! Zo n balansdagje van weight care kan me net de positieve energie geven die ik nodig heb! Daarnaast ben ik ook heel erg benieuwd of het zo lekker is als het lijkt.

 30. Ik doe graag mee! Net als vele anderen. Na de zwangerschap van mijn zoontje veertien maanden geleden heb ik me nogal laten gaan.. helaas voor mij is dat voor een groot gedeelte blijven pakken. Voor mij zou dit een goede stok achter de deur zijn om op terug te vallen naast het sporten wat ik weer heb opgepakt.

  Als jij zo enthousiast bent dan zullen het fijne producten zijn en een beetje lekker is ook meegenomen ?

 31. Hoi Aranka,
  Ik lees je ‘afvalupdates’ telkens. Ik ben zo benieuwd naar Weight Care omdat ik een jaar geleden gestopt ben met de shakes van een ander merk, ik vond de smaak echt niet lekker en het aanbod was heel beperkt! Ik wil heel graag Weight Care gaan testen! Ik hoop echt dat ik een pakket ontvang!

 32. Oeh, dit zou echt als geroepen komen! Helaas geen vakantie gehad maar wel 2 zwangerschappen binnen 2,5 jaar. Er zijn toch wat teveel kilo’s blijven hangen helaas, met de slapeloze nachten kan ik me niet zo vaak aanzetten tot sporten. Zou het super graag proberen! Zou wel een boost voor m’n motivatie zijn ??

 33. Hoiii!
  Oh lijkt me super om dit te winnen.. De eerste stap naar een gezond leven is altijd lastig en dat extra duwtje in de rug kan ik wel gebruiken.

 34. Ik doe graag mee! Na de vakantie zit ik weer lekker in het ritme en met het pakket van Weight Care kan ik mijn motivatie zeker hooghouden, daarnaast ben ik ook erg benieuwd naar de Weight Care producten.

 35. Ik zou dit heeeeel graag willen winnen! Dit jaar paar kilo afgevallen, maar door vakanties en een voetblessure slopen de kilo’s er weer aan… het normale leven is inderdaad weer begonnen en blessure ook bijna genezen, dus ik ben er klaar voor om weer te knallen!

 36. Ik doe graag mee! Ik wil graag een paar kilo afvallen en om niet in de verleiding te komen en voor lange tijd goed gevuld te zijn om zo mijn snaaibehoefte in bedwang te houden zou ik ze graag gebruiken.

 37. Ik heb op kamers gezeten met een vriendin. We hadden geen zin om eten te koken en hebben zon beetje een half jaar alleen maar ongezond gegeten, waardoor de kilo’s er aan vlogen.
  Nu ben jk al gezond aan het eten maar due tussendoortjes en lekkere dingetjes kan ik niet altijd laten staan..

  Daar zou zon pakket perfect bijpassen ook omdat ik dat dan zou kunnen pakken i.p.v. een snoepje of iets anders slechts.
  Ik hoop dat dat oon zou helpen om dan idd goed af te vallen want nu blijf jk steeds op hetzelfde gewicht waar ij tog heel graag nog een paar grote kilo’s vanaf wil!!

 38. Terug naar het normale leven.. alsof ik mezelf hoor na de vakantie.. dat lukt de ene keer beter dan de andere keer.
  Maar goed, we doen ons best!

  Het lijkt me wel wat een paar kilootjes kwijt te raken, mede door deze producten uit te proberen.

  Wie weet loot je mij eruit, dat zou super zijn.

  Groetjes!

 39. Ik doe ook graag mee,wil ook weer graag ‘n aantal kilo’s kwijt,’t is zo lastig om een goed begin te maken wat vol te houden is,zoek motivatie,misschien lukt ‘t me met weightcare!!?
  Leuk om je updates weer te lezen!!

 40. Ohhh ja! ? Probeer ook weer gezond en goed te eten alleen mijn probleem is dat ik te weinig eet en hierdoor dus aankom. Dit zou super zijn omdat ik dan een hou vast heb!

 41. Ik zou heel graag willen winnen om eindelijk die eerste stap naar een gezonde levensstijl te zetten. Ik ben nog jong en wil er nu echt iets aan gaan doen. Daarnaast heb ik veel positieve verhalen gehoord over weight care dus ik zou t graag zelf willen ervaren!! ???

 42. ? Yes yes please!
  Ik heb nog 10 zwangerschapskilos te gaan, en dat valt niet mee.
  Jij motiveert en inspireert mij met je blog en ik zou graag weight care willen proberen Omdat ik er door jou een goed gevoel bij heb!
  De reden dat ik het weightcare pakket nog niet zelf gekocht heb is omdat luiers nogal duur zijn?
  Voor mij zou dit geweldig zijn en een positieve stap in de richting van een gezond gewicht.
  ??

 43. Een eeuwige strijd … Mijn gewicht is een jojo! Zelf heb ik deze producten nog nooit geprobeerd dus zou het wel een mooie kans vinden om deze set te winnen ?

 44. Jaa graag, ik doe mee!! Ben al jaren bezig met de strijd tegen de kilo’s. En zit nu weer in een sleur. Dit zou wellicht weer een goede start / oppepper kunnen zijn!

 45. Heel graag! Merk toch dat ik blijf jojo’en en zou deze producten graag willen gebruiken om weer even op het goede pad te komen met gezond eten.

 46. Oooh, ik zou graag meedoen.
  Ik heb dit probleem al geringe tijd. Heb ook al veel geprobeerd om een aantal kilo af te vallen. Helaas zonder veel resultaat. Eerder het omgekeerde. Ik meer kilo’s aan dan dat ik er kwijt geraak. Ik zou dit graag proberen om zo misschien een paar kilo kwijt te geraken en een mezelf meer en meer graag te zien. Ik heb namelijk ook een laaf zelfbeeld.

 47. Het Italiaanse leven heeft mij afgelopen zomervakantie ook heerlijk laten genieten van alle lekkere wijn en het goede eten. Nu weer een drukke studie gecombineerd met werk, waardoor eten een ondergeschoven kindje wordt. Ik zou graag eens deze producten willen proberen om te kijken of ik die extra kilo’s kwijt kan raken zodat ik volgend jaar als fitte en slankere juf voor de klas kan staan ;)

 48. Ja ik doe heel graag mee! Ik heb een heel zwaar jaar gehad waardoor ik 10 kilo ben aangekomen. Onze dochter is te vroeg geboren en overleden. 6 maanden daarna heb ik ook nog een miskraam gekregen toen ik zwanger was van haar broertje of zusje. Door de zwangerschap was ik 5 kilo aangekomen. Maar het het afgelopen jaar heb ik alles gegeten wat los en vast zat door alle ellende en verdriet. Ik zou heel graag weer wat kilo’s kwijt zijn zodat ik weet wat lekkerder in m’n vel zit en mijn uniform weer goed zit. Liefs,

 49. Ik doe mee! Blijft toch moeilijk om gezonde tussendoortjes te nemen en niet al te veel te snoepen nu ik thuis een halfjaartje voornamelijk thuis aan mijn scriptie zit!! ?

 50. Ik doe heel graag mee. Nig een paar kilo en ik zit eindelijk weer op mijn oude gewicht. Ik voel me nu al zoveel fijner, maar ik denk dat als die laatste kilo’s weg zijn ik nog beter in mijn vel zou zitten.

 51. Heb gehoord dat Wright care verschillende producten heeft zoals shakes en repen die je een verzadigd gevoel geven zodat je tussendoor niet snoept of calorierijke tussendoortjes neemt. Er zit toch van alles in en verder is de smaak wel lekker zoals chocolade vanille en aardbeienshake en verschillende smaken repen. Gevulde koeken chips en al die dingen zetten aan en als dit een verzadigd gevoel geeft is het o.k. Zo geeft het toch een vol gevoel zonder honger in calorierijke tussendoortjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *